Happy saleHappy sale
-30%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
17 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 45 tisuća zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Povijest Merkandi

 • 2023

  Veljača, 2023
  Popusti na proizvode su ovdje!

  Od sada će svaki put kada veletrgovac promijeni cijenu proizvoda na nižu, to u ponudi biti označeno kao akcija s naznakom nove i stare cijene.

 • 2023

  Siječanj, 2023
  Povećajte prodaju pokazateljem kvalitete

  Uveli smo novu funkcionalnost - indikator kvalitete ponude, zahvaljujući kojoj svaki prodavatelj može interaktivno poboljšati svoju ponudu i posljedično → prodaju. Indeks se kreće od 0 do 100, a ocjena iznad 85 označava kvalitetnu ponudu. Pozivamo vas da testirate funkcionalnost!

  Spremne kartice za lakše plaćanje

  Od sada će svaki korisnik koji je ikada platio uslugu na Merkandiju kreditnom ili debitnom karticom moći izabrati spremljenu karticu za sljedeće plaćanje.

  Upute do skladišta

  U profil skladišta uveli smo veću kartu koja je vidljivija i čitljivija te sadrži vrlo važnu promjenu - ima mogućnost postavljanja rute. Planiranje posjeta prodavaču nikada nije bilo tako jednostavno.

 • 2022

  Prosinac, 2022
  Pristup veleprodajnim ponudama bez ograničenja

  Sve ponude na stranici preveli smo na sve dostupne jezike. Zahvaljujući tome, svaki će korisnik, bez obzira na jezik ili jezičnu verziju Merkandi, vidjeti isti skup ponuda za kupnju. Više ponuda = više kupaca za veletrgovce!

 • Prosinac, 2022
  Poboljšani modul poruka i indikatori odgovora

  Jedan od ključnih elemenata u međunarodnim kontaktima je e-mail. Poboljšali smo modul kako bismo ga olakšali korištenje, dodatno uveli novu značajku - indikatore. Istaknut ćemo prodavače koji odgovaraju na sve poruke i to u najkraćem mogućem roku.

 • Studeni, 2022
  Merkandi dostupan u 6 novih zemalja!

  Prateći potrebe korisnika i posjetitelja, lansiramo Merkandi na 6 novih jezika: danski, hrvatski, norveški, estonski, finski i slovenski. Nove zemlje znače nove poslovne prilike i za kupce i za prodavače.

 • Listopad, 2022
  Mobilna verzija još je jednostavnija za korištenje

  Uveli smo niz poboljšanja UX-a i korisničkog sučelja kako bismo korištenje Merkandija na mobilnim telefonima učinili još lakšim, bržim i ugodnijim. Dodatno, u nadolazećim mjesecima radit ćemo na korisničkoj ploči, što će izravno utjecati na pozitivno odbijanje postojećih kupaca.

 • Rujan, 2022
  Merkandi opet ubrzava

  Implementirali smo brojne popravke kako bismo ubrzali platformu. Počevši od optimizacije slike, preko ispravaka koji čine da se odabrane stranice učitavaju čak 60 % s brže. Pregledavanje novih ponuda nikada nije bilo tako brzo.

 • Kolovoz, 2022
  Umjetna inteligencija na djelu

  Ulazimo u novu eru. Implementirali smo poboljšanje naslova ponude pomoću umjetne inteligencije. AI će se pobrinuti za bolje podudaranje i atraktivnije naslove

 • Kolovoz, 2022
  Najbolje ponude više na listi

  Implementirali smo sustav višeg pozicioniranja najpopularnijih ponuda. Od sada će najbolje ponude biti još više na listama kako biste do njih dolazili još brže!

 • Srpanj, 2022
  Izrađujemo vodiče kako bismo korištenje Merkandija učinili još lakšim

  Napravili smo prvi vodič za dodavanje ponuda na platformu. U grafičkom i tekstualnom obliku, zajedno sa savjetima kako navesti ponude koje prodaju. Ovo je početak niza materijala koji će korištenje naše platforme učiniti još lakšim.

