Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 45 tisuća zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Povijest Merkandi

 • 2022

  Studeni, 2022
  Merkandi dostupan u 6 novih zemalja!

  Prateći potrebe korisnika i posjetitelja, lansiramo Merkandi na 6 novih jezika: danski, hrvatski, norveški, estonski, finski i slovenski. Nove zemlje znače nove poslovne prilike i za kupce i za prodavače.

 • Listopad, 2022
  Mobilna verzija još je jednostavnija za korištenje

  Uveli smo niz poboljšanja UX-a i korisničkog sučelja kako bismo korištenje Merkandija na mobilnim telefonima učinili još lakšim, bržim i ugodnijim. Dodatno, u nadolazećim mjesecima radit ćemo na korisničkoj ploči, što će izravno utjecati na pozitivno odbijanje postojećih kupaca.

 • Rujan, 2022
  Merkandi opet ubrzava

  Implementirali smo brojne popravke kako bismo ubrzali platformu. Počevši od optimizacije slike, preko ispravaka koji čine da se odabrane stranice učitavaju čak 60 % s brže. Pregledavanje novih ponuda nikada nije bilo tako brzo.

 • Kolovoz, 2022
  Umjetna inteligencija na djelu

  Ulazimo u novu eru. Implementirali smo poboljšanje naslova ponude pomoću umjetne inteligencije. AI će se pobrinuti za bolje podudaranje i atraktivnije naslove

 • Kolovoz, 2022
  Najbolje ponude više na listi

  Implementirali smo sustav višeg pozicioniranja najpopularnijih ponuda. Od sada će najbolje ponude biti još više na listama kako biste do njih dolazili još brže!

 • Srpanj, 2022
  Izrađujemo vodiče kako bismo korištenje Merkandija učinili još lakšim

  Napravili smo prvi vodič za dodavanje ponuda na platformu. U grafičkom i tekstualnom obliku, zajedno sa savjetima kako navesti ponude koje prodaju. Ovo je početak niza materijala koji će korištenje naše platforme učiniti još lakšim.

 • Lipanj, 2022
  Nova, bolja tražilica je ovdje!

  Uveli smo novu tražilicu koja ima niz prednosti. Mnogo je brži, vraća relevantnije rezultate pretraživanja, otporan je na pravopis i ima mogućnost konjugiranja riječi. Sada je, zahvaljujući novoj tražilici, još lakše pronaći proizvode koji vas zanimaju!

 • Svibanj, 2022
  Tražimo investitore

  Merkandi platforma jača, dobiva nove korisnike, prodavače i kupce, a naše ambicije rastu s njihovim potrebama. Zato smo u potrazi za investitorima koji će nam pomoći da ubrzamo realizaciju vizije - trgovina na veliko koja je jednostavna, dostupna, intuitivna, sigurna i međunarodna. Želite li biti dio ove revolucije?
  Pišite nam

 • Svibanj, 2022
  Krenuli smo u osvajanje novih tržišta

  Vjerujemo da trgovina na veliko nema granica. U našoj misiji povezivanja izvođača iz cijelog svijeta nastojimo pojednostaviti međunarodnu trgovinu i krenuti u osvajanje novih tržišta. Pokrenuli smo pilot program namijenjen arapskim zemljama, u kojem predstavljamo platformu novim prodavačima i kupcima. Efekt ovih aktivnosti je da Vam budemo još šire tržište i više poslovnih partnera!

 • Travanj, 2022
  Novi kontakt kanal za sve posjetitelje - Live Chat

  Do sada je chat na web stranici bio dostupan samo registriranim korisnicima i to u odabranim dijelovima platforme. S obzirom na to da razumijemo koliko trgovina na veliko može biti zbunjujuća i koliko se pitanja može pojaviti, otvaramo chat za sve posjetitelje.

 • Travanj, 2022
  Testiramo novu vrstu računa - Premium PLUS

  Kako bismo izašli u susret korisnicima, u sklopu promocije aktivirali smo novu vrstu računa koji uz niz pogodnosti PREMIUM računa ima i tri dodatne usluge: Provjera izvođača, Pretraga proizvoda i Certifikat vjerodostojnosti. Ovo je sljedeći korak na putu što bolje prilagodbe naših usluga potrebama korisnika.

