FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Rasprodaja košulja

(1356 ponuda)

Tražite mjesto za kupnju košulja po povoljnim cijenama? Umjesto da gubite vrijeme tražeći nove izvore opskrbe, pogledajte ponudu Merkandija. Na našoj B2B trgovačkoj platformi pronaći ćete mnogo izvanrednih ponuda. Dolaze od dobavljača iz cijelog svijeta. Ovdje ćete pronaći mnoge proizvode poznatih marki, kako nove tako i rabljene. Stupite u kontakt s odabranim veleprodajama košulja kako biste proširili svoje poslovanje.

Veleprodaja košulja - iskoristite priliku

Sigurno želite uštedjeti neko vrijeme prilikom traženja novih dobavljača. A također želite biti sigurni da poslujete s pouzdanim prodavačima. Da bi vam olakšali, koristite našu platformu. Merkandi je mjesto gdje vas čekaju ponude dobavljača iz različitih zemalja. Sve na jednom mjestu. Među mnogim proizvodima pronaći ćete širok izbor košulja za prodaju na veliko. Dolaze iz kolekcija takvih marki kao što su Versace, Moschino, Tommy Hilfiger i mnogi drugi.

Preporučujemo ležerne i sportske košulje za žene, muškarce i djecu. Mnogi od njih dolaze iz likvidacijskih zaliha, rasprodaja, prekomjernih zaliha, bankrotiranih zaliha ili netestiranih povratnih proizvoda kupaca. Možete ih kupiti direktno od dobavljača po znatno sniženim cijenama i u velikim količinama.

Veleprodajni dobavljači košulja - iz blizine i daleka

Razvijte svoju mrežu kontakata kako biste diversificirali svoje ponude i ostavili konkurenciju daleko iza sebe. Merkandi će vam sigurno pomoći u tome. Kroz našu platformu izravno ćete kontaktirati pouzdane dobavljače iz cijelog svijeta. Ni udaljenost ni jezična barijera nisu problem s ovim. To je zato što je Merkandi dostupan na više jezika. Dakle, ne morate se brinuti o poteškoćama u komunikaciji. Također pazimo na sigurnost transakcija.

Kupujte udobno i brzo na veliko. Košulje za prodaju, međutim, možete kupiti putem naše trgovačke platforme samo ako ste prethodno kreirali račun na našoj stranici. To je zato što neregistrirani korisnici mogu samo pregledavati ponude, bez mogućnosti pregleda kontaktnih podataka odabranih dobavljača. To će vam, pak, onemogućiti izravan kontakt s njima i, kao rezultat, kupnju. Napokon, Merkandi se ne bavi prodajom, već povezivanjem kupaca sa prodavačima.

Merkandi je vaš pristup stalno ažuriranim ponudama iz cijelog svijeta, dostupnim po izuzetno atraktivnim cijenama. Pridružite se redovima registriranih korisnika kako biste iskoristili prednosti. Stupite u kontakt s odabranim veleprodajama košulja i proširite svoj asortiman proizvodima poznatih marki. Ne čekajte i pridružite nam se odmah!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.