FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Jeftini Iphone 8

(940 ponuda)

iPhone 8 i dalje je popularan izbor među korisnicima pametnih telefona. Ako planirate nadopuniti svoju zalihu ovog modela, Merkandi je savršeno mjesto za pronalaženje po pristupačnim cijenama. Iskoristite brojne ponude dostupne na našoj B2B trgovačkoj platformi i proširite svoj asortiman proizvoda. Uspostavite nove poslovne odnose s dobavljačima iz cijelog svijeta. Sve što trebate učiniti je pridružiti nam se.

Nabavite iPhone 8 na veliko po pristupačnim cijenama

Kupovina na veliko odličan je način za povećanje vaše profitne marže i privlačenje više kupaca. S našom trgovačkom platformom možete lako kupiti iPhone 8 po odličnim cijenama. Osiguravamo da sve ponude dostupne na Merkandiju dolaze od provjerenih prodavača, tako da možete biti sigurni u svoje kupnje i kupovati bez rizika. Ovdje možete pronaći povoljne ponude ne samo s novim pametnim telefonima, već i s rabljenim i obnovljenim.

Za početak, izradite račun na našoj platformi i pregledajte dostupne ponude. Možete vidjeti kontakt podatke dobavljača i neposredno s njima komunicirati kako biste dogovorili detalje svoje kupnje. Razumijemo važnost sigurnih transakcija, pa pružamo siguran i praktičan sustav plaćanja.

iPhone 8 na veliko - odaberite iz brojnih prilika

Pronalaženje pouzdanih dobavljača za veleprodaju iPhone 8 može biti zahtjevan zadatak, ali s Merkandijem to je jednostavno. Povezujemo vas s prodavačima iz različitih zemalja, eliminirajući potrebu za opsežnim istraživanjem i jezičnim barijerama. Naša se trgovačka platforma nudi na više jezika kako bi olakšala komunikaciju i osigurala glatki proces transakcije.

Pridruživanjem Merkandiju, pristupate širokoj mreži dobavljača i povećavate svoje šanse za pronalaženje najboljih ponuda. Iskoristite našu platformu za rast svog poslovanja i ostanite ispred konkurencije. Prijavite se sada i počnite kupovati iPhone 8 na veliko po znatno sniženim cijenama. Ne propustite priliku proširiti svoj inventar popularnim i traženim proizvodom. Prijavite se odmah kako biste iskoristili brojne prednosti koje donosi biti korisnik Merkandija. Počnite odmah!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.