 • Travanj, 2022
  Novi besplatni Freemium račun za prodavače

  Napravili smo novu vrstu računa za prodavače - FREEMIUM. Novi neodlučni Prodavači od sada imaju priliku bez ikakvih obaveza otkriti Merkandijev potencijal.

 • Ožujak, 2022
  Novi oblici plaćanja Merkandi usluga

  Pokrenuli smo dva dodatna načina plaćanja za koje su naši korisnici pitali - Apple Pay i Google Pay. Ovi novi, brzi i jednostavni obrasci ubrzat će proces plaćanja.

 • Veljača, 2022
  Poboljšavamo komunikaciju

  Postavili smo si cilj što bolje komunikacije s našim korisnikom.

  Ovaj proces počinje registracijom i ovdje smo implementirali niz edukativnih poruka o Merkandiju i uslugama koje nudimo. To je mali korak prema poboljšanju naše platforme i veliki korak prema pojednostavljenju poruke, intuitivnosti i transparentnosti platforme.

 • Siječanj, 2022
  Operativni odjel

  Zbog sve većih potreba naših korisnika, Služba za korisnike transformirana je u Operativni odjel.

  Stvaramo tim najboljih stručnjaka sa širokim kompetencijama kako bismo na najbolji način osigurali kvalitetu usluge našim korisnicima i njihovo zadovoljstvo. Sve to kako bi naši zaposlenici imali veće kompetencije i mogli još više zadovoljiti sve veći broj kupaca.

 • 2021

  Prosinac, 2021
  Uvodimo anketu o zadovoljstvu kupaca

  Pokrenuli smo periodično istraživanje zadovoljstva korisnika, Net Promoter Score (NPS), kako bismo točnije definirali kvalitetu naših usluga i pravce razvoja/promjena.

 • Studeni, 2021
  Krećemo sa "Paketi za biznis"

  Krenula je cjelovita ponuda "Poslovnih paketa" za koje je od samog početka vladalo veliko zanimanje.

  Kako svi vole promocije, a studeni je za to naklonjen, proveli smo akciju LongBlackWeekend, koja je našim klijentima omogućila uštedu od 30% n na registracijama i obnovama. Kampanju LongBlackWeekend proveli smo s nevjerojatnim uspjehom.

  Kampanju LongBlackWeekend proveli smo s nevjerojatnim uspjehom.

 • Listopad, 2021
  Uskoro predstavljamo "Pakete za biznis"

  Nakon višemjesečnih priprema, već smo blizu predstavljanja našim klijentima „Poslovnih paketa“, odnosno skupova profesionalnih usluga za podršku veleprodaji.

  U tu svrhu pripremili smo pretprodaju usluge uz atraktivan promotivni popust.

 • Kolovoz, 2021
  Sve o svemu ili svatko pojedinačno?

  Pripremamo se implementirati personalizirano iskustvo na web stranici, odnosno osluškujemo potrebe pojedinog korisnika i pripremamo prezentaciju samo onog sadržaja koji njega zanima.

 • Srpanj, 2021
  Poboljšani CSV i XML sustav uvoza

  Znamo da je vrijeme novac, zato smo unijeli promjene u sustav uvoza CSV i XML. Sada je još jednostavnije i intuitivnije za korisnika, što će svakako poboljšati kvalitetu korištenja web stranice.

 • Svibanj, 2021
  Novi izgled, nova iskustva na mobilnoj verziji

  Kao što su naveli korisnici i stručnjaci za korisničko iskustvo, stavili smo u upotrebu novu web stranicu Merkandi. Novi izgled stranice u desktop verziji i potpuno nova iskustva na mobilnoj verziji samo su neke od pogodnosti za naše korisnike.

 • Travanj, 2021
  Novi voditelji - Centar za korisničku podršku i Prodaja

  Brzo inozemno širenje i veliki interes natjerali su nas da proširimo Odjel za korisničku podršku i stvorimo novi Odjel prodaje. Postalo je prirodan proces angažiranja menadžera za upravljanje tim odjelima.

