FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
11 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Za prodavatelje

Platforma za veleprodajno trgovanje broj 1 za prodavače. Jedna platforma, pokrivenost u cijelom svijetu. Mnogi alati i mnoge prednosti

Što je Merkandi?

Merkandi je međunarodna veleprodajna trgovačka platforma koja okuplja veletrgovce, distributere, uvoznike i izvoznike koji djeluju u industriji veleprodaje.

Naša platforma djeluje na europskim i svjetskim tržištima, dostupna je na mnogim jezicima i omogućuje vam da brzo dođete do kupaca zainteresiranih za stalnu suradnju u opskrbi paleta ili kontejnera s robom.

Više od 100 000

korisnika

Više od 1 200

komentara

Više od 150

zemalja diljem svijeta

Otkrijte svjetsku trgovinu i povećajte svoju prodaju uz Merkandi

U Merkandiju razumijemo da uspjeh veleprodajnih prodavača ovisi o pristupu najboljim poslovnim alatima. Zato smo kreirali platformu za prodavače koja nudi brojne pogodnosti:

Promoviranje Vaših ponuda u cijeloj Europi

Brinemo se o dosegu - pozicioniramo oglase vaših proizvoda na Googleu, društvenim mrežama itd.

Višejezični opis vaše tvrtke

Prevodimo opis vaše tvrtke na sve jezike platforme

Uvoz/izvoz artikala CSV, XLS; XLM

Dajemo mogućnost objavljivanja cijelih kataloga vaših proizvoda jednim klikom miša.

Vaša tvrtka u međunarodnom katalogu

Uvrštavamo vašu tvrtku u međunarodni popis veletrgovaca i proizvođača.

Objavljivanje neograničenog broja ponuda

Omogućujemo vam objavljivanje neograničenih ponuda, sa fotografijama i popisima proizvoda.

Pomoč osobnog konzultanta

Nudimo vam podršku i mogućnost savjetovanja s vašim savjetnikom putem telefona, e-maila, LiveChata.

Nova, rabljena, obnovljena i oštećena roba

Nudimo vam mjesto za objavljivanje ponuda proizvoda iz različitih izvora.

Jedan račun - cijeli svijet

Vaše ponude stavljamo na sve namjenske stranice ključnih tržišta, na materinjem jeziku kupaca.

Nema dodatnih naknada za prodaju

Plaćate samo pretplatu, nema skrivenih naknada ili transakcijskih provizija - s nama povećavate svoju zaradu.

Registrirajte se danas i počnite s prodajom

Pridružite se grupi od preko 100.000 zadovoljnih korisnika

Mišljenja o Merkandi

Odnosno kako nas korisnici ocjenjuju

Rado ću podijeliti svoje mišljenje na temelju dosadašnjeg iskustva. Sustav za dodavanje ponuda je vrlo jednostavan i dobro konstruiran. No, napravio bih par izmjena koje bi dodatno olakšale posao objave oglasa s proizvodima koji imaju identičan opis.


Galina Befort

Izvrsna platforma za stvaranje novih međunarodnih kontakata, toplo je preporučujem. Veliki izbor grupa proizvoda. Odlična korisnička ploča, ugodna za rad.


Jan Bontes

To je vrlo udobna platforma za korištenje. Sretan sam zbog mogućnosti da ponudim robu na prodaju. I također ostvariti prodaju robe širom svijeta.


Denis Laktionov

Pogodnosti za prodavače

Cijeli svijet na dohvat ruke

Na međunarodnoj veleprodajnoj platformi okupljamo proizvođače i veletrgovce uglavnom iz Europe, ali i iz Azije i SAD-a. Naša zajednica je rastuća skupina proizvođača, veletrgovaca, trgovačkih posrednika, distributera i vlasnika trgovina koji svakodnevno nude ili žele kupiti novu i rabljenu, obnovljenu ili oštećenu robu. Naš glavni cilj je olakšati trgovcima pronalaženje pouzdanih poslovnih partnera, uspostavljanje kontakta s njima i, u konačnici, uspješnu suradnju.

Korisnicima zainteresiranim za kupnju Merkandi nudi pristup međunarodnoj bazi podataka veletrgovaca specijaliziranih za prodaju redovnih proizvoda i artikala sa zaliha - to su veleprodajne količine vrlo jeftinih proizvoda iz proizvodnih viškova, skladišnih viškova, robe iz povrata potrošača, robe na kraju prodaje. serijske proizvode, npr. sezonske rasprodaje, kao i postizložbenu i postleasing opremu, kao i robu iz likvidacije trgovina, veletrgovina, skladišta i raznih industrijskih pogona.


