FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
11 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Uspostavite kontakt s veletrgovcima iz cijele Europe!

Baza veletrgovina na Merkandi
Prava trgovina na veliko!

Mi smo B2B trgovačka platforma koja okuplja veletrgovce i kupce iz Europe. Zahvaljujući našoj opsežnoj bazi podataka veletrgovaca, dobivate pristup informacijama o tvrtkama koje nude robu iz stockova, aukcija izvršitelja, viškova proizvodnje ili rasprodaje.

Cjenovne ponude svaki dan! Zahvaljujući Merkandi imate priliku primati dnevne ili tjedne newslettere u kojima ćete pronaći informacije o novim proizvodima koje veletrgovci objavljuju promovirajući svoju robu na našoj web stranici.

Naša platforma pruža mogućnost kupnje robe od najvećih proizvođača, a sve za mali dio njihove veleprodajne cijene. Od markirane odjeće od likvidacije trgovina (originalni proizvodi pune vrijednosti), preko robe iz zaliha, povrata (tzv. Retour Ware), pa do opreme cjelokupnih skladišnih hala i proizvodnih pogona iz likvidacije i ovrha.


Profesionalni katalog trgovaca
Trgovine iz cijele Europe. I ne samo to!
Kontakt bez posrednika

Proizvođači, dobavljači, distributeri, veletrgovci itd. na jednom mjestu. Predstavljeno na intuitivan način tako da možete u bilo kojem trenutku kontaktirati bilo koga


Veletrgovci iz više od 70 europskih zemalja kao i Sjedinjenih Država, Afrike i Latinske Amerike. Ne ograničavajte se, kupujte po najnižim cijenama i ne dajte priliku konkurenciji


Direktni kontaktni podaci trgovaca. Nema više pozivanja posrednika i čekanja na odgovor. Kupujte robu izravno od izvora!


Provjereni veletrgovci iz 150 zemalja
Isključivo provjereni veletrgovci

Svaki veletrgovac mora proći našu provjeru prije dodavanja čak i jedne ponude. Sve za vašu sigurnost - kako biste bili sigurni da kupujete od pouzdanih tvrtki.

Roba ispod 10% vrijednosti

Samo na Merkandiju pronaći ćete jedinstvene ponude veletrgovaca koji prodaju robu ispod 10% njene vrijednosti. Ovo je velika prikila za zaradu za vas, zato se ne dajte preteći.

Mišljenja o trgovcima Premium

Račun Premium daje vam dodatnu priliku da provjerite mišljenja drugih korisnika o veletrgovcima. Volite li sigurno kupovati? Prije kupnje provjerite recenzije drugih!

Neograničeni broj kontakata

Jedino ograničenje je vaše vrijeme. Obratite se svim veletrgovcima bez ograničenja!

Trgovci s robom koju nećete pronaći drugdje.

Obratite se veletrgovcima koji nigdje ne objavljuju robu i prodaju samo stacionarno. Ove ponude nećete pronaći nigdje na internetu!

Crna lista veletrgovina Premium

Koristite li druge portale? Nemojte nasjesti. Imajući pristup našem crnom popisu, možete provjeriti je li određena veletrgovac pouzdan.

Počnite kupovati međunarodno po najnižim cijenama!

Prijavite se Registriraj se
Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.