 • Ožujak, 2021
  E-knjiga - praktični vodič za svakog veletrgovca

  Kako kupnja i prodaja robe postaje sve dostupnija, cijena, kvaliteta i marža su prednost u odnosu na konkurenciju. Pripremili smo knjigu zahvaljujući kojoj ćete naučiti kako kupiti najbolju, najkvalitetniju robu po najnižoj cijeni.

 • Siječanj, 2021
  Merkandi kreće u osvajanje još 7 zemalja

  Službeno je! Probijamo nove granice veleprodaje i otvaramo nove mogućnosti za vaše poslovanje. Ulazimo u 7 novih zemalja sa 7 novih jezika, povećavajući broj potencijalnih kupaca i veletrgovaca.

 • 2020

  Studeni, 2020
  Obavijest o promotivnim ponudama

  Jeste li znali da Merkandi na web stranici promovira odabrane ponude? Od danas, ako ste među ljudima čiju smo ponudu promovirali, dobit ćete obavijest o tome.

 • Studeni, 2020
  Imate li robu? Imamo kupca!

  Ukoliko netko od naših kupaca doda ponudu za kupnju proizvoda koji se nalaze u vašoj ponudi, obavijestit ćemo vas e-mailom! Pokrećemo novi bilten s ciljem povećanja prodaje veletrgovcima i ponude kupcima.

 • Listopad, 2020
  Mogućnost dijeljenja podataka s prodavačima

  Ukoliko date privolu, vaši kontakt podaci bit će vidljivi veletrgovcima s kojima se dopisujete. Tako ćete veletrgovcima olakšati kontakt s Vama.

 • Listopad, 2020
  Uspješna transakcija? Zatražite komentar!

  Od pozitivnog komentara nakon uspješne transakcije dijeli vas samo jedan klik, mi ćemo učiniti ostalo za vas!

 • Rujan, 2020
  Nikad više ne propustite priliku!

  Od danas možete gledati svoje omiljene kategorije, pretrage itd. Bez obzira tražite li proizvod koji trenutno nije dostupan ili ste u potrazi za najboljom cijenom - nikada nećete propustiti priliku.

 • Rujan, 2020
  Plaćajte samo na provjerene brojeve računa!

  Prodavači imaju mogućnost verifikacije svojih bankovnih računa. Zahvaljujući ovom postupku povećavamo sigurnost transakcija među kupcima. Merkandi kaže stop kriminalcima!

 • Kolovoz, 2020
  Nova vizualna identifikacija i registrirani zaštitni znak

  Uveli smo dvije važne promjene u Merkandi. Jedan od njih je službena registracija robne marke "Merkandi" za cijelu Europu. Stoga smo se i mi odlučili osvježiti vizualnom identifikacijom. Uvodimo moderniji i jednostavniji logo u skladu s aktualnim trendovima.

 • Kolovoz, 2020
  Revolucija u modulu vijesti!

  Uveli smo osvježeni izgled niti i poruka. Od sada to izgleda slično razgovorima na poznatim društvenim mrežama. Osim toga, uključili smo i detaljne informacije o vašem sugovorniku te popis proizvoda o kojima se vodi razgovor uz njihov pregled.

 • Kolovoz, 2020
  Pogledajte najvažnije detalje ponude bez ulaženja u nju!

  Prilikom izlistavanja ponuda, kada kursorom prijeđete iznad fotografije ponude koja vas zanima, prikazat će vam se kućica s većinom informacija potrebnih za procjenu njezine relevantnosti.

 • Srpanj, 2020
  Brzo pronađite ponudu koja zahtijeva vašu posebnu pozornost

  Ponuda koja nije u skladu s našim propisima o objavljivanju ponuda bit će označena prozirnom zastavicom u jezičnoj verziji na kojoj je objavljena.

 • Srpanj, 2020
  Još jednom, povećavamo sigurnost vašeg računa

  Vodimo računa da se vaši podaci za kontakt ne mijenjaju na neovlašten način.

 • Srpanj, 2020
  Objavljujete li prvu ponudu? Možete računati na našu pomoć!

  Budući da našim prodavačima pristupamo s pažnjom i osiguravamo najvišu kvalitetu objavljenih ponuda, rado ćemo vam dati potrebne savjete ako vaša ponuda odstupa od naših standarda.

