FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Rasprodaja pelena

(41 ponuda)

Do dolaska trenutka za učenje korištenja WC-a, djeca koriste veliki broj pelena. Ne smiju nedostajati u niti jednoj bebinom ormaru, kao ni kasnije tijekom dojenčadi. Zbog toga je prodaja pelena siguran izvor prihoda za vaše poslovanje. Na Merkandiju možete pronaći pelene na veliko, dostupne po iznimno atraktivnim cijenama. Obratite se dobavljaču po svom izboru i ne odgađajte njihovu kupnju.

Kupnja na veliko - pelene po povoljnim cijenama

Pronađite nove izvore opskrbe putem Merkandija. Kupujte pelene od veleprodajnih trgovaca iz različitih zemalja širom svijeta, bez obzira na udaljenost ili jezičnu barijeru. Odlučite se za sigurnu trgovinu s poštenim prodavačima. Na našoj trgovačkoj platformi postoje mnoge izvanredne ponude s pelene u pakiranju i znatno sniženim cijenama. To su prilike koje ne smijete propustiti.

Kupujte jeftine pelene lako, brzo i praktično. Na Merkandiju, proizvodi iz likvidacijske zalihe ili rasprodaje čekaju na vas. Njihove cijene sigurno će biti ugodno iznenađenje za svakog maloprodajnog trgovca. Među brojnim ponudama lako ćete pronaći nešto za sebe. Pregledavajte prilike, odaberite najbolje i kupujte bez rizika. Koristeći našu trgovačku platformu, štedite puno vremena. Više ne morate sami tražiti pouzdane dobavljače. Mi ćemo to učiniti za vas.

Veleprodaja pelena - od pouzdanih prodavača

Kupovinu možete obaviti putem Merkandija kontaktirajući prodavača izravno. Kada postavite račun na našoj trgovačkoj platformi, dobit ćete mogućnost pregleda kontakt podataka pojedinih prodavača, te tako moći kontaktirati ih o ponudama. Kupnja pelena na veliko stoga zahtijeva da kontaktirate veleprodajnog trgovca i dogovorite detalje transakcije. Zahvaljujući činjenici da Merkandi posluje na više jezika, komunikacija ide glatko i rizik od nesporazuma smanjuje.

Koristite našu B2B trgovačku platformu za uspostavljanje novih poslovnih odnosa i proširenje vaše mreže. Merkandi će vam pomoći pronaći nove partnere i pouzdane dobavljače iz cijelog svijeta. To je učinkovit način za diversifikaciju vaše ponude i privlačenje više kupaca. S Merkandijem ćete također povećati sigurnost vaših transakcija i zaboraviti na nepoštene prodavače.

Ako želite kupiti pelene na veliko, na pravom ste mjestu. Ponude dostupne na našoj trgovačkoj platformi stalno se ažuriraju, a stvaranjem računa na Merkandiju osigurat ćete brzi pristup njima. Pridružite nam se sada! Uzmite trenutak da kreirate račun, i proces nabave novih proizvoda postat će vam puno lakši!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.