FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
20 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Ukrasni gips pogled na zrno riže

0,73 € /kilogram cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
25 kilograma
Dostupna količina
10000 kilograma
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
15 dana
SKU:
C1525609
Zadnje ažurirano
prije 8 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

To je dekorativna žbuka strukturirana, u potrazi za "rižinim zrncem" na bazi akril-stire¬lijepih disperzija, pigmenata i mramornih granula koje se koriste za vanjsku i unutarnju završnu obradu. zajedničke žbuke, gipsane žbuke, beton, gipsane ploče i stara boja: mogu se nanositi na bilo koju površinu mineralne baze. Otporan je na vremenske uvjete, vrlo otporan na mehanički utjecaj, udarce, abraziju i ogrebotine.

Priprema osnovne površine: Kontaktna površina mora biti potpuno suha, glatka, čista, odmašćena i odmašćena, bez labavih čestica. Mjesta popravka imaju istu strukturu kao i na postojećoj površini.

Upute za uporabu: Površine se moraju premazati temeljnim premazom žbuke najmanje 24 sata prije nanošenja dekorativne žbuke. Materijal se ručno nanosi na debljinu gipsane granu¬lacije (1,5 mm) lopaticom od nehrđajućeg čelika lopaticom i razbije kružno glatkim plastičnim plovakom. Nemojte nanositi na vrlo krhke površine (npr. Bojanje postojeće gline, vapnene žbuke, vapnene žbuke, gipsane fasade -. Vanjski). Ne primjenjuju se na raspon kraći od 2 sata nakon završetka kiše (temperaturni uvjeti koji omogućuju pripremu sušenja). Za prevenciju mamca, gips će se primijeniti u jednom koraku u procesu "mokro u mokrom" (bez prekida). To zahtijeva prisutnost dovoljnog broja aplikatora na skeli; Neće raditi pod vrlo visokim temperaturama pod izravnim utjecajem sunca, jakog vjetra, magle, visoke vlažnosti iznad 80% i rizika od kiše i mraza. U uvjetima visokih temperatura i vrlo visokih preporučuje se primjena gipsa da se razrijedi 2% vodom i spojem na strani fasade , koja nije izravno izložena sunčevoj svjetlosti. Preporučuje se ponovna primjena proizvoda nakon lokalne svrhe izvođenja popravaka i podešavanja na već primijenjenoj površini, jer se ta područja ističu u općem izgledu završne obrade. Podloga i temperatura zraka trebaju biti između 5 ° C i 25 ° C

Obojene žbuke važne: s prirodnim agregatima moguće su varijacije u nijansi; Stoga će se koristiti samo s istim brojem šaržnog materijala na istoj površini; inače će se materijal međusobno miješati kako bi se izbjegle različite nijanse kako bi se izbjeglo dobivanje. Oprema za čišćenje vrši se odmah nakon uporabe s vodom ili sapunicom. Vrijeme sušenja površno (dodir): 04,00, suhoća (lopta): 72 sata. Vrijednosti?? označeni su za temperaturu od 20 ° C i relativnu vlažnost od 60%. Približno: U prvih 24 do 72 sata nakon nanošenja na površinu utječu kiša, snijeg, mraz itd. Trebalo bi zaštititi posebnu potrošnju. 2,9-3,1 kg / m2. Potrošnja je za savršeno glatku površinu. Potrošnja varira ovisno o primijenjenoj debljini i supstratu od karakterija¬ticila. Pakiranje: plastična kanta od 25 kg. Skladištenje: Čuvajte na hladnoj, suhoj, temparaturi između 5 ° C i 30 ° C u originalnom pakiranju, neotvorenom. Sposobnost unutar valova: 24 mjeseca od datuma proizvodnje s uvjetima pakiranja i skladištenja. Pogledajte datum proizvodnje i serije označene na pakiranju.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.