FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
10 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja korištenih uređaja

(49 ponuda)

Tražite li funkcionalne i visokokvalitetne korištene uređaje u velikim količinama? Vaša potraga završava na Merkandi! Naša B2B trgovačka platforma pruža vam širok spektar korištenih uređaja po sniženim cijenama dostupnih za veleprodaju. Bilo da su vam potrebne perilice, sušilice ili ostali kućanski aparati u izvrsnom stanju, sigurni smo da će naša ponuda zadovoljiti vaše potrebe.

Veleprodaja korištenih uređaja - nevjerojatne ponude na vrhunske proizvode

Merkandi je idealna destinacija za nabavku korištenih uređaja po pristupačnim cijenama. Možete biti bezbrižni kada je u pitanju kvaliteta proizvoda jer svi dolaze od renomiranih dobavljača iz svih krajeva svijeta. Iako su korišteni, ti uređaji još uvijek imaju dug vijek trajanja, što ih čini izvrsnim izborom za budžetski svjesne kupce.

Na našoj B2B trgovačkoj platformi otkrit ćete brojne veleprodajne ponude korištenih uređaja, uključujući hladnjake, pećnice, televizore i još mnogo toga. Svi su to proizvodi poznatih marki, dostupni na veliko, što vam omogućuje lako popunjavanje zaliha za vašu trgovinu. Time kupovina postaje praktična, sigurna i brza. Više ne morate trošiti vrijeme tražeći pouzdane veletrgovce - svi su oni dostupni na jednom mjestu, ovdje na Merkandi.

Vaša veza s dobavljačima korištenih uređaja, lokalno i globalno

Merkandi je prepoznata platforma za izgradnju novih poslovnih veza s dobavljačima korištenih uređaja iz svih kutaka svijeta. Bez ikakvih zapreka možete uspostaviti izravan kontakt s njima i ostvariti najpovoljnije ponude. Zahvaljujući našoj višejezičnoj platformi, komunikacija je jednostavna, a vi sigurno možete nabaviti proizvode od provjerenih prodavača bez ikakvog rizika.

Za pristup kontakt podacima odabranih veletrgovaca, potrebno je otvoriti račun na Merkandi. Postupak traje samo nekoliko minuta, ali vam omogućuje da iskoristite sve ponude dostupne na našoj platformi. Ne propustite ovu priliku za uspostavljanje novih kontakata i stjecanje novih poslovnih partnera. Otkrijte nove izvore opskrbe i obogatite svoju ponudu s kvalitetnim korištenim uređajima.

S Merkandi, uspostavljanje kontakta s pouzdanim veletrgovcem korištenih uređaja za vaše poslovanje postaje lak zadatak. Iskoristite značajne popuste i omogućite svojim kupcima da kupuju povoljne uređaje bez kompromisa na kvaliteti. Počnite istraživati ponude na našoj platformi i realizirajte svoju kupnju odmah!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.