Happy saleHappy sale
-30%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
17 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 45 tisuća zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Za kupce

Registrirajte račun već danas i kupujte jeftinije!

Osnovne informacije

Naši korisnici lako i jednostavno uspostavljaju kontakte s trgovcima na Merkandi, gdje kupuju raznu robu do 60%-80% jeftinije.

Platforma Merkandi kupcima nudi opsežnu bazu dokazanih trgovačkih tvrtki iz Njemačke, Poljske, Engleske, Austrije, Nizozemske, Francuske, Švicarske, Italije, Španjolske, Grčke, Rusije, Češke, Turske, kao i iz SAD-a, Rumunjske , Irska, Indija, Belgija i mnogih drugih.

Stalno razvijamo platformu Merkandi i širimo njen doseg na nove ciljne zemlje, zahvaljujući čemu broj ponuda na web mjestu neprestano raste.


Merkandi
u brojkama

Više od 75.000

korisnika

Više od 1.000

komentara

Više od 150

zemalja diljem svijeta

Za kupce to znači jedno - još više provjerenih izvori kupnje robe iz brojnih industrija - odjeće, obuće, elektroničke opreme, računala, prijenosnih računala, namirnica, pića, kozmetike, parfema, kemikalija za kućanstvo i mnogih drugih.

Bez obzira koji proizvod tražite - Merkandi nudi bazu veletrgovaca, proizvođača i distributera iz Europe i cijelog svijeta, kao i desetke tisuća veleprodajnih ponuda.

Kako doći do njih?

Dovoljno je registrirati račun na Merkandiju da biste u nekoliko sekundi došli do odabranih tvrtki i kontaktirali ih za detaljnije informacije ili ponude, razgovarali o detaljima suradnje ili naručili robu.

Pridružite nam se već danas i kupuj jeftinije
Registracija
Evo pogodnosti za kupce na portalu Merkandi:
Neograničen broj upita za ponude

Omogućujemo slanje upita trgovcima bez ikakvih ograničenja, putem kontakt obrasca i izravno e-poštom.

Jednostavna tražilica proizvoda

Nudimo naprednu tražilicu zahvaljujući kojoj ćete brzo pronaći proizvod koji tražiš.

Zgodan panel za upravljanje računom, kontaktima, ponudama i podacima

Nudimo profesionalni panel klijenta koji olakšava upravljanje porukama, omiljenim trgovcima ili ponudama.

Pristup crnoj listi veletrgovaca

Klijentima PREMIUM pružamo crni popis nepoštenih tvrtki koje su prevarile svoje klijente. Te tvrtke nisu uključene u popis veletrgovaca Merkandi.

Vidljivi kontakt podaci veletrgovaca

U našim ponudama i bazi podataka veletrgovaca navodimo pune kontakt podatke prodavača - adresu, telefonske brojeve, adresu web stranice.

Dnevni bilten s novim veleprodajnim ponudama iz cijelog svijeta

Svakodnevno na Vašu e-mail adresu šaljemo najnovije trgovačke ponude s robom po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Pristup ocjenama trgovaca

Pružamo PREMIUM kupcima sustav komentara o veletrgovcima, koji im omogućuje čitanje mišljenja o pouzdanosti pojedinih dobavljača.

Pristup ponudama zaliha iz 150 zemalja diljem svijeta uz popuste do -90%

Omogućujemo vam pristup jedinstvenim ponudama za robne zalihe iz cijele Europe, Azije i SAD-a.

Mišljenja o Merkandi

Uglavnom, to je vrlo lijepa platforma, ima puno kontakata za pronaći, ali mala mana je što nemamo jamstvo da su ti kontakti pouzdani. U početku sam mislio da možemo kupovati putem ove platforme i da je platforma ta koja upravlja transakcijama kako bi se osigurala zaštita kupaca. Ali nije to to, ima dosta kontakata, ali najbolje je tražiti dobavljače kod kojih se zapravo može provjeriti njihova ozbiljnost. Sve u svemu, uspio sam otkriti desetak kontakata na ovoj platformi.

Ornelstel

Na ovoj sam platformi već 60 dana i osjećam se odlično, našao sam izvrsne ponude kvalitete i cijene za neke artikle čak i za mene kao privatnog čovjeka.

Annamaria Mascolo

To je vrlo široka platforma, kao veletrgovcu mi puno pomaže u poslu, upoznajem puno ljudi diljem Europe po nevjerojatnim cijenama, preporučujem je 100% x 100%.

KinGSTocK Chaibi slu
Snimka o Merkandi

Pozivamo vas da pogledate naš kratki video u kojem objašnjavamo kako funkcionira naša veletrgovačka platforma - Merkandi. Naučit ćete kako uz pomoć našeg portala možete uštedjeti do 60-80% na kupnji robe za svoju trgovinu.


