FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Tajice na veliko

(419 ponuda)
Rebrasta bluza + tajice
13,91 € - 19% 17,38 € /komad Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 13,91 €

Rebrasta bluza + tajice

bez limita
Nova

Elastične, oblikovane tajice udobna su alternativa hlačama. Naglašavaju siluetu i savršeno se uklapaju u ležerne kombinacije, kombinirajući se dobro s tunikama, suknjama ili dugim bluzama. Na Merkandiju ćete ih pronaći u mnogim verzijama. Ima i sportskih i svakodnevnih modela. Sve dostupno po niskim veleprodajnim cijenama. Kupujte na veliko. Tajice poznatih marki čekaju vas na našoj trgovačkoj platformi.

Veleprodaja tajica - mnoge prilike na jednom mjestu

Sigurno ste više od jednom izgubili puno vremena tražeći nove izvore opskrbe i pouzdane prodavatelje. Međutim, ne mora biti tako. Na Merkandiju ćete pronaći ponude različitih veleprodavača na jednom mjestu. Nema više dugih, često neuspješnih pretraga. Od sada kupujte tajice na veliko brzo i jednostavno.

Na našoj trgovačkoj platformi pronaći ćete mnogo jedinstvenih ponuda od dobavljača iz cijelog svijeta. To uključuje proizvode iz likvidacijskih zaliha, povrata kupaca i rasprodaja. Njihove su cijene znatno snižene, što nesumnjivo pruža nevjerojatnu priliku za vas. Kao i nove tajice, ovdje možete kupiti i rabljene ili oštećene. Pogledajte brojne ponude dostupne na Merkandiju i kupite veleprodaja ženskih tajica napravljenih od visokokvalitetnih materijala.

Veleprodaja tajica - odaberite dobavljača za sebe

Naša je trgovačka platforma jednostavna za korištenje i lako se rukuje. Da biste ga u potpunosti iskoristili, otvorite račun na Merkandiju. Tada nećete samo moći pregledavati trenutno dostupne ponude, već i prikazivati ​​kontakt podatke dobavljača. Ovo je važno jer je izravni kontakt s prodavateljima ključan za poslovnu transakciju. Merkandi povezuje prodavatelje s kupcima, omogućujući im uspostavljanje dugoročnih i kratkoročnih poslovnih odnosa. Zahvaljujući nama, možete proširiti svoju mrežu kontakata i pronaći nove izvore opskrbe iz različitih zemalja širom svijeta.

Da biste kupili tajice na veliko, kontaktirajte dobavljača po svom izboru i dogovorite detalje trgovačke transakcije. Ne morate brinuti o njegovoj sigurnosti. Na Merkandiju ćete pronaći samo pouzdane prodavatelje. Također možete računati na učinkovitu komunikaciju. Naša B2B trgovačka platforma dostupna je na mnogim jezicima, što olakšava kontakt s veleprodavačima iz drugih zemalja.

Otvorite račun na Merkandiju kako biste kupovali jeftinije, brže i praktičnije. Iskoristite ponude dostupne na našoj platformi i sigurno ćete uspjeti ostati ispred konkurencije i privući nove kupce. Pozivamo vas da se sada pridružite!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.