FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Merkandi

Trgovina na veliko BEZ GRANICA

Što je Merkandi?

Merkandi je poznata međunarodna platforma za veleprodajnu trgovinu koja već godinama povezuje kupce i veletrgovce diljem svijeta. Naša tvrtka je osnovana kako bi pružila fleksibilna i sveobuhvatna rješenja za B2B i B2C klijente, imajući na umu njihov poslovni uspjeh.

Merkandi nije samo mjesto gdje možete pronaći širok izbor proizvoda raznih kategorija, već i platforma koja vam omogućuje jednostavno uspostavljanje kontakata između dobavljača i primatelja. Naša tvrtka fokusirana je na transparentnost i poštenje u poslovnim odnosima, što omogućuje našim klijentima postizanje stabilnosti i razvoja u njihovim poslovnim aktivnostima.

Zahvaljujući tehnološki naprednim alatima, Merkandi osigurava učinkovito upravljanje narudžbama, brzu komunikaciju i povećanu sigurnost transakcija. Naša trgovačka platforma savršeno je mjesto za poduzetnike koji traže ne samo proizvode visoke kvalitete, već i partnerske poslovne odnose temeljene na uzajamnom povjerenju i koristima.

Više od 100 000

korisnika

Više od 1 200

komentara

Više od 150

zemalja diljem svijeta

Vizija

Mi stvaramo budućnost veleprodaje. Uklanjamo granice i jezične barijere i povećavamo sigurnost transakcija. Stvaramo jedno mjesto gdje međunarodna trgovina na veliko postaje jednostavna, lako dostupna i sigurna.

Provodimo viziju jednog portala koji povezuje veletrgovce i ponude iz cijelog svijeta, povećavajući tržišnu konkurentnost i pristup širem rasponu proizvoda, istovremeno osiguravajući mogućnost širenja poslovanja na nova tržišta i kupce.

Vizija budućnosti

U Merkandiju se ne ograničavamo samo na to da budemo još jedna platforma za trgovanje. Naša vizija ide dalje - želimo biti pioniri veleprodajne revolucije kroz inovativan pristup koji donosi vrijednost ne samo našim kupcima, već i cijeloj industriji.

Partnerstvo i povjerenje

U Merkandiju želimo biti ne samo platforma, već i partner koji podržava svoje klijente u svakoj fazi njihovog poslovnog puta, od ideje do realizacije. Naša vizija temelji se na izgradnji dugotrajnih odnosa s klijentima, temeljenih na međusobnom povjerenju, poštenju i partnerstvu.

Inovacija i poboljšanje

Naš cilj nije samo zadovoljiti trenutne potrebe, već i predvidjeti buduće trendove i zahtjeve tržišta. Mi u Merkandiju vjerujemo u snagu inovacija i stalnog poboljšanja. Zato smo u stalnoj potrazi za novim rješenjima, tehnologijama i mogućnostima koje će nam omogućiti da odgovorimo na izazove budućnosti.

Održivi razvoj

Vjerujemo da naša vizija može promijeniti način na koji se percipira veleprodajna industrija i pridonijeti stvaranju boljeg i održivijeg poslovnog svijeta. Naša vizija nije samo financijski uspjeh, već i pozitivan utjecaj na zajednicu i okruženje u kojem poslujemo.


Naše prednosti

Merkandi se na veleprodajnom tržištu ističe jedinstvenim prednostima i profesionalnim pristupom. Naša tvrtka fokusirana je na visokokvalitetnu korisničku uslugu i sveobuhvatnu poslovnu podršku. Zahvaljujući našem bogatom iskustvu i naprednim logističkim rješenjima, možemo osigurati brzo i učinkovito ispunjavanje narudžbi.

Konstantno razvijamo našu ponudu kako bismo ispunili očekivanja kupaca. Naši povoljni uvjeti suradnje i konkurentne cijene čine nas pouzdanim partnerom mnogim poduzetnicima.

Obratite nam se povjerenjem kako bismo Vam pomogli da postignete uspjeh u Vašem poslovanju! Otkrijte zašto je suradnja s nama ključ uspjeha vašeg poslovanja!

Bogata ponuda

Merkandi nudi širok izbor proizvoda iz raznih industrija i kategorija, uključujući odjeću, elektroniku, proizvode za kućanstvo, zdravlje i ljepotu, dodatke za automobile i mnoge druge.

Konkurentne cijene

Zahvaljujući našem odnosu s pouzdanim dobavljačima i učinkovitim logističkim procesima, možemo ponuditi atraktivne cijene, što našim kupcima omogućuje postizanje profitabilnih marži.

Profesionalizam

Tim iskusnih Merkandi stručnjaka pruža profesionalnu podršku u svakoj fazi suradnje, osiguravajući zadovoljstvo kupaca.

Globalna prisutnost

Naša platforma privlači kupce iz više od 150 zemalja diljem svijeta, pokazujući našu globalnu prisutnost i sposobnost da služimo klijentima na različitim tržištima.

Prilagodba potrebama kupaca

Fleksibilni smo i spremni prilagoditi naše usluge individualnim potrebama i preferencijama kupaca, pružajući personalizirana rješenja za trgovanje.

Tehnološka podrška

Imamo moderne alate i tehnologije koje našim kupcima olakšavaju pronalaženje pravog proizvoda, upravljanje narudžbama i provođenje napredne analize podataka.


Naša postignuća

Od svog osnutka, Merkandi je postigao mnoge uspjehe koji uključuju:

 • Više od 100 000 registriranih korisnika
  Naša platforma privlači tisuće kupaca koji koriste naše usluge trgovanja.
 • Više od 1 200 pozitivnih komentara
  Povjerenje i zadovoljstvo kupaca naš su prioritet, zbog čega uživamo priznanje u vidu brojnih pozitivnih mišljenja i preporuka.
 • Preko 150 zemalja širom svijeta
  Naša globalna prisutnost omogućuje nam da služimo klijentima širom svijeta, što nam omogućuje dinamičan razvoj našeg poslovanja.
 • Više od 150 000 ponuda
  Širok raspon proizvoda dostupnih na našoj platformi omogućuje kupcima da na jednom mjestu pronađu točno ono što traže.

Naše vrijednosti

Od svog osnutka, Merkandi je postigao mnoge uspjehe koji uključuju:

 • Kvaliteta
  Nastojimo kupcima pružiti proizvode najviše kvalitete koji ispunjavaju njihova očekivanja i zahtjeve.
 • Prilagodba potrebama kupaca
  Naša platforma omogućuje personalizirana rješenja za trgovanje, prilagođena individualnim potrebama i preferencijama kupaca.
 • Profesionalizam
  Ponosni smo na naše poštenje i transparentnost u svim našim aktivnostima, što nam omogućuje izgradnju dugotrajnih odnosa temeljenih na povjerenju.

Područje poslovanja

Poslujemo u sljedećim državama:

 

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.