FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Profesionalni komplet tepsije od nehrđajućeg čelika s poklopcem i vatrogasnom košarom

10,18 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
PL-10015
Zadnje ažurirano
Prije više od mjesec dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Predstavljamo PL-10015 trodijelni profesionalni set od nehrđajućeg čelika s poklopcem i vatrogasnom košarom. Ovaj visokokvalitetni set savršen je za sve vaše potrebe kuhanja, bilo da ste profesionalni kuhar ili domaći kuhar koji želi podići svoje kulinarske vještine.

Izrađene od izdržljivog nehrđajućeg čelika, ove su tepsije izrađene da traju i pružaju ravnomjernu raspodjelu topline za dosljedne rezultate kuhanja. Set uključuje tri veličine - malu, srednju i veliku - omogućujući vam da odaberete savršenu veličinu za bilo koji recept.

Svaka tepsija dolazi s odgovarajućim poklopcem, osiguravajući da vaša hrana ostane vruća i ukusna. Vatrogasna košara dodaje dodatni sloj svestranosti, omogućujući vam da koristite ove složence izravno na otvorenom plamenu ili roštilju. S velikodušnim kapacitetom od 6,6 litara, lako možete pripremiti obroke za cijelu obitelj ili veliko okupljanje.

Bilo da kuhate srdačan gulaš, sporo kuhate nježno pečenje ili pečete ukusnu tepsiju, ovaj profesionalni set složenaca od nehrđajućeg čelika nezaobilazan je dodatak vašoj kuhinji. Nadogradite svoju kolekciju posuđa već danas i iskusite razliku u kvaliteti i performansama.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.