FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Pratite dječji motociklistički prsluk Black M

12,43 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
128 komada
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7047
EAN:
=VLOOKUP(A257,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


Ovaj dječji štitnik prsnog koša za motocikle savršen je izbor za djecu koja se bave sportovima na otvorenom i žele ostati sigurna. Zaštitnici prsluka postavljeni su na vrlo fleksibilnu i prozračnu rastezljivu najlonsku mrežu, koja djeci omogućuje udobno nošenje uz osiguravanje odgovarajuće zaštite. Stražnji dio prsluka opremljen je zaštitnikom leđa / kralježnice koji pruža dodatnu zaštitu kralježnice i leđa.

Jakna s čičak bubrežnim remenom može se prilagoditi različitim veličinama struka, tako da se lako uklapa u dječje tijelo. Ovaj svestrani prsluk može se koristiti u širokom rasponu primjena, uključujući sportove na otvorenom za djecu, motociklizam, skijanje, snowboarding itd. Prsluk pruža odgovarajuću zaštitu za prsa i leđa, čineći sportove na otvorenom sigurnijim.
Duljina stražnjeg štitnika prsluka je 48 cm, što pruža odgovarajuću zaštitu kralježnice i leđa. Zaštitnici su fiksirani EVA pjenastim sintetičkim ljepilom visoke gustoće, što osigurava trajnost i neraskidivost. Materijali su kvalitetni materijali koji zaštitnom prsluku daju dugi vijek trajanja.
Zaključno, ovaj dječji zaštitnik prsnog koša za motocikle idealan je izbor za djecu koja se vole baviti sportovima na otvorenom. Fleksibilan materijal i podesivi bubrežni pojas osiguravaju udobnost i sigurnost, dok jaki PVC poklopac i štitnici pružaju odgovarajuću zaštitu. Prsluk je savršen za djecu koja su ljubitelji terenske vožnje, motociklizma, skijanja, snowboardinga i drugih sportova na otvorenom. Odaberite ovaj zaštitni prsluk za zaštitu dječjih tijela tijekom sportova na otvorenom!

Značajkama:

Izuzetno je lagan i izdržljiv.
Podesivi nosači prtljažnika, strateški postavljeni otvori.
Podstavljena organska pjena jamči optimalnu udobnost.
Sintetičke gumene ploče nastale energetskom disperzijom.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.