FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
10 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Jeftina online kupovina

(32 ponuda)

Ako tražite praktične i pristupačne veleprodajne trgovine na mreži, Merkandi je savršeno mjesto za vas. Naša B2B trgovinska platforma nudi širok spektar proizvoda od pouzdanih dobavljača po konkurentnim cijenama. Pronađite sve što vam treba na jednom mjestu i uživajte u udobnosti veleprodaje online kupovine.

Veleprodajne trgovine na mreži - vrijeme je za praktične kupnje

Pronalaženje pouzdanih veleprodajnih trgovina na mreži može biti izazov. Zato je ovdje Merkandi. Naša platforma povezuje kupce s prodavateljima iz cijelog svijeta, čineći lako dostupne proizvode koji su vam potrebni po znatno sniženim cijenama. Bilo da tražite odjeću, elektroniku ili kućanske predmete, sve to možete pronaći na Merkandiju.

Naša trgovinska platforma jednostavna je za korištenje i navigaciju. Jednostavno izradite račun i počnite pregledavati dostupne ponude. Možete pretraživati ​​po kategoriji, cijeni ili lokaciji kako biste pronašli najbolje ponude za svoje poslovanje. To je jednostavno i praktično. S Merkandijem možete uštedjeti vrijeme i novac kupovinom veleprodajnih proizvoda online.

Veleprodaja online kupovine - pronađite sve što vam treba na jednom mjestu

Merkandi nudi širok spektar proizvoda od pouzdanih veletrgovaca. Naši prodavači su provjereni i verificirani, što osigurava da primite proizvode visoke kvalitete po konkurentnim cijenama. Proširite svoju mrežu kontakata i pronađite pouzdane dobavljače iz cijelog svijeta. S našom višejezičnom platformom možete komunicirati s prodavateljima iz različitih zemalja bez jezičnih barijera. Ovo olakšava pronalaženje novih dobavljača i dobivanje novih partnera za vaše poslovanje. S Merkandijem možete podići svoju online kupovinu na veliko na novu razinu.

Ne propustite udobnost i pristupačnost veleprodaje online kupovine. Prijavite se za račun na Merkandi danas i počnite uživati ​​u prednostima naše trgovinske platforme. Pronađite sve što vam treba na jednom mjestu i povežite se s pouzdanim veletrgovcima iz cijelog svijeta. Kupujte sigurno. Počnite s kupnjom sada i otkrijte beskrajne mogućnosti veleprodajnih trgovina na mreži.

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.