 • Lipanj, 2020
  Uredite automatske prijevode!

  Automatski smo preveli vašu ponudu i želite je poboljšati? Sad je moguće. Dostupan vam je sadržaj s automatskim prijevodom, kao i sadržaj koji objavite u svojim ponudama.

 • Lipanj, 2020
  Jednostavna i brza objava sličnih ponuda

  Prodajete li puno robe koja je slična jedna drugoj? Od sada ne morate svaki put ispunjavati isti opis, jer ga možete kopirati iz svojih ostalih ponuda.

 • Svibanj, 2020
  Nova organizacija pristigle pošte

  Primate ili šaljete puno poruka i imate problema s njihovim kategoriziranjem? Od sada možete premještati poruke u nekoliko tematskih imenika.

 • Svibanj, 2020
  Bonus aktivnosti za nove prodavače

  Objavite svojih prvih 10 ponuda i primite paket bodova koje ćete koristiti za promociju svojih ponuda!

 • Travanj, 2020
  Pregled novih ponuda u omiljenima

  Redizajnirali smo popis Vaših omiljenih ponuda tako da ih možete brzo naći. Ovo je još jedna dugo očekivana i nužna promjena koja upotrebu Merkandi čini još praktičnijom i intuitivnijom.

 • Travanj, 2020
  Nedavno pregledano

  Pregledavali ste Merkandi i naišli na zanimljivu ponudu, ali ... koja je to bila? Novi panel omogućuje spremanje popisa nedavno pregledanih ponuda kako nikada ne biste propustili one najzanimljivije.

 • Ožujak, 2020
  Ponude za kupnju za neregistrirane

  Od danas možete dodati ponudu za kupnju bez registracije! Ova nova funkcionalnost rezultirat će većim brojem ponuda za kupnju, a time i većim prodajnim mogućnostima za trgovce na Merkandi. Pozivamo vas da objavite ponude za kupnju!

 • Ožujak, 2020
  Obavijesti o promjeni adrese e-pošte i načinu prijave

  Sigurnost na Merkandi jedan je od naših glavnih prioriteta. Ako od danas promijenite način prijave (onemogućite i omogućite dvofaktorsku prijavu) i promijenite adresu e-pošte, svaki će korisnik od nas dobiti odgovarajuću obavijest. Nitko nikada neće unijeti promjene na Vaš račun bez vašeg znanja!

 • Veljača, 2020
  Obavijesti o novim trgovcima

  Svakodnevno verificiramo nove trgovce koji nude zanimljivu robu na prodaju. Od danas možete uključiti takve obavijesti i biti u toku s novim trgovcima na Merkandi.

 • Veljača, 2020
  Ispunjavamo želje naših korisnika!

  Pružamo mogućnost ažuriranja ponuda jednom u 14 dana i postavljanja ponuda kao "trajne". Na ovaj način Vaše ponude će se automatski ažurirati. Ažurirana ponuda ide na vrh popisa ponuda, zahvaljujući čemu će ponovno steći popularnost!

 • Siječanj, 2020
  Paketi promoviranja-više pogodnosti po nižoj cijeni.

  Nakon brojnih upita za ovu funkcionalnost-pripremili smo ju za vas! Od danas možete promovirati svoje ponude na više mjesta za nižu cijenu. Provjerite već danas u svom korisničkom panelu!

 • 2019

  Prosinac, 2019
  Pojačavamo sigurnost vašeg računa.

  Uvodimo dvofaktorsku prijavu, što će značajno povećati sigurnost vašeg Merkandi računa. S obzirom na to da je dvofaktorska prijava podrazumijevana na korisničkim računima, Merkandi je jedan od sigurnosnih lidera na prodajnom tržištu.

 • Studeni, 2019
  Prijevod svih ponuda-ponude u svim jezičnim verzijama

  Od danas možete pronaći gotovo sve ponude na svim jezicima. Preveli smo ih za naše korisnike kako bismo uklonili jezične barijere i omogućili svima pristup još većem katalogu ponuda po najatraktivnijim cijenama!