 • Lipanj, 2022
  Nova, bolja tražilica je ovdje!

  Uveli smo novu tražilicu koja ima niz prednosti. Mnogo je brži, vraća relevantnije rezultate pretraživanja, otporan je na pravopis i ima mogućnost konjugiranja riječi. Sada je, zahvaljujući novoj tražilici, još lakše pronaći proizvode koji vas zanimaju!

 • Svibanj, 2022
  Tražimo investitore

  Merkandi platforma jača, dobiva nove korisnike, prodavače i kupce, a naše ambicije rastu s njihovim potrebama. Zato smo u potrazi za investitorima koji će nam pomoći da ubrzamo realizaciju vizije - trgovina na veliko koja je jednostavna, dostupna, intuitivna, sigurna i međunarodna. Želite li biti dio ove revolucije?
  Pišite nam

 • Svibanj, 2022
  Krenuli smo u osvajanje novih tržišta

  Vjerujemo da trgovina na veliko nema granica. U našoj misiji povezivanja izvođača iz cijelog svijeta nastojimo pojednostaviti međunarodnu trgovinu i krenuti u osvajanje novih tržišta. Pokrenuli smo pilot program namijenjen arapskim zemljama, u kojem predstavljamo platformu novim prodavačima i kupcima. Efekt ovih aktivnosti je da Vam budemo još šire tržište i više poslovnih partnera!

 • Travanj, 2022
  Novi kontakt kanal za sve posjetitelje - Live Chat

  Do sada je chat na web stranici bio dostupan samo registriranim korisnicima i to u odabranim dijelovima platforme. S obzirom na to da razumijemo koliko trgovina na veliko može biti zbunjujuća i koliko se pitanja može pojaviti, otvaramo chat za sve posjetitelje.

 • Travanj, 2022
  Testiramo novu vrstu računa - Premium PLUS

  Kako bismo izašli u susret korisnicima, u sklopu promocije aktivirali smo novu vrstu računa koji uz niz pogodnosti PREMIUM računa ima i tri dodatne usluge: Provjera izvođača, Pretraga proizvoda i Certifikat vjerodostojnosti. Ovo je sljedeći korak na putu što bolje prilagodbe naših usluga potrebama korisnika.

 • Travanj, 2022
  Novi besplatni Freemium račun za prodavače

  Napravili smo novu vrstu računa za prodavače - FREEMIUM. Novi neodlučni Prodavači od sada imaju priliku bez ikakvih obaveza otkriti Merkandijev potencijal.

 • Ožujak, 2022
  Novi oblici plaćanja Merkandi usluga

  Pokrenuli smo dva dodatna načina plaćanja za koje su naši korisnici pitali - Apple Pay i Google Pay. Ovi novi, brzi i jednostavni obrasci ubrzat će proces plaćanja.

 • Veljača, 2022
  Poboljšavamo komunikaciju

  Postavili smo si cilj što bolje komunikacije s našim korisnikom.

  Ovaj proces počinje registracijom i ovdje smo implementirali niz edukativnih poruka o Merkandiju i uslugama koje nudimo. To je mali korak prema poboljšanju naše platforme i veliki korak prema pojednostavljenju poruke, intuitivnosti i transparentnosti platforme.

 • Siječanj, 2022
  Operativni odjel

  Zbog sve većih potreba naših korisnika, Služba za korisnike transformirana je u Operativni odjel.

  Stvaramo tim najboljih stručnjaka sa širokim kompetencijama kako bismo na najbolji način osigurali kvalitetu usluge našim korisnicima i njihovo zadovoljstvo. Sve to kako bi naši zaposlenici imali veće kompetencije i mogli još više zadovoljiti sve veći broj kupaca.

