FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
12 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Rasprodaja zavjesa

(157 ponuda)

Možete li zamisliti udoban dom bez zavjesa? Bez sumnje je teško. Nisu samo praktični element, potamnjuju prostor i pružaju privatnost stanovnicima, već su i dekorativni. Na Merkandi, naći ćete mnoge rasprodaje zavjesa koje vas čekaju. To su nevjerojatne prilike za trgovce. Nabavite atraktivne zavjese kako biste privukli više kupaca nego ikad prije. Ovdje ih možete kupiti u velikim količinama i po atraktivnim cijenama.

Veleprodaja zavjesa - izvori opskrbe iz cijelog svijeta

Da li vam je teško tražiti pouzdane distributere i kvalitetne proizvode za vašu ponudu? Ako ste do sada dugo tražili, imamo pouzdano rješenje za vas. Sve što trebate učiniti je koristiti našu trgovačku platformu koja, između ostalog, nudi brojne rasprodaje zavjesa na veliko. Dolaze od distributera iz cijelog svijeta. Ovdje ih možete sve pronaći na jednom mjestu. 

Merkandi jamči izuzetno širok izbor zavjesa, dostupnih po jako sniženim cijenama. Možete ih kupiti lako, brzo i povoljno. To je dobar način da smanjite svoje troškove i osigurate visoke profite. Među mnogim prilikama možete pronaći proizvode iz likvidacijskih zaliha ili rasprodaje. To su prave prilike za uštedu. Naša B2B trgovačka platforma stvorena je da poveže prodavatelje s kupcima iz različitih zemalja. Pridružite se registriranim korisnicima Merkandija da biste proširili svoju poslovnu mrežu i omogućili pristup najboljim prilikama, bez obzira na udaljenost koja vas dijeli od distributera ili jezičnu barijeru.

Veleprodaja zavjesa - brz pristup brojnim prilikama

Na Merkandi ćete pronaći ponude sa šarenim, originalnim zavjesama, ali i minimalističkim, klasičnim modelima. Odaberite najbolje ponude za sebe i ne oklijevajte ih kupiti. Međutim, trebat će vam račun na našoj trgovačkoj platformi da biste mogli obaviti kupnju. Uzmite nekoliko trenutaka da ga stvorite. To će vam pružiti priliku da vidite kontaktne podatke distributera. Tek tada je moguće izravno stupiti u kontakt s njima.

Ako ne stvorite račun na Merkandi, kupovina jeftinih zavjesa na veliko neće biti moguća. Sve što ćete moći učiniti je pregledavati trenutne ponude. Kontaktiranjem veletrgovca možete uspostaviti detalje transakcije i sklopiti posao. Ne brinite o komunikaciji. Bit će laka i efikasna. Naša trgovačka platforma je višejezična kako bi olakšala razumijevanje između naših korisnika.

Pridružite nam se kako biste svoj asortiman učinili atraktivnijim i dobili pristup jedinstvenim prilikama. Povežite se s veletrgovcima iz blizine i daleka. Pronađite nove izvore opskrbe u tren oka. To vam može pružiti značajnu konkurentske prednosti, povećavajući vaše šanse za uspjeh na tržištu. Zahvaljujući Merkandi, također ćete zavjese na veliko kupiti sigurnije. Ne čekajte više i danas otvorite račun!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.