FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Outsunny sklopiva vrtna stolica za ljuljanje bež boje

35,39 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
8 komada
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7283
EAN:
=VLOOKUP(A500,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Vanjska sklopiva vrtna stolica za ljuljanje, vanjska ležaljka s prozračnim mrežastim materijalom, sjedalo nulte gravitacije s jastukom za glavu, pladanj za piće, crna boja.

UDOBNOST NULTE GRAVITACIJE: Vrtne stolice za ljuljanje s podesivim naslonima mogu se zaključati u bilo koji željeni položaj odmora pomoću bočne tipke. Okrenite dno nogu prema gore i uživajte u umirujućem ljuljanju. U potpunosti se prilagođava vašem tijelu i stvara osjećaj bestežinskog stanja.

ROBUSNA KONSTRUKCIJA: Izrađena je od čeličnog okvira obloženog prahom koji je otporan na koroziju, čime se osigurava dugotrajna uporaba, trajnost i čvrstoća. Vrtna stolica za ljuljanje može izdržati do 120 kg ravnomjerno raspoređene težine.

IZDRŽLJIV MATERIJAL: Izrađen je od jakog, anti-UV i vodonepropusnog tekstilnog materijala koji odolijeva abraziji i kidanju. Sustav dvostruke opruge stvara vanjsku stolicu za ljuljanje koja se odmah prilagođava veličini tijela. Uklonjivi podstavljeni jastuk za glavu pruža dodatnu udobnu potporu.

SKLOPIVI DIZAJN: Lagan i sklopiv, što olakšava transport i kompaktan je kada se ne koristi. Idealna za opuštanje u zatvorenom i na otvorenom, ova vrtna stolica za ljuljanje može se koristiti kao stolica za spavanje ili krevet ne samo na kampiranju, ribolovu u dvorištu i pored bazena, već i kod kuće, ureda, bolnice ili čak kozmetičkog salona. Pladanj za napitke može se koristiti za pohranu pića, časopisa, telefona / tableta ili drugih sitnih predmeta. 

DIMENZIJE:

120cm x 67cm x 102cm (uspravno)
133cm x 67cm x 95cm (potpuno prošireno)
110 x 66 x 15cm (presavijeno)
Amplituda ljuljanja: 10 ° -35 °.
Nije potrebna montaža!
Marka: Outsunny Model br.: 84A-080BK
Težina proizvoda: 10 kilograma

Posebne značajke:

Lagan
Sklopivo, udobno
Izrađen je od izdržljivog tekstilnog materijala i ima odvojivi podstavljeni jastuk za glavu za još veću udobnost tijekom opuštanja.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.