 • 2021

  Prosinac, 2021
  Uvodimo anketu o zadovoljstvu kupaca

  Pokrenuli smo periodično istraživanje zadovoljstva korisnika, Net Promoter Score (NPS), kako bismo točnije definirali kvalitetu naših usluga i pravce razvoja/promjena.

 • Studeni, 2021
  Krećemo sa "Paketi za biznis"

  Krenula je cjelovita ponuda "Poslovnih paketa" za koje je od samog početka vladalo veliko zanimanje.

  Kako svi vole promocije, a studeni je za to naklonjen, proveli smo akciju LongBlackWeekend, koja je našim klijentima omogućila uštedu od 30% n na registracijama i obnovama. Kampanju LongBlackWeekend proveli smo s nevjerojatnim uspjehom.

  Kampanju LongBlackWeekend proveli smo s nevjerojatnim uspjehom.

 • Listopad, 2021
  Uskoro predstavljamo "Pakete za biznis"

  Nakon višemjesečnih priprema, već smo blizu predstavljanja našim klijentima „Poslovnih paketa“, odnosno skupova profesionalnih usluga za podršku veleprodaji.

  U tu svrhu pripremili smo pretprodaju usluge uz atraktivan promotivni popust.

 • Kolovoz, 2021
  Sve o svemu ili svatko pojedinačno?

  Pripremamo se implementirati personalizirano iskustvo na web stranici, odnosno osluškujemo potrebe pojedinog korisnika i pripremamo prezentaciju samo onog sadržaja koji njega zanima.

 • Srpanj, 2021
  Poboljšani CSV i XML sustav uvoza

  Znamo da je vrijeme novac, zato smo unijeli promjene u sustav uvoza CSV i XML. Sada je još jednostavnije i intuitivnije za korisnika, što će svakako poboljšati kvalitetu korištenja web stranice.

 • Svibanj, 2021
  Novi izgled, nova iskustva na mobilnoj verziji

  Kao što su naveli korisnici i stručnjaci za korisničko iskustvo, stavili smo u upotrebu novu web stranicu Merkandi. Novi izgled stranice u desktop verziji i potpuno nova iskustva na mobilnoj verziji samo su neke od pogodnosti za naše korisnike.

 • Travanj, 2021
  Novi voditelji - Centar za korisničku podršku i Prodaja

  Brzo inozemno širenje i veliki interes natjerali su nas da proširimo Odjel za korisničku podršku i stvorimo novi Odjel prodaje. Postalo je prirodan proces angažiranja menadžera za upravljanje tim odjelima.

 • Ožujak, 2021
  E-knjiga - praktični vodič za svakog veletrgovca

  Kako kupnja i prodaja robe postaje sve dostupnija, cijena, kvaliteta i marža su prednost u odnosu na konkurenciju. Pripremili smo knjigu zahvaljujući kojoj ćete naučiti kako kupiti najbolju, najkvalitetniju robu po najnižoj cijeni.

 • Siječanj, 2021
  Merkandi kreće u osvajanje još 7 zemalja

  Službeno je! Probijamo nove granice veleprodaje i otvaramo nove mogućnosti za vaše poslovanje. Ulazimo u 7 novih zemalja sa 7 novih jezika, povećavajući broj potencijalnih kupaca i veletrgovaca.

 • 2020

  Studeni, 2020
  Obavijest o promotivnim ponudama

  Jeste li znali da Merkandi na web stranici promovira odabrane ponude? Od danas, ako ste među ljudima čiju smo ponudu promovirali, dobit ćete obavijest o tome.

 • Studeni, 2020
  Imate li robu? Imamo kupca!

  Ukoliko netko od naših kupaca doda ponudu za kupnju proizvoda koji se nalaze u vašoj ponudi, obavijestit ćemo vas e-mailom! Pokrećemo novi bilten s ciljem povećanja prodaje veletrgovcima i ponude kupcima.

