FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja ručnika za plažu

(14 ponuda)

Kako se približavamo toplim, sunčanim danima ljeta, ručnici za plažu postaju proizvod čija potražnja raste. Bilo da planirate dan na plaži, opuštanje uz bazen ili jednostavno piknik u parku, mekan i izdržljiv ručnik za plažu je neophodan. Ako ste vlasnik tvrtke, sada je idealno vrijeme za nabavu ovih sezonskih osnovnih proizvoda. Zahvaljujući veleprodaji ručnika za plažu dostupnih na Merkandi, možete ponuditi svojim kupcima bogat izbor kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama.

Veleprodaja ručnika za plažu - pripremite se za ljetnu sezonu

Ljeto sa sobom donosi povećanu potrebu za esencijalnim plažnim proizvodima, a jedan od proizvoda koji je uvijek na vrhu liste je ručnik za plažu. Nabava ručnika za plažu po veleprodajnim cijenama omogućuje vam da iskoristite sezonsku potražnju, a da pritom ostvarite najbolji mogući posao. Na Merkandi nudimo širok izbor ovih proizvoda, od klasičnih prugastih i jednobojnih ručnika do onih s veselim otiscima i dizajnima, za svakoga po nešto.

Kupnja ručnika za plažu u velikim pakiranjima je izvrsna prilika za trgovce. Što je veća narudžba, cijena po jedinici obično je povoljnija, pružajući vam priliku za veće profitne margine. Merkandi nudi razne opcije ručnika za plažu dostupne za kupnju u većim količinama, osiguravajući da dobijete sjajne ponude bez kompromisa o kvaliteti.

Veće količine ručnika za plažu - ostvarite uštede na svojim narudžbama

Vodite li odmaralište, hotel s bazenom, trgovinu ili možda teretanu? Kroz kupovinu većih pakiranja ručnika za plažu, možete osigurati da je vaš objekt uvijek dobro opskrbljen, a pritom i uštedjeti. Na Merkandi znaju kakve su potrebe tvrtki pa stoga nudimo narudžbe većih količina izdržljivih, visokokvalitetnih ručnika po konkurentnim cijenama.

Za veće objekte, poput hotela i odmarališta, potreba za ručnicima za plažu može biti velika. Pružanje gostima luksuza mekog, upijajućeg ručnika za plažu dodatno obogaćuje njihovo iskustvo boravka. Kupovina ručnika za plažu u većim pakiranjima može biti ekonomičan način pružanja te usluge. Bez obzira na nižu cijenu, naš asortiman proizvoda ne kompromitira kvalitetu, osiguravajući da će vaši gosti biti impresionirani.

Bilo da se pripremate za ljetnu sezonu, vodite hotel ili odmaralište, ili jednostavno želite ostvariti uštede na narudžbama većih količina, Merkandi nudi širok izbor opcija za veleprodaju ručnika za plažu. Odaberite najbolju opciju za sebe. Kreirajte račun i započnite s uspješnom kupovinom!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.