 • Studeni, 2019
  Sekcija najboljih ponuda i trgovaca

  Jeste li se ikad zapitali koje su ponude i trgovci najpopularniji? Upravo smo stvorili sekciju u kojoj možete pratiti ranking. Pomoću ovih podataka možete prilagoditi asortiman potrebama svojih kupaca i bolje razumjeti trendove na tržištu.

 • Studeni, 2019
  Informacija o moderiranoj ponudi

  Znate li da naš tim svakodnevno moderira Vaše ponude kako bi povećao njihovu atraktivnost, doseg i poziciju u rezultatima pretraživanja? Od danas na korisničkom panelu moći ćete vidjeti koje su Vaše ponude moderirane, a koje su još na čekanju za uređivanje.

 • Studeni, 2019
  Obavijest o završetku promoviranja ponuda

  Od sada, nakon isteka opcije za isticanje Vaše ponude, dobit ćete obavijest s informacijama o njezinim učincima i mogućnosti njezine obnove.

 • Listopad, 2019
  Nove opcije obavijesti i postavke obavijesti

  Previše obavijesti? Ili želite promijeniti kanal obavijesti? Od danas možete birati između push obavijesti / e-pošte i izabrati koje obavijesti želite primati.

 • Listopad, 2019
  Dodajemo nove valute!

  Zbog brojnih zahtjeva dodajemo nove valute u kojima možete platiti usluge Merkandi: DKK, NOK, RON i SEK. Više valuta-više mogućnosti.

 • Rujan, 2019
  Merkandi na Međunarodnom sajmu IAW u Kolnu!

  Tijekom IAW-a, jednog od najvažnijih sajmova u Europi za trgovinu na veliko, naš su štand posjetili mnogi trenutni korisnici, kao i mnogi poduzetnici iz cijele Europe. Doživljaj je bio jedinstven, stekli smo novo iskustvo i čuli mnogo toplih riječi od kupaca.

 • Rujan, 2019
  Novi način plaćanja je već dostupan!

  Važe potrebe su nam važne. Od danas možete platiti naše usluge u UAH i RUB, štoviše, u obliku lokalnog plaćanja. Спасибо!

 • Rujan, 2019
  Spremamo velike akcije

  Kodovi za popuste stigli su u Merkandi. Od danas ćemo za vas kreirati ​​promocije zahvaljujući kojima ćete moći uštedjeti kupnjom usluga Merkandi

 • Kolovoz, 2019
  Odlučite kome šaljete poruku

  Možete odlučiti kome upućujete upit za artikl koji se nalazi na popisu u spremljenim.

 • Kolovoz, 2019
  Dodatni kanal obavještenja

  Mogućnost slanja obavijesti putem Facebook Messengera.

 • Srpanj, 2019
  Najbolje ponude više na popisu!

  Uveli smo inovativan algoritam koji podiže pozicije najboljih ponuda. U obzir se uzimaju: popularnost ponuda, broj upita, kvaliteta ponude i ocjena prodavatelja. Pronaći najbolje ponude od sada će biti još lakše!

 • Lipanj, 2019
  Platite usluge Merkandi u svojoj valuti

  Uveli smo mogućnost izbora valute plaćanja usluga na Merkandi. Od danas sami birate u kojoj valuti želite platiti.

 • Lipanj, 2019
  Konverzija valuta u svakoj ponudi

  Ne znate koji je tečaj funta prema dolaru? Ili možda ne želite računati? Radi Vaše udobnosti uveli smo konverziju valuta u ponude tako da više ne morate računati i pitati se je li ponuda povoljna!

 • Lipanj, 2019
  Uvodimo verziju belgijsku.

  Belgija, stižemo! Uvodimo belgijsku verziju na merkandi.be sa zadanim nizozemskim jezikom. Nova zemlja, nove mogućnosti!

 • Svibanj, 2019
  Ponude za kupnju

  Pokrenuli smo novu sekciju u kojoj možete objaviti oglas o proizvodu koji tražite. Sigurni smo da će se za nju odmah zainteresirati trgovac koji prodaje robu koju tražite po najpovoljnijoj cijeni.

 • Svibanj, 2019
  Minimalna vrijednost narudžbe, trenutno prema cijeni

  Do sada je minimalna narudžba bila definirana količinski. Od sada ju možete odrediti i kao iznos, što predstavlja olakšanje za trgovce koji vode svoje biznise na različite načine.