 • Listopad, 2020
  Mogućnost dijeljenja podataka s prodavačima

  Ukoliko date privolu, vaši kontakt podaci bit će vidljivi veletrgovcima s kojima se dopisujete. Tako ćete veletrgovcima olakšati kontakt s Vama.

 • Listopad, 2020
  Uspješna transakcija? Zatražite komentar!

  Od pozitivnog komentara nakon uspješne transakcije dijeli vas samo jedan klik, mi ćemo učiniti ostalo za vas!

 • Rujan, 2020
  Nikad više ne propustite priliku!

  Od danas možete gledati svoje omiljene kategorije, pretrage itd. Bez obzira tražite li proizvod koji trenutno nije dostupan ili ste u potrazi za najboljom cijenom - nikada nećete propustiti priliku.

 • Rujan, 2020
  Plaćajte samo na provjerene brojeve računa!

  Prodavači imaju mogućnost verifikacije svojih bankovnih računa. Zahvaljujući ovom postupku povećavamo sigurnost transakcija među kupcima. Merkandi kaže stop kriminalcima!

 • Kolovoz, 2020
  Nova vizualna identifikacija i registrirani zaštitni znak

  Uveli smo dvije važne promjene u Merkandi. Jedan od njih je službena registracija robne marke "Merkandi" za cijelu Europu. Stoga smo se i mi odlučili osvježiti vizualnom identifikacijom. Uvodimo moderniji i jednostavniji logo u skladu s aktualnim trendovima.

 • Kolovoz, 2020
  Revolucija u modulu vijesti!

  Uveli smo osvježeni izgled niti i poruka. Od sada to izgleda slično razgovorima na poznatim društvenim mrežama. Osim toga, uključili smo i detaljne informacije o vašem sugovorniku te popis proizvoda o kojima se vodi razgovor uz njihov pregled.

 • Kolovoz, 2020
  Pogledajte najvažnije detalje ponude bez ulaženja u nju!

  Prilikom izlistavanja ponuda, kada kursorom prijeđete iznad fotografije ponude koja vas zanima, prikazat će vam se kućica s većinom informacija potrebnih za procjenu njezine relevantnosti.

 • Srpanj, 2020
  Brzo pronađite ponudu koja zahtijeva vašu posebnu pozornost

  Ponuda koja nije u skladu s našim propisima o objavljivanju ponuda bit će označena prozirnom zastavicom u jezičnoj verziji na kojoj je objavljena.

 • Srpanj, 2020
  Još jednom, povećavamo sigurnost vašeg računa

  Vodimo računa da se vaši podaci za kontakt ne mijenjaju na neovlašten način.

 • Srpanj, 2020
  Objavljujete li prvu ponudu? Možete računati na našu pomoć!

  Budući da našim prodavačima pristupamo s pažnjom i osiguravamo najvišu kvalitetu objavljenih ponuda, rado ćemo vam dati potrebne savjete ako vaša ponuda odstupa od naših standarda.

 • Lipanj, 2020
  Uredite automatske prijevode!

  Automatski smo preveli vašu ponudu i želite je poboljšati? Sad je moguće. Dostupan vam je sadržaj s automatskim prijevodom, kao i sadržaj koji objavite u svojim ponudama.

 • Lipanj, 2020
  Jednostavna i brza objava sličnih ponuda

  Prodajete li puno robe koja je slična jedna drugoj? Od sada ne morate svaki put ispunjavati isti opis, jer ga možete kopirati iz svojih ostalih ponuda.

 • Svibanj, 2020
  Nova organizacija pristigle pošte

  Primate ili šaljete puno poruka i imate problema s njihovim kategoriziranjem? Od sada možete premještati poruke u nekoliko tematskih imenika.

 • Svibanj, 2020
  Bonus aktivnosti za nove prodavače

  Objavite svojih prvih 10 ponuda i primite paket bodova koje ćete koristiti za promociju svojih ponuda!