Koristi za kupce

Međunarodna platforma za trgovinu na veliko Merkandi okuplja trgovce i proizvođače uglavnom iz Europe, ali i iz Azije i SAD-a. Naša zajednica je zatvorena, ali svakim danom rastuća grupa proizvođača, veletrgovaca, trgovaca, distributera i vlasnika trgovina koji nude ili žele kupiti robu iz zaliha, aukcija ovrhovoditelja, viškove proizvodnje ili s rasprodaja. Njezin je glavni cilj olakšati trgovcima pronalazak pouzdanih poslovnih partnera, uspostaviti kontakt s njima i u konačnici - plodnu suradnju.

 

Za korisnike zainteresirane za kupnju, Merkandi nudi pristup međunarodnoj bazi podataka veletrgovaca specijaliziranih za prodaju stockova - to su veleprodajne količine vrlo jeftinih proizvoda od viška proizvodnje, zaliha, robe od povrata potrošača, kraja serije, skladišnih ​​zaliha, npr. od sezonske prodaje, kao i opreme nakon izlaganja i zakupa, kao i roba iz likvidacije trgovina, veletrgovaca, skladišta i raznih industrijskih pogona.

Platforma Merkandi, zahvaljujući jasnoj prezentaciji proizvoda u katalogu i tražilici jednostavnoj za upotrebu, omogućuje brzo i intuitivno pretraživanje kako proizvoda, tako i odgovarajućih poslovnih partnera.

Pristup kontaktnim podacima provjerenih veletrgovina koje nude stockove. Nakon registracije na web stranici i plaćanja godišnje pretplate, korisnik dobiva pristup opsežnoj bazi kontaktnih podataka veletrgovina (adrese, telefonski brojevi, web stranice i adrese e-pošte tvrtki), koji se bave prodajom redovnih proizvoda, kao i zaliha i outlet robe. Zahvaljujući platformi, korisnici zainteresirani za kupnju jeftinih proizvoda određene industrije ili asortimana neće morati gubiti vrijeme na dugotrajno i često bezuspješno traženje trgovaca na web mjestima. Nakon prijave na našu web stranicu, klikom na 'Veletrgovine', prikazat će se popis provjerenih tvrtki koje se bave veleprodajom stockova ili redovne robe. Svaka veletrgovina na Merkandi podliježe verifikaciji koja se sastoji od provjere njezine vjerodostojnosti od strane naših zaposlenika. Zahvaljujući tome, svi korisnici trgovinske platforme Merkandi mogu biti sigurni da imaju posla samo s fizički postojećim tvrtkama koje stvarno prodaju stockove, outletove ili viškove. Svi koji žele objaviti svoju ponudu na Merkandi su obavezno provjereni.

Dodatno, u kartici svakog veletrgovca nalaze se informacije koje će kupcu olakšati kontakt i kupnju proizvoda koje nudi prodavatelj. Ove se informacije, između ostalog, tiču načina isporuke robe, načina plaćanja kupljene robe ili jezika na kojima možete kontaktirati trgovca. Korisnici PREMIUM računa vide i ocjene koje su kupci dali trgovcima.

Na web stranici Merkandi također nalazi se i napredna tražilica trgovaca.. Tako se na popisu mogu pojaviti samo veletrgovci iz zemlje koju je korisnik odabrao, npr. trgovci iz Njemačke, trgovci koji nude samo proizvode iz odabrane industrije ili podindustrije (trgovci koji nude npr. odjeću, dječju robu, robu iz likvidacije tvrtki) ili određene grupe proizvoda, npr. novi proizvodi, obnovljena roba. Također je moguće prikazati samo trgovce koji nude robu na upit..

Pristup katalogu proizvoda organiziranih u kategorije i subkategorije. Nove ponude stockova svaki dan. Zahvaljujući trgovačkoj platformi Merkandi, korisnici mogu dobiti detaljne informacije o najjeftinijim ponudama na europskom tržištu u roku od sat vremena. Osim toga, u opisu ponude trgovci navode detaljne podatke koji pomažu korisnicima donijeti odluku o kupnji, npr. informacije o cijeni, količini dostupne robe, iznosu minimalne narudžbe ili o načinima plaćanja i uvjetima isporuke. Ove informacije omogućuju Kupcu usporedbu i odabir najbolje ponude na tržištu.

Kako bi se smanjio rizik prilikom internetskih kupnji, platforma Merkandi nudi svojim korisnicima pristup bazi kontaktnih podataka samo za prethodno provjerene veletrgovce. Uz to, web stranica ima sustav ocijena koji predstavlja skup podataka o trgovcima. Komentari su oblik rekapitulacije transakcija od strane kupaca koji preporučuju ili ne suradnju s određenim trgovcem.

Platforma Merkandi također nudi kontaktne obrasce kako bi olakšala kontakt s odabranim trgovcem, newsletter s informacijama o novim ponudama, važnim promjenama u servisu, promocijama te korisničku podršku od ponedjeljka do petka.

Ukratko, platforma za trgovinu na veliko Merkandi pomaže izgradnju mreže poslovnih kontakata. Olakšava pronalazak pouzdanih trgovaca koji nude stockove iz kategorije koja zanima kupca te omogućuje brz i jednostavan kontakt s trgovcem i kupnju proizvoda po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Pridružite nam se već danas i kupuj jeftinije
Registracija
Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.

;