FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja pređe

(52 ponuda)
Fina pređa G 23/7
1,00 € - 20% 1,25 € /kilogram Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 1,00 €

Fina pređa G 23/7

39000 kom.
Nova
PREĐE....... G 23/2
1,00 € - 20% 1,25 € /kilogram Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 1,00 €

PREĐE....... G 23/2

5500 kom.
Nova
Radonska pređa G 23/5
1,50 € - 11% 1,70 € /kilogram Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 1,50 €

Radonska pređa G 23/5

32000 kom.
Nova

Pređa je temeljna sirovina za pletenje i kukičanje, popularne hobije među ljudima svih životnih dobi i spolova. Ako ste veletrgovac ili imate posao vezan za pletenje, potrebno vam je pouzdano mjesto za nabavku pređe. Merkandi predstavlja mjesto gdje možete pronaći brojne ponude za veleprodajnu kupnju. Iskoristite našu B2B trgovinsku platformu za povoljnu nabavku na veliko.

Veleprodaja pređe - otkrijte najbolje ponude od provjerenih dobavljača

Merkandi je B2B trgovinska platforma koja povezuje kupce i prodavače iz različitih dijelova svijeta. Kod nas ćete pronaći brojne ponude za veleprodaju pređe, dostupne po znatno sniženim cijenama. Proizvodi su dostupni od provjerenih dobavljača širom svijeta koji nude raznovrsne vrste pređe, u različitim bojama i veličinama.

Kupovina pređe na veliko predstavlja sjajan način za uštedu novca i razvoj vašeg poslovanja. Možete nabaviti razne vrste pređe, uključujući vunu, pamuk, akril i mnoge druge. Pretražite ponude na našoj trgovinskoj platformi i odaberite ono što najbolje odgovara vašim potrebama. Mnogi proizvodi dolaze iz rasprodaja ili likvidacijskih zaliha, čineći ih još privlačnijima po cijeni.

Veleprodaja konaca - pronađite svoje prilike

Za kupovinu je potrebno kreirati račun na našoj trgovačkoj platformi. To će vam omogućiti pristup kontakt informacijama dobavljača konaca, omogućujući vam da se direktno obratite njima. Raspravite detalje transakcije, postavljajte pitanja i pregovarajte o cijenama. S Merkandi možete kupiti konac na veliko od pouzdanih dobavljača, bez brige o sigurnosti transakcije. Naša je trgovačka platforma višejezična, što olakšava komunikaciju između kupaca i prodavatelja. Možete se obratiti prodavateljima iz različitih zemalja širom svijeta i kupiti konac na veliko, bez obzira na udaljenost ili jezične barijere.

Koristite Merkandi za pronalaženje novih partnera za svoj posao. Proširite svoju mrežu poslovnih kontakata i povećajte svoje šanse za uspjeh na tržištu. S našom pomoći možete pronaći pouzdane prodavatelje konaca na veliko i opskrbiti se kvalitetnim proizvodima po niskim cijenama. Veleprodaja konaca na Merkandi izvanredna je prilika za poboljšanje vaše ponude i privlačenje više kupaca. Iskoristite našu trgovačku platformu za kupnju na veliko i po niskim cijenama. Pridružite nam se sada i počnite pregledavati ponude dostupne na našoj web stranici!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.