 • Travanj, 2020
  Pregled novih ponuda u omiljenima

  Redizajnirali smo popis Vaših omiljenih ponuda tako da ih možete brzo naći. Ovo je još jedna dugo očekivana i nužna promjena koja upotrebu Merkandi čini još praktičnijom i intuitivnijom.

 • Travanj, 2020
  Nedavno pregledano

  Pregledavali ste Merkandi i naišli na zanimljivu ponudu, ali ... koja je to bila? Novi panel omogućuje spremanje popisa nedavno pregledanih ponuda kako nikada ne biste propustili one najzanimljivije.

 • Ožujak, 2020
  Ponude za kupnju za neregistrirane

  Od danas možete dodati ponudu za kupnju bez registracije! Ova nova funkcionalnost rezultirat će većim brojem ponuda za kupnju, a time i većim prodajnim mogućnostima za trgovce na Merkandi. Pozivamo vas da objavite ponude za kupnju!

 • Ožujak, 2020
  Obavijesti o promjeni adrese e-pošte i načinu prijave

  Sigurnost na Merkandi jedan je od naših glavnih prioriteta. Ako od danas promijenite način prijave (onemogućite i omogućite dvofaktorsku prijavu) i promijenite adresu e-pošte, svaki će korisnik od nas dobiti odgovarajuću obavijest. Nitko nikada neće unijeti promjene na Vaš račun bez vašeg znanja!

 • Veljača, 2020
  Obavijesti o novim trgovcima

  Svakodnevno verificiramo nove trgovce koji nude zanimljivu robu na prodaju. Od danas možete uključiti takve obavijesti i biti u toku s novim trgovcima na Merkandi.

 • Veljača, 2020
  Ispunjavamo želje naših korisnika!

  Pružamo mogućnost ažuriranja ponuda jednom u 14 dana i postavljanja ponuda kao "trajne". Na ovaj način Vaše ponude će se automatski ažurirati. Ažurirana ponuda ide na vrh popisa ponuda, zahvaljujući čemu će ponovno steći popularnost!

 • Siječanj, 2020
  Paketi promoviranja-više pogodnosti po nižoj cijeni.

  Nakon brojnih upita za ovu funkcionalnost-pripremili smo ju za vas! Od danas možete promovirati svoje ponude na više mjesta za nižu cijenu. Provjerite već danas u svom korisničkom panelu!

 • 2019

  Prosinac, 2019
  Pojačavamo sigurnost vašeg računa.

  Uvodimo dvofaktorsku prijavu, što će značajno povećati sigurnost vašeg Merkandi računa. S obzirom na to da je dvofaktorska prijava podrazumijevana na korisničkim računima, Merkandi je jedan od sigurnosnih lidera na prodajnom tržištu.

 • Studeni, 2019
  Prijevod svih ponuda-ponude u svim jezičnim verzijama

  Od danas možete pronaći gotovo sve ponude na svim jezicima. Preveli smo ih za naše korisnike kako bismo uklonili jezične barijere i omogućili svima pristup još većem katalogu ponuda po najatraktivnijim cijenama!

 • Studeni, 2019
  Sekcija najboljih ponuda i trgovaca

  Jeste li se ikad zapitali koje su ponude i trgovci najpopularniji? Upravo smo stvorili sekciju u kojoj možete pratiti ranking. Pomoću ovih podataka možete prilagoditi asortiman potrebama svojih kupaca i bolje razumjeti trendove na tržištu.

 • Studeni, 2019
  Informacija o moderiranoj ponudi

  Znate li da naš tim svakodnevno moderira Vaše ponude kako bi povećao njihovu atraktivnost, doseg i poziciju u rezultatima pretraživanja? Od danas na korisničkom panelu moći ćete vidjeti koje su Vaše ponude moderirane, a koje su još na čekanju za uređivanje.

 • Studeni, 2019
  Obavijest o završetku promoviranja ponuda

  Od sada, nakon isteka opcije za isticanje Vaše ponude, dobit ćete obavijest s informacijama o njezinim učincima i mogućnosti njezine obnove.

