Happy saleHappy sale
-30%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
16 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 45 tisuća zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Merkandi

Trgovina na veliko bez granica

Što je Merkandi?

Merkandi je međunarodna veletrgovačka platforma za robu koja se nudi i u redovnoj veleprodaji i od zapljena ovrhovoditelja, viška proizvodnje i zaliha, likvidacija poduzeća, povrata potrošača itd.

Merkandi
u brojkama

Više od 75.000

korisnika

Više od 1.000

komentara

Više od 150

zemalja diljem svijeta

Vizija

Mi stvaramo budućnost trgovine na veliko. Uklanjamo granice, jezične barijere i povećavamo sigurnost transakcija. Stvaramo jedno mjesto gdje međunarodna trgovina na veliko postaje jednostavna, dostupna i sigurna. Provodimo viziju jedinstvenog portala koji povezuje veletrgovce i ponude iz cijelog svijeta, povećavajući tržišnu konkurentnost i pristup širem asortimanu proizvoda, a istovremeno osiguravamo mogućnost skaliranja poslovanja s novim tržištima i kupcima.

Sajmovi

U rujnu 2019. posjetili smo međunarodni sajam e-trgovine IAW. Predstavništvo 3 člana našeg tima ugostilo je kupce i posjetitelje tijekom 3 dana, informirajući ih o našim aktivnostima i prednostima korištenja naše platforme. Pozivamo vas da nas posjetite na sljedećim sajmovima na kojima ćemo redovito izlagati.

Merkandi IAW 2019


Jezična podrška

Pomažemo u učinkovitoj kupnji i prodaji robe po neviđenim veleprodajnim cijenama i nudimo korisničku uslugu na sljedećim jezicima:


Područje poslovanja

Poslujemo u sljedećim državama:

 
Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.

;