 • Svibanj, 2019
  Osvajamo sljedeći kontinent.

  Merkandi je prvenstveno međunarodna platforma. Danas pokrećemo australsku verziju, čime otvaramoo nove mogućnosti za naše korisnike. Trgovina bez granica je nadohvat ruke.

 • Ožujak, 2019
  Našli smo put u Indiju.

  Ne usporavamo! Nova jezična verzija za rastuću grupu kupaca i trgovaca iz Indije je već dostupna.

 • Ožujak, 2019
  Dobrodošli na Zeleni Otok.

  Ne usporavamo! Nova jezična verzija za rastuću grupu kupaca i trgovaca iz Irske je već dostupna.

 • Ožujak, 2019
  Bună dimineața! Pokrećemo rumunjsku verziju.

  Ne usporavamo! Nova jezična verzija za rastuću grupu kupaca i trgovaca iz Rumunjske je već dostupna.

 • Ožujak, 2019
  Odvojena sekcija s ponudama stockova.

  Merkandi je lider na tržištu robe iz likvidacija, viška, kraja serija itd. Kako bismo vam dodatno olakšali pristup ovoj vrsti ponuda, odredili smo posebnu sekciju. Pogledajte!

 • Ožujak, 2019
  Vrijeme je novac.

  Ubrzavamo našu web stranicu kako biste brže pronašli najbolji proizvod. Vrijeme učitavanja stranice znatno se poboljšalo.

 • Veljača, 2019
  Klasičan transfer

  Za naše usluge možete izvršiti plaćanje tradicionalnim bankovnim transferom na bankovni račun dostupan u Vašoj zemlji.

 • Veljača, 2019
  Nova usluga-pronalaženje artikla

  Potraga za proizvodom nije laka, a cijena, vrsta robe, kvaliteta i ostale karakteristike su ključne za isplativost. Ne možete pronaći zanimlive ponude? Od danas ih možemo pronaći za vas!

 • Veljača, 2019
  Obavijesti o novim proizvodima

  Niste uspjeli iskoristiti priliku? Želite izbjeći ovakve situacije ubuduće? Od sada možete pratiti odabrane kategorije, pretraživanja i profile trgovaca, a mi ćemo vas obavijestiti kad se u njima pojave novi artikli.

 • Siječanj, 2019
  Obavijesti o novim nepročitanim porukama

  Nećete više propustiti poruke od kontrahenata! Poboljšali smo način informiranja o nepročitanim porukama.

 • Siječanj, 2019
  Unutarnji sistem poruka

  Jeste li izgubili nit prilikom prepiske s kontrahentom izravno putem e-pošte? Nikad više! U svaki e-mail priložit ćemo vam svu korespondenciju u kronološkom redoslijedu.

 • Siječanj, 2019
  Modifikacija zone posebnih ponuda

  Potpuno smo odvojili pregled posebnih ponuda i klasičnih ponuda na Merkandi. Bit ćete sigurni da ponuda koju pregledavaš je namjenjena odabranoj grupi primatelja.

 • Siječanj, 2019
  Modifikacija prikazivanja slika proizvoda

  Od sada će Vaše slike biti perfektno kadrirane bez obzira na njihovu realnu veličinu.

 • 2018

  Studeni, 2018
  Tražilica

  Poboljšali smo učinkovitost pretraživanja i brzinu naše tražilice. Od sada će pronalazak artikla koji vas zanima biti još jednostavniji.

 • Studeni, 2018
  Verifikacija robe

  Kod nas možete naručiti provjeru robe koju vršimo direktno u skladištu trgovca. Naš stručnjak će ju provjeriti za vas i dostavit će izvješće iz provjere. Samim time, povećat ćete sigurnost kupnje.

 • Studeni, 2018
  Povećavamo vidljivost istaknutih ponuda

  Istaknute ponude dobivaju novi izgled, zbog čega će se bolje razlikovati od ostalih, povećavajući prodajni potencijal.

 • Studeni, 2018
  Poboljšavamo izgled stranice na mobilnim uređajima

  Kako bismo našim korisnicima pružili još veću udobnost korištenja Merkandi, napravili smo niz poboljšanja u mobilnoj verziji platforme. Zahvaljujući tome, korišćenje stranice s mobilnih uređaja postaje još jednostavnije i udobnije.

