MAY SALE
-30%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Nokia N8 pametni telefon (12 MP Carl-Zeiss kamera, ksenonska bljeskalica, HDMI priključak, pinch zoom, Ovi kartice) Razne boje
Nokia N8 olakšava ostanak povezan putem Facebooka i Twittera: adresar izravno prikazuje status svih prijatelja. Na raspolaganju nemate jedan, već tri kućna prikaza, koje možete konfigurirati pojedinačno, na primjer s mini programima (widgetima). Jednostavnim pokretom prsta možete se prebaciti s jednog kućnog prikaza na drugi. Pomoću uređaja Nokia N8 možete snimati i uređivati videozapise u HD kvaliteti, umetati glazbu, slike, tekst i prijelaze, a zatim ih prenijeti izravno na Internet. Snimite izvanredne fotografije s velikim 12-megapikselnim senzorom i optikom Carla Zeissa. Ksenonska bljeskalica omogućuje visokokvalitetne snimke čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.Nokia N8 ima HDMI priključak tako da svoje fotografije, videozapise i glazbu možete reproducirati na kompatibilnim televizorima, vanjskim zaslonima, projektorima i stereo uređaju. I sve to u nevjerojatnoj digitalnoj HD rezoluciji od 1.280 x 720 piksela (720p) za videozapise. Nokia N8 također podržava Dolby Digital Plus. Tako možete uživati u svojim videozapisima na svom kućnom kino sustavu u Dolby Surround zvuku.S Nokijom N8 uvijek znate kamo ići. Jednostavno uđete na odredište, a Ovi Maps vas tamo vodi s glasovnim uputama - pješice ili automobilom, u više od 70 zemalja. Također besplatno: Karte širom svijeta, Lonely Planet i Michelin turistički vodiči, informacije o trenutnom vremenu i događajima u blizini.Dodatne aplikacije za vaš Nokia N8 nude još više zabave i još više načina da postanete kreativni. Ovi Store ima tisuće aplikacija, igara i videozapisa za preuzimanje. Mogućnosti su beskrajne. Nokia N8 nudi intuitivan pristup svim vašim omiljenim albumima - uključujući prikaz omota albuma. Uživajte u svojoj glazbenoj kolekciji u pokretu - do 50 sati.

"Uređaji su uključeni/isključeni i testirani na LCD funkcionalnost. Uređaji se isporučuju uključujući bateriju i stražnji poklopac.
Testiranje uključivanja/isključivanja znači da se uređaji provjeravaju kako bi se vidjelo mogu li se uključiti. Osim toga, LCD je testiran.
Ova ponuda namijenjena je isključivo profesionalnim preprodavačima.
Trgovci sa ili bez trgovinske dozvole.
Wehr nekoliko uređaja Buys nije privatna osoba.
Nema jamstva na baterije jer to nisu novi uređaji.
Prodaja se odvija kao posebna stavka izričito bez jamstva ili povrata.
Ova ponuda namijenjena je isključivo profesionalnim preprodavačima. Prodaja se odvija kao posebna stavka izričito bez jamstva ili povrata.
Prodaja uz isključenje bilo kojeg jamstva Bez smanjenja, konverzije ili otkupa.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.