WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Video portafon s IP PNI House 900 bežičnom P2P karticom i gledanjem na

84,50 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
25 komada
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
5 dana
SKU:
PNI-IV900R
EAN:
5949066511622
Zadnje ažurirano
Prije više od mjesec dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


Namjenske aplikacije
Pritiskom na gumb za zvono na vratima zazvonit će i unutarnje zvono na vratima i namjenska aplikacija otvorena na vašem telefonu / pametnom telefonu: Yoosee

Noćni vid
Video portafon s IP-om, PNI House 900, opremljen je sa 6 infracrvenih LED dioda, koje vam omogućuju pregled slika noću, jasnoće i vrlo dobre kvalitete s posjetiteljima / gostima. Komunikacija s unutarnjim zvonom na vratima je bežična.

Nadzor i fotografiranje kartica
PNI House 900 ima microSD utor u koji možete umetnuti karticu do 64Gb (nije uključena) , na koju možete automatski snimati slike ovisno o konfiguraciji. Pritiskom na gumb za zvono na vratima zazvonit će i unutarnje zvono na vratima i namjenska aplikacija otvorena na vašem telefonu / pametnom telefonu: Yosee ili SMARTHOME PNI.

Zaštita u slučaju kiše
PNI House 900 ima koristi od klase zaštite ip66, što ga čini otpornim na prašinu i vodu u najtežim uvjetima. Radna temperatura razvrstana je između -10 i +50°C

Melodija zvona koja se može odabrati
Jedinica zvona na vratima ima 52 glazbena tona koja možete postaviti pritiskom na namjenski gumb, također možete podesiti glasnoću zvona,Radi na udaljenosti do 100m na otvorenom polju i smanjuje se ovisno o preprekama.  Napajanje je izrađeno od 3 baterije / akumulatora tipa AAA / R3. (nije uključeno)

Primjer montaže
Interfon PNI House 900 ima mogućnost kontrole pristupa ljudi u prostorijama, ili na izlazu iz prostorija, uz pomoć elektromagnetske brave Fail Safe ili Fail Secure i pristupnog gumba koji se na njega može spojiti.
Pristup / Otvaranje yalea može se dopustiti / naručiti iz namjenske aplikacije, nakon poziva iz interfona, iz video načina rada na Ful zaslonu, pritiskom na simbol Ključ (Ios) ili Vrata (Android).
 



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.