Potpun i pouzdan profil prodavača

Nakon registracije i plaćanja godišnje pretplate te prolaska pozitivne provjere od strane naših djelatnika, veletrgovac dobiva status prodavatelja. Zatim ima pristup bazi veletrgovaca koji objavljuju prodajne ponude, a ima i račun prodavača preko kojeg može postavljati koliko god je oglasa za svoju robu.

Svi koji žele objaviti svoju ponudu na Merkandi podliježu provjeri. Prodavač tada može predstaviti svoju tvrtku na platformi na mnogim jezicima, s punim podacima za kontakt: adresom, e-poštom, telefonskim brojem, poveznicom na službenu web stranicu i opisom poslovanja. Zahvaljujući tome, povećava povjerenje i prepoznatljivost među međunarodnim kupcima.


Funkcionalan panel za prodaju proizvoda

Svaka kartica veletrgovca sadrži podatke koji kupcu olakšavaju kontakt i kupnju proizvoda koje prodavatelj nudi. Ove informacije uključuju, između ostalog: oblici isporuke robe, načini plaćanja za kupljenu robu ili jezici na kojima možete kontaktirati veletrgovca. Intuitivna i funkcionalna ploča prodavača omogućuje vam jednostavno dodavanje, upravljanje i promoviranje ponuda. Pokazatelj kvalitete ponude omogućuje optimizaciju atraktivnosti pojedinačnih ponuda.

Koristeći funkcionalni pretinac za poruke i narudžbe, zainteresirani za kupnju izložene robe mogu uspostaviti izravan poslovni kontakt s prodavačima i jednostavno održavati stalne poslovne odnose. Merkandi ne naplaćuje proviziju od prodaje, što znači da veletrgovac ostvaruje dobit bez ikakve marže ili dodatnih naknada.

Registrirajte se danas i počnite s prodajom

Pridružite se grupi od preko 100.000 zadovoljnih korisnika

Besplatni newsletter za kupce iz 150 zemalja

Ponude su tu najvažnije. Kako Merkandi korisnici tako i oni zainteresirani za veleprodaju koji su potvrdili svoju pretplatu na besplatni newsletter svakodnevno su obaviješteni o novim proizvodima i najboljim ponudama na platformi. Stoga se proizvodi objavljeni na platformi redovito prezentiraju tisućama potencijalnih kupaca, što povećava šanse za brzo pronalaženje kupca. Označavanje odabranih kategorija i grupa proizvoda prilikom pretplate na newsletter omogućuje vam primanje ponuda savršeno prilagođenih vašim potrebama.

Pretplatnici na višejezični newsletter također dobivaju informacije o važnim promjenama na web stranici i promocijama. Ponude predstavljene na platformi Merkandi vidljive su svim korisnicima interneta, ali da biste vidjeli kontakt podatke veletrgovca koji izdaje ponudu, morate se registrirati na Merkandi.


Napredne statistike, posjete profilu tvrtke i ponude

Zahvaljujući pristupu naprednoj statistici, prodavač na Merkandiju ima uvid u učinkovitost svojih ponuda. Promatra podatke poput broja pregleda ponuda i profila, a može provjeriti i broj pratitelja profila ili ponuda. Analiza prometa omogućuje veletrgovcu da bolje prilagodi svoju prodajnu strategiju.

Zahvaljujući višejezičnim opisima proizvoda, ponude dopiru do široke skupine kupaca iz različitih zemalja, a prodavač dobiva još više posjetitelja i ima još veći doseg među potencijalnim kupcima. Štoviše, svaki dan tim Merkandi stručnjaka brine o prodaji i popularnosti ponuda veletrgovaca, npr. moderiranjem ponuda. Kao korisnik platforme, veletrgovac može računati i na pomoć višejezične Službe za korisnike koja radi od ponedjeljka do petka.

Ukratko, Merkandi veleprodajna trgovačka platforma podržava prodavače u izgradnji mreže poslovnih kontakata. Olakšava pronalaženje pouzdanih veleprodajnih kupaca zainteresiranih za proizvode iz ponude Prodavatelja u industriji, te omogućuje brz i jednostavan kontakt s njima te prodaju proizvoda po konkurentnim tržišnim cijenama.

Merkandi u svijetu

Zemlje u kojima poslujemo s našim klijentima

 

150 zemalja

Imamo ponude i korisnike iz čak 150 zemalja

34 domene

Imamo čak 34 jezične verzije naše platforme

Tisuće kupaca

Velika grupa zainteresiranih za kupnju

Registrirajte se danas i počnite s prodajom

Pridružite se grupi od preko 100.000 zadovoljnih korisnika

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.