 • Listopad, 2019
  Nove opcije obavijesti i postavke obavijesti

  Previše obavijesti? Ili želite promijeniti kanal obavijesti? Od danas možete birati između push obavijesti / e-pošte i izabrati koje obavijesti želite primati.

 • Listopad, 2019
  Dodajemo nove valute!

  Zbog brojnih zahtjeva dodajemo nove valute u kojima možete platiti usluge Merkandi: DKK, NOK, RON i SEK. Više valuta-više mogućnosti.

 • Rujan, 2019
  Merkandi na Međunarodnom sajmu IAW u Kolnu!

  Tijekom IAW-a, jednog od najvažnijih sajmova u Europi za trgovinu na veliko, naš su štand posjetili mnogi trenutni korisnici, kao i mnogi poduzetnici iz cijele Europe. Doživljaj je bio jedinstven, stekli smo novo iskustvo i čuli mnogo toplih riječi od kupaca.

 • Rujan, 2019
  Novi način plaćanja je već dostupan!

  Važe potrebe su nam važne. Od danas možete platiti naše usluge u UAH i RUB, štoviše, u obliku lokalnog plaćanja. Спасибо!

 • Rujan, 2019
  Spremamo velike akcije

  Kodovi za popuste stigli su u Merkandi. Od danas ćemo za vas kreirati ​​promocije zahvaljujući kojima ćete moći uštedjeti kupnjom usluga Merkandi

 • Kolovoz, 2019
  Odlučite kome šaljete poruku

  Možete odlučiti kome upućujete upit za artikl koji se nalazi na popisu u spremljenim.

 • Kolovoz, 2019
  Dodatni kanal obavještenja

  Mogućnost slanja obavijesti putem Facebook Messengera.

 • Srpanj, 2019
  Najbolje ponude više na popisu!

  Uveli smo inovativan algoritam koji podiže pozicije najboljih ponuda. U obzir se uzimaju: popularnost ponuda, broj upita, kvaliteta ponude i ocjena prodavatelja. Pronaći najbolje ponude od sada će biti još lakše!

 • Lipanj, 2019
  Platite usluge Merkandi u svojoj valuti

  Uveli smo mogućnost izbora valute plaćanja usluga na Merkandi. Od danas sami birate u kojoj valuti želite platiti.

 • Lipanj, 2019
  Konverzija valuta u svakoj ponudi

  Ne znate koji je tečaj funta prema dolaru? Ili možda ne želite računati? Radi Vaše udobnosti uveli smo konverziju valuta u ponude tako da više ne morate računati i pitati se je li ponuda povoljna!

 • Lipanj, 2019
  Uvodimo verziju belgijsku.

  Belgija, stižemo! Uvodimo belgijsku verziju na merkandi.be sa zadanim nizozemskim jezikom. Nova zemlja, nove mogućnosti!

 • Svibanj, 2019
  Ponude za kupnju

  Pokrenuli smo novu sekciju u kojoj možete objaviti oglas o proizvodu koji tražite. Sigurni smo da će se za nju odmah zainteresirati trgovac koji prodaje robu koju tražite po najpovoljnijoj cijeni.

 • Svibanj, 2019
  Minimalna vrijednost narudžbe, trenutno prema cijeni

  Do sada je minimalna narudžba bila definirana količinski. Od sada ju možete odrediti i kao iznos, što predstavlja olakšanje za trgovce koji vode svoje biznise na različite načine.

 • Svibanj, 2019
  Osvajamo sljedeći kontinent.

  Merkandi je prvenstveno međunarodna platforma. Danas pokrećemo australsku verziju, čime otvaramoo nove mogućnosti za naše korisnike. Trgovina bez granica je nadohvat ruke.

 • Ožujak, 2019
  Našli smo put u Indiju.

  Ne usporavamo! Nova jezična verzija za rastuću grupu kupaca i trgovaca iz Indije je već dostupna.

