FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja odjela iz outlet trgovina

(194 ponuda)

U svijetu maloprodaje ključno je nudeći kvalitetne proizvode po dostupnim cijenama. Ovo je posebno važno u industriji odjeće gdje kupci neprestano traže privlačne ponude za moderan i elegantan izgled. U tom kontekstu, odjeća iz outlet trgovina na veliko postaje izuzetno važna. Nabavljajući svoj inventar preko Merkandije, možete pružiti svojim kupcima modne komade koje žele, ali bez visokih troškova. 

Veleprodaja outlet odjeće - otkrijte brojne mogućnosti

Na Merkandiji smo posvećeni pružanju našim kupcima širokog spektra mogućnosti. Svjesni smo da nijedna dva poslovanja s odjećom nisu ista, stoga smo pažljivo odabrali raznoliku ponudu veleprodaje outlet odjeće od brojnih dobavljača.

Bilo da tražite svakodnevne osnovne komade, uredsku odjeću, sezonske stilove ili najnovije trendove, tu smo za vas. Naša bogata ponuda outlet odjeće na veliko uključuje mušku, žensku i dječju odjeću različitih veličina i stilova. Od ležerne do formalne odjeće, sportske do pidžame, sigurni smo da ćete pronaći nešto što će odgovarati specifičnim potrebama vašeg poslovanja.

Prodaja odjeće iz outlet odjeljka - otkrijte izvrsne ponude ovdje

Jedna od ključnih prednosti kupnje vaše odjeće iz outlet centara leži u mogućnosti ostvarivanja značajnih ušteda. S obzirom da su ti proizvodi često višak zaliha ili artikli s kraja sezone, možete ih nabaviti za samo djelić njihove originalne maloprodajne cijene. Merkandi je platforma koja povezuje tvrtke s dobavljačima outlet odjeće na veliko, nudeći nevjerojatnu vrijednost za uloženi novac. Naša korisnički orijentirana platforma omogućuje vam jednostavno pregledavanje, uspoređivanje i kupovinu s našeg opsežnog popisa dobavljača. 

Pored niskih cijena, naši dobavljači nude i mogućnosti veleprodaje. To znači da možete kupiti veće količine svakog artikla po nižem trošku po jedinici. Ovo ne samo da smanjuje vašu početnu investiciju, već i maksimizira vaše potencijalne dobiti. Merkandijeva posvećenost kvaliteti i pouzdanosti seže do naših dobavljača odjeće iz outlet centara na veliko. Stoga, ako tražite učinkovit način za opskrbu vašeg poslovanja s trendovskom, kvalitetnom odjećom, razmislite o pridruživanju nama. Na Merkandiju vam olakšavamo pronalaženje izvrsnih ponuda i istraživanje širokog spektra opcija. Kreirajte račun i počnite s pregledavanjem danas!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.