FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
10 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Novi i rijetki dugi štapići korijena bambusa 95-110cm (37.4"-43.3")Pogodno za višestruku uporabu

od 8,00 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 25,00 €

Prema dogovoru
12,00 € od 1 do 10 komada
10,00 € od 20 do 40 komada
8,00 € od 80 do 160 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
500 komada
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
30 dana
SKU:
BS95-110
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Uzbuđeni smo što vam možemo predstaviti jedinstvenu ponudu dugih štapića korijena bambusa, savršenih za razne kreativne i funkcionalne namjene. Ovi rijetki štapići, duljine od 95 do 110 cm (otprilike 37,4" do 43,3"), izrađeni su od prirodnih zlatnih korijena bambusa starih četiri godine. Svaki štap je različitog oblika, nudeći individualni karakter i šarm.
Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda lako možete formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, barem čineći vrijednost konačnog proizvoda 5-10 puta većom.
Ključne značajke:
Materijal: Izrađen od prirodnih zlatnih korijena bambusa, odležan za optimalnu čvrstoću i trajnost.
Mjerenja: Duljine variraju od 95 do 110 cm (37,4" do 43,3"), promjera od 1,0 do 1,6 cm (0,4" do 0,64").
Zbog različitih duljina cijene su različite. Navedena cijena je za najkraću veličinu od 1 metra. Ako trebate kupiti različite duljine, obratite mi se.
Jedinstveni oblik: Svaki štap ima jedinstveni oblik, dodajući njegovu posebnost. Unatoč njihovoj individualnosti, održavaju slične duljine i promjere.
Obrada i završna obrada: Štapići se podvrgavaju tretmanu grijanja na vatru za privlačan izgled, ručno su ispravljeni i depilirani kako bi pokazali svoju vrhunsku kvalitetu.
Boja: Dostupno u mješovitim nijansama smeđe i žute boje.
Svestranost: Idealno za izradu ručki za posuđe, štapova Charlieja Chaplina, štapova za hodanje i planinarenje, konjskih bičeva, ručki za noževe i torbice, izrade olovaka, izrade cijevi, mađioničarskih štapića, DIY projekata, obrtničkih obrta, umjetničkog dizajna, zamjene ručki namještaja i još mnogo toga.
Trajnost i skladištenje: Ovi štapići korijena bambusa mogu se čuvati dugi niz godina bez gubitka kvalitete, što ih čini izvrsnom investicijom.
Aplikacija:
Ovi štapići korijena bambusa su svestrani i mogu se koristiti u brojnim poljima. Bilo za umjetničke dizajne, funkcionalne kreacije ili kolekcionarske predmete zbog svoje rijetkosti i radno intenzivnog procesa prikupljanja, oni služe širokom rasponu svrha.
Detalji narudžbe i otpreme:
Vrijeme obrade: 4-5 dana.
Način dostave: Otprilike 2-4 tjedna ili više putem zračne pošte China Post, s navedenim brojem za praćenje, Ako se velika narudžba isporučuje pomorskom / željezničkom dostavom, s procijenjenim vremenom isporuke od 5-8 tjedana.
Teret se izračunava na temelju težine i obujma, putem poštanskog ekspresnog i zračnog prijevoza. Ako prelazi 20 kilograma, otpremit će se morem ili željeznicom. To je usluga od vrata do vrata s brojem za praćenje, što vam je prikladno pratiti na mreži u bilo kojem trenutku. Prilagođeni zahtjevi su dobrodošli.
Hvala vam što ste odabrali naše jedinstvene štapiće korijena bambusa. Radujemo se ispunjavanju vaše narudžbe i podržavanju vaših kreativnih nastojanja.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.