 • Ožujak, 2019
  Dobrodošli na Zeleni Otok.

  Ne usporavamo! Nova jezična verzija za rastuću grupu kupaca i trgovaca iz Irske je već dostupna.

 • Ožujak, 2019
  Bună dimineața! Pokrećemo rumunjsku verziju.

  Ne usporavamo! Nova jezična verzija za rastuću grupu kupaca i trgovaca iz Rumunjske je već dostupna.

 • Ožujak, 2019
  Odvojena sekcija s ponudama stockova.

  Merkandi je lider na tržištu robe iz likvidacija, viška, kraja serija itd. Kako bismo vam dodatno olakšali pristup ovoj vrsti ponuda, odredili smo posebnu sekciju. Pogledajte!

 • Ožujak, 2019
  Vrijeme je novac.

  Ubrzavamo našu web stranicu kako biste brže pronašli najbolji proizvod. Vrijeme učitavanja stranice znatno se poboljšalo.

 • Veljača, 2019
  Klasičan transfer

  Za naše usluge možete izvršiti plaćanje tradicionalnim bankovnim transferom na bankovni račun dostupan u Vašoj zemlji.

 • Veljača, 2019
  Nova usluga-pronalaženje artikla

  Potraga za proizvodom nije laka, a cijena, vrsta robe, kvaliteta i ostale karakteristike su ključne za isplativost. Ne možete pronaći zanimlive ponude? Od danas ih možemo pronaći za vas!

 • Veljača, 2019
  Obavijesti o novim proizvodima

  Niste uspjeli iskoristiti priliku? Želite izbjeći ovakve situacije ubuduće? Od sada možete pratiti odabrane kategorije, pretraživanja i profile trgovaca, a mi ćemo vas obavijestiti kad se u njima pojave novi artikli.

 • Siječanj, 2019
  Obavijesti o novim nepročitanim porukama

  Nećete više propustiti poruke od kontrahenata! Poboljšali smo način informiranja o nepročitanim porukama.

 • Siječanj, 2019
  Unutarnji sistem poruka

  Jeste li izgubili nit prilikom prepiske s kontrahentom izravno putem e-pošte? Nikad više! U svaki e-mail priložit ćemo vam svu korespondenciju u kronološkom redoslijedu.

 • Siječanj, 2019
  Modifikacija zone posebnih ponuda

  Potpuno smo odvojili pregled posebnih ponuda i klasičnih ponuda na Merkandi. Bit ćete sigurni da ponuda koju pregledavaš je namjenjena odabranoj grupi primatelja.

 • Siječanj, 2019
  Modifikacija prikazivanja slika proizvoda

  Od sada će Vaše slike biti perfektno kadrirane bez obzira na njihovu realnu veličinu.

 • 2018

  Studeni, 2018
  Tražilica

  Poboljšali smo učinkovitost pretraživanja i brzinu naše tražilice. Od sada će pronalazak artikla koji vas zanima biti još jednostavniji.

 • Studeni, 2018
  Verifikacija robe

  Kod nas možete naručiti provjeru robe koju vršimo direktno u skladištu trgovca. Naš stručnjak će ju provjeriti za vas i dostavit će izvješće iz provjere. Samim time, povećat ćete sigurnost kupnje.

 • Studeni, 2018
  Povećavamo vidljivost istaknutih ponuda

  Istaknute ponude dobivaju novi izgled, zbog čega će se bolje razlikovati od ostalih, povećavajući prodajni potencijal.

 • Studeni, 2018
  Poboljšavamo izgled stranice na mobilnim uređajima

  Kako bismo našim korisnicima pružili još veću udobnost korištenja Merkandi, napravili smo niz poboljšanja u mobilnoj verziji platforme. Zahvaljujući tome, korišćenje stranice s mobilnih uređaja postaje još jednostavnije i udobnije.

