FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Kauči za trgovine veleprodaja

(8 ponuda)

Kauč je glavni element svakog dnevnog boravka. Mora biti udoban, izdržljiv i atraktivno dizajniran. Ako tražite kauče na veliko, došli ste na pravo mjesto. Merkandi vam omogućuje pristup brojnim ponudama iz cijelog svijeta. Iskoristite brojne prilike. Odaberite najbolje ponude za sebe i obogatite svoj asortiman proizvoda.

Veleprodaja kauča - odlične ponude i popusti dostupni

Raznolikost stilova, boja i oblika dostupnih veleprodaja kauča na našoj platformi je impresivna. Možete birati između klasičnih i elegantnih modela, kao i modernih i minimalističkih. Dolaze od poznatih proizvođača i manje popularnih. Stoga, raznolikost ponuda omogućuje vam odabir proizvoda koji će odgovarati preferencijama vaše ciljne skupine. Na Merkandiju možete biti sigurni da ćete pronaći kauče visoke kvalitete koje će vaši kupci zavoljeti.

Pozivamo vas da iskoristite brojne prilike dostupne na trgovačkoj platformi. Nudimo proizvode između ostalog, iz likvidacijskih zaliha ili rasprodaja. To čini njihove cijene još atraktivnijima. Pridružite nam se i kupujte s velikim popustima, brinući se o svojim profitima.

Veleprodaja sofa - odaberite iz širokog spektra stilova i dizajna

Tražite pouzdane dobavljače veleprodaje sofa? Pridružite se našoj platformi danas. Ovdje ćete ih sve pronaći na jednom mjestu, po niskim, atraktivnim cijenama. Ne postoji bolji način za proširenje ponude i povećanje zarade nego iskoristiti naše nevjerojatne pogodnosti.

Kreirajte račun na našoj trgovačkoj platformi. To je brz i jednostavan proces koji će vam oduzeti samo trenutak vremena. Zatim, osim pregleda dostupnih ponuda, moći ćete prikazati i kontakt podatke veletrgovaca. To je neophodno za izravnu komunikaciju i dogovaranje uvjeta posla.

Na Merkandiju ćete pronaći i setove sofa na veliko. Ovo je savršeno rješenje za one koji žele opremiti svoj dnevni boravak s nekoliko kvalitetnih elemenata namještaja. Setovi uključuju, između ostalog, dvije ili tri sofe u različitim stilovima i bojama. Mogu biti optimistični i veseli, ili klasični i suzdržani.

Prijavite se na našu platformu danas. Kod nas ćete pronaći jedinstvene pogodnosti i odlične prilike za razvoj svog poslovanja. Kupujte od registriranih i pouzdanih veletrgovaca iz cijelog svijeta. Počnite odmah!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.