FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Distributeri Obnovljenih Iphonea

(23 ponuda)
iPhone 12 64GB - Za obnovu
224,00 € - 17% 270,00 € /komad Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 224,00 €
Prema dogovoru

iPhone 12 64GB - Za obnovu

517 kom.
Rabljena
iPhone 11 128GB - Za obnovu
221,00 € - 18% 270,00 € /komad Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 221,00 €
Prema dogovoru

iPhone 11 128GB - Za obnovu

1000 kom.
Rabljena
iPhone X 64GB - za obnovu
127,00 € - 15% 150,00 € /komad Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 127,00 €
Prema dogovoru

iPhone X 64GB - za obnovu

3890 kom.
Rabljena

Obnovljeni iPhonei popularan su izbor za one koji traže kvalitetan smartphone po povoljnijoj cijeni. Ako tražite veleprodaju obnovljenih iPhonea, ne morate dalje tražiti od Merkandija. Nudimo sjajne ponude na rabljene telefone koje će vam uštedjeti novac na vašim kupnjama. Povoljne ponude dolaze od pouzdanih dobavljača iz cijelog svijeta.

Veleprodaja obnovljenih iPhonea - odlične ponude na rabljenim telefonima

U Merkandiju razumijemo važnost pronalaženja pouzdanih dobavljača i kvalitetnih proizvoda. Zato pružamo platformu na kojoj se lako možete povezati s prodavačima obnovljenih iPhonea na veliko iz različitih zemalja. Naša B2B trgovačka platforma nudi širok izbor uređaja po znatno sniženim cijenama, što je čini savršenim mjestom za pronalaženje najboljih ponuda.

Kada kupujete obnovljene iPhonei na veliko putem Merkandija, možete biti sigurni u svoju kupnju. Osiguravamo da sve ponude na našoj platformi dolaze od provjerenih, uglednih prodavača, pružajući vam mir. Osim toga, naša platforma nudi sigurne i praktične opcije plaćanja, tako da možete lako dovršiti svoje transakcije.

Rabljeni iPhonei na veliko - uštedite novac na svojim kupnjama

Da biste iskoristili odlične ponude na obnovljenim iPhoneima na veliko, sve što trebate napraviti je stvoriti račun na našoj trgovačkoj platformi. Jednom kada ga imate, možete pregledavati dostupne ponude i vidjeti kontakt podatke dobavljača. To vam omogućuje da se izravno obratite njima, raspravite detalje vaše kupnje i dogovorite posao.

S Merkandijem, udaljenost i jezične barijere nisu problem. Naša platforma dostupna je na više jezika, što olakšava komunikaciju s prodavačima iz različitih zemalja. Ako tražite veliko pakiranje obnovljenih iPhonea, naša platforma može vam pomoći da pronađete najbolje ponude i uštedite novac na svojim kupnjama.

Ne propustite priliku za kupnju obnovljenih iPhonea na veliko po odličnim cijenama. Pridružite nam se na Merkandiju i počnite istraživati dostupne ponude danas. S našom platformom možete proširiti svoju poslovnu mrežu, pronaći pouzdane dobavljače i uštedjeti novac na svojim kupnjama. Prijavite se sada i otkrijte prednosti kupnje rabljenih iPhonea na veliko!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.