FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja novčanika

(110 ponuda)

Tražite način da obogatite svoju kolekciju modnih novčanika? Naša B2B trgovačka platforma nudi modele koji ne služe samo praktičnoj svrsi, već se ističu i kao stilski dodatak. U ponudi su proizvodi luksuznih marki poput Guess, Gucci i Moschino. No, na Merkandiji imate priliku kupiti i povoljne muške novčanike na veliko od manje poznatih proizvođača. Odaberite ono što najbolje odgovara potrebama vašeg poslovanja.

Veleprodaja novčanika - pronađite idealan izvor opskrbe

Svjesni smo da uspjeh vašeg poslovanja uvelike ovisi o pouzdanosti vaših dobavljača. Stoga je bitno pronaći pouzdan izvor opskrbe. Tražite li nove mogućnosti za nabavu? S nama je to jednostavno. Na Merkandiji vas očekuje širok izbor novčanika na veliko. Nudimo modele koji savršeno odražavaju trenutne modne trendove po iznimno niskim cijenama.

Koristeći našu trgovačku platformu, unaprijedit ćete proces kupnje i dobiti praktičan pristup velikom broju mogućnosti iz cijelog svijeta. Na raspolaganju su vam proizvodi sa značajno sniženim cijenama iz likvidacijskih zaliha ili rasprodaja. Ponude dobavljača iz različitih zemalja uključuju ne samo nove, već i korištene i obnovljene muške novčanike na veliko. U ponudi se neće naći nedostatak modela za žene i djecu.

Trgovci novčanicima - izgradimo snažnu povezanost

Ukoliko je broj pouzdanih veletrgovaca s kojima surađujete sužen, možda je vrijeme za promjenu. Za pronalaženje deklariranih dobavljača iz raznih dijelova svijeta, kreirajte račun na našoj trgovačkoj platformi. Što vam to donosi? Prvenstveno, mogućnost kupnje novčanika u velikim količinama. Osim toga, proširite svoju mrežu kontakata i uspostavite nove poslovne veze, bez obzira jesu li one kratkoročne ili dugoročne.

Otvaranje računa na Merkandiji omogućava vam ne samo pregled atraktivnih ponuda, ali i pristup kontakt informacijama veletrgovaca novčanika. To vam omogućuje da se izravno obratite trgovcima, dogovorite uvjete poslovanja i izvršite kupnju. Ako ste do sad imali problema s povezivanjem s dobavljačima, to će se promijeniti čim se pridružite registriranim korisnicima naše platforme. Zahvaljujući višejezičnosti Merkandije, jezične barijere nisu prepreka.

Pridružite nam se i iskoristite sjajne ponude koje počinju već danas. Kupujte na siguran i praktičan način. Učinite svoju ponudu atraktivnijom i ostavite konkurenciju daleko iza sebe. Nemojte čekati ni trenutak duže. Prijavite se danas!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.