FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Za kupce

Platforma za veleprodajno trgovanje broj 1 za kupce. Najbolje ponude robe iz cijelog svijeta. Višak zaliha, artikli na kraju serije i još mnogo toga. Do 90% jeftinije

Što je Merkandi?

Merkandi je međunarodni veleprodajni portal koji povezuje veleprodajne kupce s prodavačima. Na Merkandiju ćete pronaći razne proizvode u velikim količinama od dobavljača iz cijelog svijeta. Ovo je platforma za poduzetnike koji traže priliku za veleprodajnu kupovinu robe po najpovoljnijim cijenama.

Više od 100 000

korisnika

Više od 1 200

komentara

Više od 150

zemalja diljem svijeta

Otkrijte svijet veleprodajne trgovine s Merkandijem

U Merkandiju znamo da uspjeh u veleprodaji zahtijeva pristup najboljim ponudama i pouzdanim poslovnim partnerima. Zato smo kreirali platformu za kupce koja nudi brojne pogodnosti:

Neograničen broj upita za ponude

Omogućujemo slanje upita trgovcima bez ikakvih ograničenja, putem kontakt obrasca i izravno e-poštom.

Jednostavna tražilica proizvoda

Nudimo naprednu tražilicu zahvaljujući kojoj ćete brzo pronaći proizvod koji tražiš.

Zgodan panel za upravljanje računom, kontaktima, ponudama i podacima

Nudimo profesionalni panel klijenta koji olakšava upravljanje porukama, omiljenim trgovcima ili ponudama.

PREMIUM
Pristup crnoj listi veletrgovaca

Klijentima PREMIUM pružamo crni popis nepoštenih tvrtki koje su prevarile svoje klijente. Te tvrtke nisu uključene u popis veletrgovaca Merkandi.

Vidljivi kontakt podaci veletrgovaca

U našim ponudama i bazi podataka veletrgovaca navodimo pune kontakt podatke prodavača - adresu, telefonske brojeve, adresu web stranice.

Dnevni bilten s novim veleprodajnim ponudama iz cijelog svijeta

Svakodnevno na Vašu e-mail adresu šaljemo najnovije trgovačke ponude s robom po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

PREMIUM
Pristup ocjenama trgovaca

Pružamo PREMIUM kupcima sustav komentara o veletrgovcima, koji im omogućuje čitanje mišljenja o pouzdanosti pojedinih dobavljača.

Pristup ponudama zaliha iz 150 zemalja diljem svijeta uz popuste do -90%

Omogućujemo vam pristup jedinstvenim ponudama za robne zalihe iz cijele Europe, Azije i SAD-a.

Registrirajte se danas i kupujte jeftinije!

Pridružite se grupi od preko 100.000 zadovoljnih korisnika

Mišljenja o Merkandi

Odnosno kako nas korisnici ocjenjuju

PRVO POZITIVNO ISKUSTVO, JAKO DOBAR KONTAKT SA SLUŽBOM ZA KORISNIKE. DOSTUPNOST I PODRŠKA NA VISOKOJ RAZINI WEB STRANICA JEDNOSTAVNA ZA KORIŠTENJE, DODAVANJE PONUDA NIJE KOMPLICIRANO I INTUITIVNO.


Bruno Tedesco

vrlo pouzdan i vrlo točan Naručivao sam već nekoliko puta i bio u formatu koliko god mi je trebalo.Uvijek dobijem ponude koje me zanimaju.


Andrei Constantin Buraga

Merkandi je najbolja platforma na kojoj možete poslovati i pronaći najzanimljivije ponude na svijetu. Pouzdani dobavljači i sigurna prodaja/kupnja. Po mom mišljenju vrlo profesionalna stranica.


Younes El hasnaoui

Pogodnosti za kupce

Cijeli svijet na dohvat ruke

Na međunarodnoj veleprodajnoj platformi Merkandi okupljamo proizvođače i veletrgovce uglavnom iz Europe, ali i iz Azije i SAD-a. Naša zajednica je rastuća skupina proizvođača, veletrgovaca, trgovačkih posrednika, distributera i vlasnika trgovina koji svakodnevno nude ili žele kupiti novu i rabljenu, obnovljenu ili oštećenu robu. Naš glavni cilj je olakšati trgovcima pronalaženje pouzdanih poslovnih partnera, uspostavljanje kontakta s njima iu konačnici uspješnu suradnju.

Korisnicima zainteresiranim za kupnju Merkandi nudi pristup međunarodnoj bazi podataka veletrgovaca specijaliziranih za prodaju redovnih proizvoda i artikala sa zaliha - to su veleprodajne količine vrlo jeftinih proizvoda iz proizvodnih viškova, skladišnih viškova, robe iz povrata potrošača, robe na kraju prodaje. serijske proizvode, npr. sezonske rasprodaje, kao i postizložbenu i postleasing opremu, kao i robu iz likvidacije trgovina, veletrgovina, skladišta i raznih industrijskih pogona.


