Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodajna ponuda: 63"/160cm dugi bambusovi štapići različitih promjera

od 0,20 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 1,00 €

Prema dogovoru
0,40 € od 1 do 200 komada
0,30 € od 400 do 800 komada
0,20 € od 1600 do 3200 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
100,00 €
Dostupna količina
20000 komada
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
29 dana
SKU:
BS20201
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Zadovoljstvo nam je ponuditi naše svestrane i izdržljive bambusove štapiće, idealne za širok raspon "uradi sam" projekata, uključujući svjetiljku i kite building, inženjering, scenske rekvizite, namještaj DIY, dekoracije, kreacije rukotvorina, popravak vrata / prozora i kaveze za kućne ljubimce. Svaki štap duljine 63 inča (160 cm) i sortiran je po promjeru radi vaše udobnosti.
Mješovite narudžbe su prihvatljive. Budući da postoji mnogo veličina i različitih cijena, objavljena cijena je najniža, pa ako trebate različite veličine, obratite mi se na vrijeme.
Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda lako možete formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, barem čineći vrijednost konačnog proizvoda 5-10 puta većom.
Značajke proizvoda:
Materijal: Izrađeni od debelih zidova od moso bambusa, ovi štapići su robusni i prikladni za različite primjene.
Liječenje: Sterilizacija na visokoj temperaturi osigurava da je bambus siguran i spreman za uporabu.
Boja i završna obrada: Uglavnom dostupni u mješovitim nijansama žute i bijele boje, ovi bambusovi štapići izrezani su iz vanjskog zida bambusa, poznatog po visokoj gustoći vlakana. Poliraju se za glatku završnu obradu, bez ikakvog laka, naglašavajući njihovu prirodnu ljepotu.
Fleksibilnost: Tanki štapići mogu se namočiti u toploj vodi 2-3 minute kako bi postali mekani i lako oblikovani. Ovi štapići imaju jedinstveno svojstvo savijanja bez lomljenja, čak iu okrugli oblik kada se pravilno zagrijavaju.
Svestranost: Tanki štapići mogu se saviti u bilo koji oblik koji vam je potreban, što ih čini savršenim za različite "uradi sam" projekte.
Idealno za poslovne pothvate:
Pogodno za satove školske umjetnosti rukotvorina, Kupnja i preprodaja ovih bambusovih štapića na vašem lokalnom tržištu može biti profitabilan poslovni pothvat, s obzirom na njihovu jedinstvenost i širok raspon primjena.
Naručivanje i prilagođavanje:
Podaci o otpremi: Vrijeme obrade je otprilike 4-5 dana. Dostava traje oko 2-4 tjedna putem zračne pošte China Post za standardne narudžbe. Za veće narudžbe dostupna je pomorska / željeznička poštarina, koja traje oko 5-8 tjedana.
Teret se izračunava na temelju težine i obujma, putem poštanskog ekspresnog i zračnog prijevoza. Ako prelazi 20 kilograma, otpremit će se morem ili željeznicom. To je usluga od vrata do vrata s brojem za praćenje, što vam je prikladno pratiti na mreži u bilo kojem trenutku. Prilagođeni zahtjevi su dobrodošli.
Zahtjevi za prilagođenu veličinu: Slobodno nas kontaktirajte za sve specifične zahtjeve veličine.
Hvala vam što ste razmotrili naše bambusove štapiće za svoje projekte. Radujemo se što ćemo vam pružiti visokokvalitetne, svestrane bambusove proizvode za vaše kreativne potrebe.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.