FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja torbica

(461 ponuda)

Torbice su nezaobilazan modni dodatak za svaku ženu. One ne samo da upotpunjuju stajling, već omogućavaju da sve što je potrebno uvijek bude pri ruci. Upravo zato, torbice su ključan artikl u svakoj prodavnici. Na Merkandiji možete pronaći mnoštvo veleprodajnih ponuda torbica. Iskoristite ovu priliku da obogatite svoj asortiman kvalitetnim proizvodima po konkurentnim cijenama.

Veleprodaja torbica - istražite našu ponudu

Pronalaženje pouzdanih dobavljača elegantnih i funkcionalnih torbica može biti veliki izazov. No, imamo rješenje za vas. Na Merkandiji nudimo širok spektar ponuda veletrgovaca iz različitih dijelova svijeta. Ovo je idealna prilika za nabavku kvalitetnih proizvoda po atraktivnim veleprodajnim cijenama. Imamo različite modele, dizajne i veličine torbica. Naša ponuda obuhvata brendirane i nebrendirane artikle, kao i torbice izrađene od raznovrsnih materijala.

Za kupovinu je potrebno otvoriti račun na našoj B2B trgovačkoj platformi. Tek nakon toga možete pristupiti kontakt podacima dobavljača i dogovarati detalje transakcije. Ovo je jednostavan i efikasan način za nabavku torbica na veliko. Pregledajte našu ponudu i odaberite najpovoljnije opcije za sebe.

Veleprodaja torbica - vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama

Na našoj trgovačkoj platformi, Merkandi, uvijek možete računati na visoku kvalitetu proizvoda. Surađujemo isključivo s pouzdanim dobavljačima koji su prethodno provjereni. To osigurava da možete bezbrižno kupovati torbice na veliko, s punim povjerenjem u njihovu kvalitetu. Osim toga, nudimo vam atraktivne cijene koje će doprinijeti povećanju vaše zarade. S Merkandijem, stvaranje novih poslovnih veza s veletrgovcima iz raznih dijelova svijeta nikad nije bilo lakše. Zahvaljujući našoj multijezikoj platformi, komunikacija s njima bit će glatka i učinkovita. Možete se osloniti i na sigurnost transakcija, što je od ključne važnosti u svijetu online trgovine.

Ne trošite više vrijeme u potrazi za pouzdanim dobavljačima kvalitetnih proizvoda. Iskoristite ponude dostupne na Merkandiju i kupujte torbice na veliko po povoljnim cijenama. Pridružite nam se danas i proširite svoje poslovanje s našom pomoći!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.