FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Robot za čišćenje pilota Cecotec Conga 1190

116,77 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


SAVRŠENO USISAVANJE ULAZI U NOVO DOBA
U našem svijetu pojavio se novi stil čišćenja. Zahvaljujući sjećanju, Conga Series 1190 radi svoj posao na apsolutno učinkovit način, od početka do povratka kući. Nevjerojatni zavoji i zavoji uklanjaju svaku mrlju prašine, a sustav čišćenja je pouzdan. Uvijek je spreman za čišćenje i to radi optimalno, najkraći put između dvije točke. Kada mu povjerite čišćenje kuće, primijetit ćete razliku. Čisti cijelu natkrivenu površinu i zna kada i kako se vratiti na stanicu za punjenje.
USISAVANJE ROBOTA 2 U 1: ČIŠĆENJE, USISAVANJE,
Vodeći brod serije robota Conga je funkcionalnost.

INTELIGENTNA I UREDNA NAVIGACIJA, ČISTI CIJELU POVRŠINU
Uživajte u pametnoj navigaciji bez nereda s kartama i memorijom uz iTech Gyro tehnologiju. Conga Series 1190 dizajnirana je za sve vrste podova i u potpunosti se prilagođava vašem domu, čisteći cijelu površinu koju treba pokriti, prolazi ispod namještaja, otkriva prepreke i sprječava izbočine ili padove. Ostali robotski usisavači mogu postati prljaviji od čistog, ali ovaj napredni model pročišćava zrak visokoučinkovitim filtrom koji zarobljava prašinu i alergene.
UVIJEK USMJERITE NAJUČINKOVITIJU RUTU SA SVOJIM MEMORIJSKIM SUSTAVOM
Sjetite se rute da uvijek pronađete najbržu i najučinkovitiju rutu i vratite se u stanicu za punjenje odmah nakon čišćenja sustavom kontrole memorije. Robot točno zna gdje se nalazi, gdje je prošao i gdje još nije otišao.

6 NAČINA AUTOMATSKOG ČIŠĆENJA: ZABORAVITE NA ČIŠĆENJE
Novi robot serije Conga 1190 ima 6 načina automatskog čišćenja koji se prilagođavaju svim vrstama površina i potrebama. Odaberite način rada s daljinskog upravljača i voila, to je tako jednostavno.

Žiroskopski način rada: očistite cijelu površinu koja će biti uredno i inteligentno prekrivena i vratite se u bazu za punjenje na najbrži način.
DeepCleaning način rada: temeljito očistite cijelu kuću i usisajte maksimalnom snagom nekoliko puta na određenim mjestima u svakoj sobi kuće. Robot putuje u dvije faze, prva u Gyro načinu rada, a druga u automatskom načinu rada.
Način ruba: jedno od najprljavijih područja obično su rubovi ili lajsne. Iz tog razloga, serija robota Conga ima poseban način uklanjanja prljavštine nakupljene oko zidova i namještaja.
Ručni način rada: uživajte u potpunoj kontroli robota daljinskim upravljačem i usmjerite ga na željeno mjesto. U ovom ručnom načinu rada robot prikladno i odmah uklanja prljavštinu s određenih mjesta.
Spiralni način rada: u slučaju prljavštine nakupljene u jednom trenutku, robot će odmah ukloniti prljavštinu. Na primjer, ako kuhate i lonac brašna će se prevrnuti.
Povratak kući: automatski se aktivira kada robot završi čišćenje ili se baterija isprazni, a kad se vrati u stanicu za punjenje, nastavlja s čišćenjem kako bi uklonio posljednje tragove prljavštine koji mogu ostati. Osim toga, ovaj način rada možete aktivirati i ručno pomoću daljinskog upravljača.

EKSKLUZIVNI NAČIN DUBINSKOG ČIŠĆENJA ZA NAJVIŠE ČIŠĆENJA
Pripremite se za dodatno dubinsko čišćenje. S ovim načinom rada, serija Konga 1190 uklanja svu prljavštinu iz svake prostorije u kući, ne ostavljajući prašinu iza sebe. Čišćenje je programirano u dvije faze: prva u Gyro načinu rada, u kojoj robot čisti cijelu pokrivenu površinu na inteligentan i uredan način, a druga u kojoj robot nekoliko puta prolazi kroz sve točke kuće kako bi ostavio apsolutno savršenu završnu obradu.
VAŠ DOM UVIJEK ČIST S MAKSIMALNOM SNAGOM
Njegova snažna turbina maksimizira visoku snagu usisavanja do 1400 Pa zahvaljujući ForceImplode sustavu. Jamči čist pod u svakom trenutku i uklanja sve vrste prljavštine s bilo koje površine. Osim toga, ne postoji kutak iz kojeg se može pobjeći zahvaljujući dvije bočne četke koje pomažu gurnuti svu prljavštinu u usisnu mlaznicu.

OČISTITE KAD NISTE KOD KUĆE, PLANIRAJTE I ZABORAVITE
U potpunosti se može programirati 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Zaboravite na svakodnevne zadatke čišćenja, programirajte robota da očisti odabrane dane u vrijeme po vašem izboru i posvetite svoje vrijeme onome što vam se najviše sviđa.
UKLONITE NAJNEVJEROJATNIJU PRLJAVŠTINU
Uklanja sve vrste prljavštine s 3 razine snage. Birajte između Eco načina čišćenja površine uz minimalno trošenje, normalnog načina za svakodnevno čišćenje bez gubitka snage i turbo načina rada (1400 Pa) za dubinsko čišćenje.
3 RAZINE SNAGE ZA SVE VRSTE PRLJAVŠTINE
Uklanja sve vrste prljavštine s 3 razine snage. Birajte između Eco načina čišćenja površine uz minimalno trošenje, normalnog načina za svakodnevno čišćenje bez gubitka snage i turbo načina rada (1400 Pa) za dubinsko čišćenje.

Tehnički detaljiBrand: CecotecModel Broj: Conga Serija 1190 Dimenzije proizvoda: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kilogramaKupnost:    0, 



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.