FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Politika povrata novca

Hvala što ste odabrali Merkandi. Našim kupcima nastojimo pružiti izvrsne usluge i proizvode. Odvojite trenutak da se upoznate s našom politikom povrata novca, koja opisuje uvjete i odredbe u vezi s povratom novca za naše usluge i pretplate.

1. Pregled i iznimke pravila povrata novca

Merkandi djeluje prema striktnoj politici nepovrata novca za jednokratne usluge i planove pretplate.

a. Iznimke: Sljedeće iznimke vrijede kada kupac može imati pravo na povrat novca:

  • Ako usluge nije pružio Merkandi.
  • Ukoliko je Merkandi odbio izvršenje usluge, osim uskraćivanja aktivacije prodajne opcije.
  • U slučaju tehničkih kvarova na strani Merkandi koji sprječavaju kupca u pristupu ili korištenju usluga.

b. Scenariji bez mogućnosti povrata: Kupac nema pravo na povrat u sljedećim situacijama:

  • Nedostatak odgovora jedne od strana ili pružatelja usluga iz bilo kojeg razloga, na primjer: nedostatak odgovora na poruku, poslanu narudžbu ili ponudu za kupnju.
  • Susret s problemima s bilo kojom stranom koja sudjeluje u transakciji.(Merkandi nije posrednik u transakcijama. Sva potraživanja protiv strane u transakciji, trebaju se riješiti izravno s veletrgovcem i/ili kupcem)
  • Promjena mišljenja korisnika nakon aktivacije usluga.
  • Nakon što je kupac na bilo koji način koristio usluge Merkandija, na primjer: pristupio kontakt podacima dobavljača, uspostavio kontakt putem bilo kojeg ponuđenog načina, koristio uslugu pretraživanja robe i nije dobio očekivane rezultate.

2. Automatsko obnavljanje pretplate

Neki od naših planova pretplate postavljeni su za automatsku naplatu na mjesečnoj ili tromjesečnoj osnovi. Kupci uključeni u ove planove automatski će se teretiti prema odabranom ciklusu naplate. Međutim, svoju pretplatu možete otkazati bilo kada prije sljedećeg ciklusa naplate kako biste spriječili daljnje troškove. Nakon otkazivanja i dalje ćete imati pristup značajkama pretplate do kraja tekućeg obračunskog razdoblja.

3. Otkazivanje pretplate

Kupci imaju mogućnost otkazati svoju pretplatu u bilo kojem trenutku na svojoj nadzornoj ploči. Ako odlučite otkazati svoju pretplatu, i dalje ćete imati pristup značajkama svog Merkandi računa do kraja tekućeg razdoblja pretplate. Nakon što istekne razdoblje pretplate, više nećete imati pristup računu.

4. Blokirani ili deaktivirani računi

Imajte na umu da ako je korisnički račun blokiran ili deaktiviran zbog kršenja naših uvjeta korištenja ili pravila, ne ispunjava uvjete za povrat novca.

5. Kontaktirajte nas

Za bilo kakva pitanja, nedoumice ili pomoć u vezi s povratom novca, otkazivanjem ili pitanjima pretplate, obratite se našem timu korisničke službe. Kako biste nas kontaktirali, posjetite odjeljak za kontakt na našoj web stranici.

6. Promjene politike

Merkandi zadržava pravo izmjene, dopune ili ažuriranja ove politike povrata u bilo kojem trenutku. Promjene pravila stupaju na snagu nakon objave na našoj službenoj web stranici.

Kupnjom naših usluga ili pretplatom na naše usluge, prihvaćate i slažete se pridržavati se uvjeta navedenih u ovoj politici povrata novca.

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.