FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Uređenje doma na veliko

(59 ponuda)

Jeste li trgovac? Ponudom širokog asortimana proizvoda za uređenje doma možete privući više kupaca i povećati prodaju. Iskoristite brojne prilike i pridružite nam se. Ako tražite veleprodaju dekoracija za dom, Merkandi je savršeno mjesto za vas. Ovdje ćete pronaći raznovrsne stilski proizvode od pouzdanih dobavljača po velikim popustima.

Veleprodaja dekoracija za dom - najbolje ponude za trgovce

Merkandi je B2B trgovačka platforma koja povezuje kupce sa prodavateljima iz cijelog svijeta. Ovdje ćete pronaći širok asortiman proizvoda za uređenje doma, uključujući namještaj, zidne dekoracije, rasvjetu i još mnogo toga. Bilo da tražite moderno, vintage ili rustikalno uređenje doma, najbolje ponude za vaše poslovanje pronaći ćete na Merkandiju.

Naša platforma nudi korisničko sučelje, što vam olakšava pregled dostupnih ponuda. Rezultate možete filtrirati po kategoriji, cjenovnom rasponu i lokaciji, što vam omogućuje da lako pronađete ono što tražite. S Merkandijem lako možete usporediti cijene i odabrati najbolje ponude za svoje poslovanje. Ne gubite više vrijeme tražeći nove izvore opskrbe sami. Učinite to s nama.

Veleprodaja uređenja doma - ostvarite velike popuste na širokom asortimanu proizvoda

Za početak kupnje veleprodaje uređenja doma, otvorite račun na Merkandiju. To će vam omogućiti pristup ekskluzivnim ponudama i omogućiti vam pregled kontaktnih podataka dobavljača. Zatim možete izravno komunicirati s njima kako biste dogovorili uvjete transakcije i obavili kupnju.

Merkandi je pouzdana platforma koja radi samo s provjerenim prodavateljima. Jamčimo kvalitetu i autentičnost dostupnih proizvoda, tako da možete kupovati s povjerenjem. Također nudimo siguran i praktičan sustav plaćanja, što vam olakšava dovršetak transakcija.

Ne propustite priliku proširiti svoju ponudu proizvoda i privući više kupaca kvalitetnim proizvodima za uređenje doma. Obratite se prodavateljima iz cijelog svijeta bez brige o jezičnim barijerama. Naša trgovačka platforma je višejezična, pa neće biti problema s komunikacijom. Prijavite se danas i počnite kupovati veleprodaju uređenja doma po velikim popustima na Merkandiju!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.