WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

PNI L807 GPS navigacijski sustav 7 inčni zaslon, 800 MHz, 256MB DDR, 8GB

65,91 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
2 komada
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
5 dana
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Zadnje ažurirano
prije 1 godinu

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


7-inčni zaslon omogućuje točniji i detaljniji prikaz rute / karte koja je izuzetno osjetljiva i precizna na dodir. Olovka uključena u paket nudi precizniju kontrolu i navigaciju kroz izbornike od korištenja prstima. Razlučivost zaslona je vrlo dobra, prikazujući slike i karte u vrhunskoj kvaliteti.

Velikodušan prikaz

FM odašiljač

Prijenosni navigacijski sustav, PNI L807, opremljen je FM odašiljačem. Omogućuje prijenos pjesama, pohranjenih u unutarnjoj / vanjskoj memoriji navigacije, na FM radiju u automobilu. 

Interna memorija navigacije je 8 GB, što znači da možete integrirati 2 složene karte (jedan kamion, jedno putovanje) ili dodati dodatne multimedijske datoteke. Prijem i prikaz GPS položaja na karti obavlja se odmah, zahvaljujući novom snažnijem procesoru MSTAR2531 brzine 800 Mhz i RAM-a od 256 MB.
 
Moćan procesor

Priključci

PNI 807 navigacijski konektor sastoji se od miniUSB priključka, MicroSD utora za dodatne karte ili multimedijske datoteke i priključka za priključak za slušalice.

GPS jedinica ima tri važne funkcije: video player, audio player i foto player. Podržava video datoteke kao što su: AVI, WMV, MP4 itd. i audio datoteke: MP3 i WAV. Također podržava JPG, BMP i PNG formate.

Multimedijski reproduktor

Spremni za polazak

Proizvod je "Spreman za polazak" zbog pribora u pakiranju koji omogućuju da se odmah montira na vjetrobransko staklo i utičnicu za upaljač za cigarete. Čim uključite uređaj, možete bez problema ići na cestu na željenoj ruti.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.