WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

3.0L Klausberg KB-7015 Kuhalo za zviždanje od nehrđajućeg čelika za sve izvore topline

11,27 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
6 komada
Dostupna količina
2200 komada
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
SKU:
KB-7015
EAN:
5902666610157
Zadnje ažurirano
prije 2 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije Aktualne ponude trgovca
Opis ponude

Otkrijte funkcionalnost i trajnost Klausberg KB-7015, 3.0L zviždlića u obliku kvadrata izrađenog od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Dizajniran da zadovolji estetiku i performanse, ovaj čajnik idealan je izbor za kuhinje koje cijene oblik i funkciju.

Dizajniran imajući na umu kompatibilnost, naše kuhalo pogodno je za sve izvore kuhanja, što ga čini svestranim kuhinjskim suputnikom. Bez obzira je li vaš izvor topline plin, električni, indukcijski ili keramički, Klausberg čajnik dizajniran je za učinkovit rad.

Opremljen funkcijom zviždanja, kuhalo za vodu emitira jasan signal prilikom vrenja, dodajući sloj sigurnosti i praktičnosti vašem iskustvu kuhanja. Ova akustična značajka osigurava da se možete usredotočiti na druge zadatke dok se voda zagrijava.

Kvadratni oblik nije samo estetski jedinstven, već i olakšava jednostavnu upotrebu. Njegov dizajn namijenjen je pružanju vizualne privlačnosti i praktičnosti, osiguravajući ugodno iskustvo izlijevanja svaki put.

Idealno za veleprodaju, ovo kuhalo nudi izdašan kapacitet od 3,0 litre, savršeno za posluživanje više šalica vaših omiljenih pića. Izvrsno pristaje trgovcima koji žele ponuditi kvalitetno kuhinjsko posuđe svojim kupcima.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.