FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Robot za čišćenje Tim Kalorik TKG RVC 1003 AB

197,66 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


Redovna cijena: 1299,99 złU cijenu: 999 zł

Robotski usisavač i MoppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+posebni antibakterijski filter]Belgijska marka KalorikThis izuzetno je funkcionalan usisavač za suho i mokro usisavanje. Čišćenje nikada nije bilo tako jednostavno i brzo! Ovaj uređaj dizajniran je da bude što učinkovitiji i oslobodi vas svakodnevnih kućanskih poslova. 

Parametri / pribor snaga 1400Patank kapacitet 0,3Lbattery kapacitet 2600mAh snaga usisavača 40WHEPA filtri / antibakterialoppilotdocking basemeasurements: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm

Suho i mokro usisavanje - usisajte i operite pod u jednom. Usisavač sadrži spremnik za prašinu, kao i spremnik za vodu, tako da možete zaustaviti prašinu pomoću seta multifiltara i oprati pod - jednom i u tren oka. Integrirani HEPA filter pročišćava ispušni zrak na 99,95% - što je važno za alergičare i značajno povećava njihovu kvalitetu života.  Kompaktan dizajn i moderan dizajn čine ovaj usisavač ne samo praktičnom opremom za čišćenje, već i modernim kućnim gadgetom koji možete pokazati svojim prijateljima. Snaga usisavanja je do 1400 Pa , što vam omogućuje da uklonite i najmanje nečistoće s poda - brzo i bez vašeg sudjelovanja.

Višenamjenski daljinski upravljač i jednostavni gumbi jamče jednostavno pozicioniranje i korištenje usisavača - samo nekoliko klikova i set četkica i tkanine učinit će sve za vas - za čiste tepihe i sjajne podove u cijeloj kući. Filtar obložen posebnom antibakterijskom tvari jedinstveni je dodatak razvijen i testiran u Njemačkoj [stoga u simbolu AB – Antibakterijski]Senzori protiv sudara i pada omogućuju usisavaču rad bez trljanja o namještaj ili druge prepreke, a nakon završetka rada uređaj se automatski vraća u stanicu za punjenje. Jedan uređaj i nekoliko praktičnih primjena - uređaj vam omogućuje usisavanje površina u smjeru kazaljke na daljinu, također ga možete koristiti za čišćenje rubova, na primjer, stepenica ili zidova, kao i površina četke tik do zidova.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.