FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Pretvarač K mate iOS 3in1

5,03 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
321 komada
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7015
EAN:
=VLOOKUP(A80,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Ovaj pretvarač 3 u 1 izuzetno je praktičan alat koji vam omogućuje povezivanje iOS uređaja s Type-C, HDMI i USB priključcima. Uređaj omogućuje brz prijenos podataka u rasponu od 14 MB/s do 16 MB/s.

Alat je savršen za one čiji iOS uređaj nema HDMI ili Type-C priključak ili kojima je potrebna USB veza za brz i jednostavan prijenos podataka. Alat omogućuje brzu i stabilnu podatkovnu vezu, tako da korisnici mogu lako prenositi slike, videozapise i druge datoteke između uređaja.

Lightning digitalni AV adapter podržava zrcaljenje sadržaja sa zaslona vašeg uređaja na televizor, monitor, projektor ili drugi zaslon s podrškom za HDMI u razlučivosti do 1080p. Također može snimati videozapise, TV rasporede i snimljene videozapise na velikom zaslonu. Pruža izuzetno jasno vizualno iskustvo pri prevelikoj brzini u svakodnevnom životu i radu.

Alat kombinira prednosti iOS uređaja i moderne tehnologije i savršen je za one koji žele optimizirati performanse svog uređaja. Uređaj, izrađen od visokokvalitetnih materijala, jamči dugi vijek trajanja, tako da korisnici mogu dugoročno uživati u njegovim prednostima.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.