 • Listopad, 2018
  Uvodimo zonu posebnih ponuda

  Pokrećemo novu, jedinstvenu sekciju za posebne ponude. Uključuje najpovoljnije ponude za prodaju robe, kao i one koje ne mogu biti javno dostupne.

 • Srpanj, 2018
  Goedemorgen! Pokrećemo nizizemsku verziju.

  Ne usporavamo! Nova jezična verzija za rastuću grupu kupaca i trgovaca iz Nizozemske je već dostupna.

 • Svibanj, 2018
  Još brže, još bolje Merkandi

  Punih godinu dana rada posvećenog optimizaciji platforme. Sve funkcionira brže, učinkovitije i sigurnije.

 • 2016

  Srpanj, 2016
  Imamo novi ured!

  Ponosni na svoj razvoj, otvaramo ured u Wroclawu. Novi ljudi-nove mogućnosti!

 • Ožujak, 2016
  Dvije jezične verzije su tu

  Turska i češka verzija su najnovije inačice naše platforme koja raste i postaje sve popularnija.

 • 2015

  Kolovoz, 2015
  Merkandi izgleda još bolje!

  Još pregledniji izgled, poboljšanja navigacije, ugodnije korisničko sučelje i još puno novosti.

 • Srpanj, 2015
  Pokrećemo nove verzije za dvije zemlje

  Za stanovnike Austrije i Švicarske stvorili smo zasebne verzije Merkandi na njemačkom jeziku.

 • 2014

  Kolovoz, 2014
  Buona giornata! Talijanska verzija Merkandi je već dostupna!
 • Godina 2014
  Znanstvenici dokazuju, da trguju čak i...majmuni.
 • 2013

  Studeni, 2013
  Grčka jezička verzija debitira, a mi imamo sve bolje rezultate!
 • Lipanj, 2013
  Sve vrijeme rastemo-pokrećemo španjolsku verziju!
 • Travanj, 2013
  Samo u Kini, već 242 miliona ljudi kupuje putem interneta!
 • Godina 2013
  Prema neovisnim izvješćima, e-trgovina trenutno čini oko 30% svjetske trgovine.
 • 2011

  Godina 2011
  Merkandi ima sve više i više klijenata izvan Europe!
 • Siječanj, 2011
  Pokretanje francuske verzije platforme na retourware24.fr (merkandi.fr).
 • 2010

  Studeni, 2010
  Prvi put u povijesti bilježimo 1.000.000 posjeta platformi u jednom mjesecu!
 • Listopad, 2010
  Promjena grafike web stranice i uvođenje novih funkcionalnosti.
 • 2009

  Studeni, 2009
  Pokretanje engleske verzije.

  Nova jezična verzija na retourware24.com (merkandi.com i merkandi.co.uk). Međunarodna ekspanzija se nastavlja.

 • Listopad, 2009
  Pokretanje njemačke verzije.

  Nova jezična verzija na retourware24.de (merkandi.de). Započinjemo širenje na tržišta njemačkog govornog područja.

 • 2008

  Studeni, 2008
  Pokretanje platforme Retourware24.pl (današnja Merkandi.pl) u Poljskoj. Ističemo se provjerom korisnika i zalihama robe.
 • Ranije

  1995 - 2010
  Na Internetu je sve više prevaranata. Upućeniji trgovci biraju portale za provjeru pouzdanih korisnika.
 • 1970 - 1980
  Računala postaju osnovni alat u međunarodnoj trgovini.
 • 1979
  Michael Aldrich izmišlja internetsku kupnju.
 • 1290-1900
  Trgovina otvara azijske zemlje i Afriku svijetu i postaje glavni uzrok dinamičnog civilizacijskog napretka.
 • Antika
  Stvara se Put svile, trgovina zbližava Istok i Zapad.
 • XIX st. prije n.e.
  Osnivaju se prve trgovačke kolonije. Trgovina postaje jedna od glavnih svjetskih profesija.
Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.

;