FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
17 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja urbane odjeće

(13 ponuda)

Urbana odjeća predstavlja modni trend koji ne gubi na popularnosti već niz godina. Odlikuje je spoj udobnosti i stila. Želite li obogatiti svoju ponudu takvom vrstom odjeće, iskoristite ponudu Merkandija. Na našem mjestu pronaći ćete brojne veleprodajne proizvode od dobavljača iz svih krajeva svijeta.

Veleprodaja urbane odjeće – otkrijte najnovije trendove

Merkandi je B2B trgovačka platforma koja služi kao most između kupaca i prodavatelja iz različitih zemalja diljem globusa. Ovdje ćete pronaći brojne neodoljive ponude urbane odjeće na veliko. Izaberite iz našeg širokog asortimana proizvoda, koji uključuje mušku, žensku odjeću, obuću i dodatke. Možete birati između markiranih i nemarkiranih proizvoda. Ovo vam omogućuje da proširite svoju ponudu i privučete još veći broj kupaca.

Za kupovinu je potrebno kreirati račun na našoj trgovačkoj platformi. To vam omogućuje da pregledate kontaktne podatke veletrgovaca i uspostavite poslovne veze s njima. Zahvaljujući Merkandiju, komunikacija s dobavljačima iz različitih dijelova svijeta nikada nije bila jednostavnija. Tako su udaljenost i jezične barijere postale stvar prošlosti.

Veleprodaja urbane muške odjeće - pronađite povoljne opcije

Merkandi nudi brojne atraktivne ponude urbane odjeće za muškarce. Izaberite iz našeg bogatog asortimana proizvoda, koji uključuje majice, dukserice, hlače, jakne i obuću. Također nudimo i kompletne setove odjeće. Mnogi od ovih proizvoda potiču iz rasprodaje ili likvidacijskih zaliha, što objašnjava njihove privlačne cijene. Uz to, možete očekivati visoku kvalitetu svih kupljenih proizvoda.

Koristeći Merkandi, imate priliku proširiti svoju poslovnu mrežu i pristupiti novim izvorima opskrbe. Iskoristite naše brojne ponude i odaberite one koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. S Merkandijem možete smanjiti svoje troškove nabave i povećati svoju dobit. Garantiramo sigurnost svake transakcije i visoku kvalitetu svih naših proizvoda. Pridružite nam se i iskoristite najbolje mogućnosti koje tržište nudi. Registrirajte se na našoj trgovačkoj platformi danas i započnite s kupovinom veleprodaje urbane odjeće po pristupačnim cijenama!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.