FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Prodaja narukvica na veliko

(81 ponuda)

Narukvice su neophodan dodatak svakoj ženi, a mogu biti i zanimljiv dodatak muškoj i dječjoj odjeći. Na našoj B2B trgovačkoj platformi pronaći ćete brojne ponude s proizvodima na veliko, izrađenim od različitih materijala poput metala, plastike i silikona. Kupujte ih po veleprodajnim cijenama kako biste opremili svoju trgovinu širokim spektrom modela, boja i stilova. Iskoristite prilike koje nudi Merkandi i potaknite svoj posao odmah!

Veleprodaja narukvica - pronađite najbolje ponude za sebe

Kupnja na veliko jedan je od najisplativijih načina opskrbe vaše trgovine. To je posebno istinito kada je riječ o ukrasnim dodacima poput narukvica. Na našoj B2B trgovačkoj platformi pronaći ćete brojne ponude s veleprodajnim modelima na veliko, spremne za dodavanje u vaš asortiman. Možete birati između različitih materijala, boja i dizajna, kako bi odgovarali potrebama i preferencijama vaših kupaca.

Osim toga, kupovina na Merkandiju znači da ćete dobiti pristup brojnim nevjerojatnim ponudama iz različitih zemalja širom svijeta. Pronaći ćete dobavljače koji nude nove, rabljene i obnovljene narukvice na veliko iz likvidacijskih zaliha ili rasprodaja. Ovo je savršen način za smanjenje troškova i povećanje marži.

Dobavljači narukvica - pronađite pouzdane dobavljače

Ako želite pronaći pouzdane dobavljače narukvica na veliko, Merkandi je savršeno mjesto za vas. Moći ćete uspostaviti izravan kontakt s njima, raspravljati o detaljima transakcije i obaviti kupnju. Sve što trebate učiniti je stvoriti račun na našoj trgovačkoj platformi. To će vam ne samo omogućiti pristup širokom rasponu veleprodajnih narukvica, već će povećati i sigurnost vaših transakcija.

Također možete proširiti svoju mrežu kontakata i dobavljača iz različitih dijelova svijeta. Merkandi olakšava komunikaciju s poslovnim partnerima iz različitih zemalja pružanjem višejezične podrške.

Širok raspon narukvica na veliko na našoj platformi sigurno će vas oduševiti. Birajte između različitih materijala poput metala, plastike, silikona i kože, te iz mnogih boja ili stilova. Na taj ćete način lako razlikovati svoju ponudu od konkurencije i zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Pridružite se registriranim korisnicima Merkandija kako biste uživali u prednostima efikasne i sigurne trgovine. Stvorite račun danas i iskoristite najbolje ponude narukvica na veliko kako biste razvili svoj posao i postigli uspjeh na tržištu.

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.