FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja sportskih trenirki

(221 ponuda)
SW170224 muške trenirke
1,50 € - 57% 3,50 € /komad Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 1,50 €

SW170224 muške trenirke

162 kom.
Nova

Udobna sportska trenirka idealan je izbor za trening, ali i za opuštanje kod kuće. Osim toga, često se koristi kao baza za ležerne kombinacije. Ako tražite vrhunske modele po veleprodajnim cijenama, naša ponuda će vas oduševiti. Na Merkandiju možete pronaći veliki izbor sportskih trenirki na veliko od dobavljača iz raznih dijelova svijeta. Mnoštvo neodoljivih ponuda čeka vas na jednom mjestu.

Veleprodaja sportskih trenirki - od likvidacija do rasprodaja

Želite li obogatiti svoju ponudu sportskim trenirkama poznatih brendova? Odaberite modele iz našeg asortimana koji dolaze s likvidacijskih zaliha ili su na rasprodaji. Na našoj trgovačkoj platformi pronaći ćete ih po izuzetno povoljnim cijenama. Ne propustite najbolje ponude. Koristite Merkandi za uštedu vremena i novca. Više ne morate provoditi sate u potrazi za novim, atraktivnim izvorima nabave sportskih trenirka na veliko. Ovdje su vam dostupni u širokom spektru modela.

Učinili smo sve da bi kupovina bila što jednostavnija i sigurnija za naše kupce. Zahvaljujući nama, možete lako stupiti u kontakt s pouzdanim dobavljačima i dogovoriti sve detalje transakcije. Proučite našu ponudu i odaberite one koje će se najbolje uklopiti u vaš asortiman.

Kupnja muških sportskih trenirki na veliko nikada nije bila jednostavnija

Želite li uspostaviti poslovne veze s dobavljačima iz raznih krajeva svijeta i iskoristiti atraktivne ponude muških sportskih trenirki na veliko? Mi smo tu da vam to omogućimo. Sve što je potrebno jest otvoriti račun na našoj trgovačkoj platformi, što će vam pružiti pristup brojnim prednostima. Između ostalog, imat ćete mogućnost pregleda kontakt podataka veletrgovaca, što je ključno za izravnu komunikaciju i realizaciju kupovine.

Otvaranjem računa na Merkandiju, sve ponude s naše stranice postaju vam dostupne. Možete se osloniti i na efikasnu komunikaciju. Naša B2B trgovačka platforma dostupna je na više jezika, što olakšava suradnju s dobavljačima iz različitih zemalja. Zaboravite na jezične barijere i ograničenja koja nameće geografska udaljenost.

Kupnja sportskih trenirki na veliko od prodavača širom svijeta sada je jednostavna, brza i praktična. Koristite Merkandi za diversifikaciju svoje ponude proizvodima renomiranih marki. Ostvarite poslovnu suradnju s provjerenim dobavljačima. Izgradite kratkoročne i dugoročne poslovne veze. Mi smo tu da vam pomognemo ostati korak ispred konkurencije i privući nove kupce. Želite li pojednostaviti proces kupnje i povećati sigurnost transakcije? Ne gubite vrijeme, pridružite nam se već danas!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.