 • Listopad, 2018
  Uvodimo zonu posebnih ponuda

  Pokrećemo novu, jedinstvenu sekciju za posebne ponude. Uključuje najpovoljnije ponude za prodaju robe, kao i one koje ne mogu biti javno dostupne.

 • Srpanj, 2018
  Goedemorgen! Pokrećemo nizizemsku verziju.

  Ne usporavamo! Nova jezična verzija za rastuću grupu kupaca i trgovaca iz Nizozemske je već dostupna.

 • Svibanj, 2018
  Još brže, još bolje Merkandi

  Punih godinu dana rada posvećenog optimizaciji platforme. Sve funkcionira brže, učinkovitije i sigurnije.

 • 2016

  Srpanj, 2016
  Imamo novi ured!

  Ponosni na svoj razvoj, otvaramo ured u Wroclawu. Novi ljudi-nove mogućnosti!

 • Ožujak, 2016
  Dvije jezične verzije su tu

  Turska i češka verzija su najnovije inačice naše platforme koja raste i postaje sve popularnija.

 • 2015

  Kolovoz, 2015
  Merkandi izgleda još bolje!

  Još pregledniji izgled, poboljšanja navigacije, ugodnije korisničko sučelje i još puno novosti.

 • Srpanj, 2015
  Pokrećemo nove verzije za dvije zemlje

  Za stanovnike Austrije i Švicarske stvorili smo zasebne verzije Merkandi na njemačkom jeziku.

 • 2014

  Kolovoz, 2014
  Buona giornata! Talijanska verzija Merkandi je već dostupna!
 • Godina 2014
  Znanstvenici dokazuju, da trguju čak i...majmuni.
 • 2013

  Studeni, 2013
  Grčka jezička verzija debitira, a mi imamo sve bolje rezultate!
 • Lipanj, 2013
  Sve vrijeme rastemo-pokrećemo španjolsku verziju!
 • Travanj, 2013
  Samo u Kini, već 242 miliona ljudi kupuje putem interneta!
 • Godina 2013
  Prema neovisnim izvješćima, e-trgovina trenutno čini oko 30% svjetske trgovine.
 • 2011

  Godina 2011
  Merkandi ima sve više i više klijenata izvan Europe!
 • Siječanj, 2011
  Pokretanje francuske verzije platforme na retourware24.fr (merkandi.fr).
 • 2010

  Studeni, 2010
  Prvi put u povijesti bilježimo 1.000.000 posjeta platformi u jednom mjesecu!
 • Listopad, 2010
  Promjena grafike web stranice i uvođenje novih funkcionalnosti.
 • 2009

  Studeni, 2009
  Pokretanje engleske verzije.

  Nova jezična verzija na retourware24.com (merkandi.com i merkandi.co.uk). Međunarodna ekspanzija se nastavlja.

 • Listopad, 2009
  Pokretanje njemačke verzije.

  Nova jezična verzija na retourware24.de (merkandi.de). Započinjemo širenje na tržišta njemačkog govornog područja.

 • 2008

  Studeni, 2008
  Pokretanje platforme Retourware24.pl (današnja Merkandi.pl) u Poljskoj. Ističemo se provjerom korisnika i zalihama robe.
 • Ranije

  1995 - 2010
  Na Internetu je sve više prevaranata. Upućeniji trgovci biraju portale za provjeru pouzdanih korisnika.
 • 1970 - 1980
  Računala postaju osnovni alat u međunarodnoj trgovini.
 • 1979
  Michael Aldrich izmišlja internetsku kupnju.
 • 1290-1900
  Trgovina otvara azijske zemlje i Afriku svijetu i postaje glavni uzrok dinamičnog civilizacijskog napretka.
 • Antika
  Stvara se Put svile, trgovina zbližava Istok i Zapad.
 • XIX st. prije n.e.
  Osnivaju se prve trgovačke kolonije. Trgovina postaje jedna od glavnih svjetskih profesija.
Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.

Pretplatom na naš newsletter pristajete na obradu Vaših osobnih podataka u marketinške svrhe.