Opsežna baza provjerenih trgovačkih društava

Nakon registracije i plaćanja godišnje pretplate, korisnik dobiva pristup opsežnoj bazi kontakata veletrgovaca (adrese, telefonski brojevi, web stranice poduzeća) koji prodaju redovne proizvode, kao i robu na zalihama i outletima.

Svaki veletrgovac na Merkandiju provjeren je provjerom vjerodostojnosti od strane naših djelatnika. Zahvaljujući tome korisnici trgovačke platforme Merkandi dobivaju pristup provjerenim tvrtkama i time povećavaju sigurnost transakcija. Svi koji žele objaviti svoju ponudu na Merkandi podliježu provjeri.


Kompletne informacije na jednom mjestu

Zahvaljujući platformi, korisnici zainteresirani za kupnju jeftinih proizvoda iz određene industrije ili asortimana ne moraju trošiti sate na duge i često besplodne pretrage veletrgovaca na web stranicama. Nakon što se ulogiraju u Merkandi i kliknu na "Veleprodaja", otvara im se lista provjerenih tvrtki koje se bave veleprodajom, robom na skladištu ili običnom robom u Europi i svijetu.

Svaka kartica veletrgovca sadrži podatke koji kupcu olakšavaju kontakt i kupnju proizvoda koje prodavatelj nudi. Ove informacije uključuju, između ostalog: oblici isporuke robe, načini plaćanja kupljene robe ili jezici na kojima možete kontaktirati veletrgovca. Korisnici PREMIUM računa također mogu vidjeti mišljenja drugih kupaca koja veletrgovcima daju. Ovo je oblik sažetka transakcija kupaca koji preporučuju ili savjetuju da ne surađujete s određenim veletrgovcem.

Registrirajte se danas i kupujte jeftinije!

Pridružite se grupi od preko 100.000 zadovoljnih korisnika

Napredna tražilica

Jasna web prezentacija i tražilica jednostavna za korištenje omogućuju brzo i intuitivno traženje odgovarajućih poslovnih partnera i proizvoda. Stoga popis može uključivati samo veletrgovce iz zemlje koju je odabrao korisnik, npr. veletrgovce iz Njemačke, veletrgovce koji nude samo proizvode iz odabrane industrije ili podindustrije (npr. odjeća, proizvodi za djecu, roba iz likvidacije tvrtke) ili danu grupu proizvoda , npr. novi proizvodi, obnovljena roba.

U tražilici također možete povoljno i brzo razvrstati veletrgovce po broju ponuda koje imaju ili ponude razvrstati po cijeni ili datumu dodavanja. Također je moguće prikazati samo one veletrgovce koji nude robu na zahtjev. Okvir za pretraživanje je napredni alat koji sužava pretragu prema ključnim riječima, na primjer: poznati brendovi ili proizvodi.


Širok asortiman proizvoda

Na trgovačkoj platformi Merkandi korisnicima je također dostupna pregledna prezentacija ponuda organiziranih u kategorije i potkategorije. Nove ponude dionica objavljuju se svaki dan. U opisu ponude veletrgovci navode detaljne podatke, npr. podatke o cijeni, raspoloživoj količini robe, minimalnom iznosu narudžbe, načinima plaćanja i uvjetima dostave. Zahvaljujući tome korisnici mogu brzo dobiti detaljne informacije o najjeftinijim ponudama na europskom tržištu.

Osim toga, platforma Merkandi između ostalog nudi: obrasci koji olakšavaju kontakt s odabranim veletrgovcem, personalizirani newsletter s informacijama o najpovoljnijim ponudama, važnim promjenama na web stranici i promocijama te pomoć višejezične Službe za korisnike, otvorene od ponedjeljka do petka.

Ukratko, platforma za veleprodajnu trgovinu Merkandi podržava izgradnju mreže poslovnih kontakata. Olakšava pronalazak pouzdanih veletrgovaca koji nude akcije iz djelatnosti za koje je kupac zainteresiran, a također omogućuje brz i jednostavan kontakt s veletrgovcem i kupnju proizvoda po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Merkandi u svijetu

Zemlje u kojima poslujemo s našim klijentima

 

150 zemalja

Imamo ponude i korisnike iz čak 150 zemalja

34 domene

Imamo čak 34 jezične verzije naše platforme

Stotine tisuća ponuda

Asortiman svih kategorija od veletrgovaca iz cijelog svijeta

Registrirajte se danas i kupujte jeftinije!

Pridružite se grupi od preko 100.000 zadovoljnih korisnika

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.