FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Jeftini kompleti posteljine

(628 ponuda)

Veleprodaja kompleta posteljine - kupujte s povjerenjem

Traženje kompleta posteljine visoke kvalitete za vaše poslovanje može biti teško i dugotrajno. Ako ne želite puno vremena trošiti na to, imamo rješenje za vas. Sve što trebate je koristiti našu B2B trgovačku platformu koja nudi, između ostalog, brojne ponude s kompletima posteljine na veliko. Dolaze od dobavljača iz cijelog svijeta. Ovdje ih možete pronaći sve na jednom mjestu. 

Merkandi jamči izuzetno širok izbor kompleta posteljine, dostupnih po znatno sniženim cijenama. Možete ih lako, brzo i praktično kupiti, smanjujući svoje troškove i diversificirajući svoju ponudu. Mnogi od njih potječu s likvidacijskih zaliha ili rasprodaja. Zato ih možete kupiti tako jeftino. Naša B2B trgovačka platforma povezuje prodavatelje s kupcima iz različitih zemalja.  S našom pomoći, brzo ćete proširiti svoju poslovnu mrežu. Obezbijedite sebi pristup najboljim ponudama. Pri tome zanemarite udaljenost i jezičnu barijeru. Oni neće biti prepreka.

Veleprodaja kompleta posteljine - distributeri iz blizine i daleko

Na Merkandi ćete pronaći ponude s šarenim, originalnim setovima posteljine, kao i minimalističkim, klasičnim modelima. Odaberite najbolje ponude za sebe i ne oklijevajte ih kupiti. Međutim, trebat će vam račun na našoj trgovačkoj platformi kako biste mogli obaviti kupnju. Uzmite nekoliko trenutaka da ga stvorite. To će vam pružiti priliku da vidite kontaktne podatke dobavljača. Tek tada je moguće stupiti u izravan kontakt s njima.

Ako ne stvorite račun na Merkandi, kupnja jeftinih kompleta posteljine na veliko neće biti opcija za vas. Neregistrirani korisnici mogu samo pregledavati trenutno dostupne ponude, bez mogućnosti iskoristiti ih. Kontaktiranjem veletrgovca možete dogovoriti detalje transakcije i sklopiti posao. Možete biti sigurni da će komunikacija biti laka i učinkovita. Naša je trgovačka platforma višejezična. Sve to da bi olakšali dogovor između naših korisnika.

Pridružite nam se kako biste svoju ponudu učinili atraktivnijom i dobili pristup mnogim iznimnim ponudama. Povežite se s velikim brojem veletrgovaca. Lako pronađite nove izvore opskrbe. Povećajte svoje šanse za tržišni uspjeh. Ostavite konkurenciju daleko iza sebe. Zahvaljujući Merkandi, također ćete sigurnije kupiti komplete posteljine na veliko. Ne čekajte više i počnite danas!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.