FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja bicikala

(96 ponuda)

Za mnoge ljude, biciklizam nije samo način provođenja slobodnog vremena, već i sredstvo prijevoza. Zato su bicikli tako popularni. Ako želite proširiti svoju ponudu ovom vrstom proizvoda, na Merkandiju ćete pronaći mnoge zanimljive ponude. Naša trgovačka platforma povezuje maloprodajne trgovce s veleprodajom bicikala iz cijelog svijeta. Ovdje ćete pronaći široku ponudu bicikala po veleprodajnim cijenama. Iskoristite brojne pogodnosti dostupne na našoj web stranici i obogatite svoju ponudu novim modelima.

Veleprodaja bicikala - novi dolazak u našem asortimanu

Tražite li novi izvor opskrbe biciklima? Merkandi je savršeno mjesto za vas. Naša ponuda je izuzetno široka i uključuje bicikle po atraktivnim veleprodajnim cijenama. Ovdje ćete pronaći i klasične i moderne modele, kao i bicikle za djecu i odrasle. Svi su dostupni po niskim troškovima, što će vam omogućiti da povećate svoje dobiti. Mnoge ponude dostupne na našoj trgovačkoj platformi potječu iz likvidacijskih zaliha ili rasprodaja bicikala, što znači da su njihove cijene znatno snižene. Ovo je fantastična prilika za vas da kupite bicikle u velikim količinama vrlo jeftino. Kupovina bicikli na veliko nikada nije bila tako jednostavna!

Veleprodaja bicikala - pronađite nove dobavljače

Za kupovinu bicikli na veliko, potrebno je otvoriti račun na Merkandiju. To će vam omogućiti pristup podacima o kontaktima dobavljača, što je neophodno ako želite izravno stupiti u kontakt s njima. Raspravite detalje transakcije, postavljajte pitanja i obavljajte kupnju. Zahvaljujući tome što je Merkandi dostupan na mnogim jezicima, komunikacija s distributerima bicikala iz različitih zemalja neće vam biti problem.

Pridruživanjem nama otkrit ćete da nabava bicikli na veliko može biti mnogo praktičnija i učinkovitija nego prije. Ako još nemate račun na našoj trgovačkoj platformi, ne čekajte duže i promijenite to sada. Na Merkandiju ćete pronaći mnoge ekskluzivne ponude koje vas čekaju. Postanite registrirani korisnik naše usluge kako biste brže i sigurnije kupovali. Počnite odmah!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.