FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
17 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Mokra žbuka za poliranje

0,65 € /kilogram cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
25 kilograma
Dostupna količina
10000 kilograma
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
15 dana
SKU:
C1525607
Zadnje ažurirano
prije 8 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Kit spreman za zaglađivanje i završnu obradu unutarnjih površina, sintetičkih smola, vodenih disperzija, aditiva, punila, sa sljedećim caracteristi¬ci: jednostavan za nanošenje zbog kremaste konzistencije ima vrlo dobro prianjanje na pravilno pripremljenu podlogu, sušenje je brzo, visoko bijelo. Apsorpcija je niska baza i ne zahtijeva temeljni premaz prije nanošenja boje. Apsorpcija se smanjuje zbog sastava i donosi značajne uštede u površinskoj obradi (lak). Preporučuje se uporaba višeslojnih premaza, mogu se nanositi do 3 mm.

Područje primjene: može se nanositi ručno ili strojno na sljedećim formatima: cementne žbuke, gipsane žbuke na bazi gipsanih i cementnih žbuka, beton, gipsane ploče.

Upute: Pasta se nanosi na podlogu, u debljini sloja od 0,2 mm do maksimalno 3 mm. Mehanizirana primjena, proizvod se može razrijediti najviše 5% vode. Za uporabu u nekoliko slojeva za sušenje prije nanošenja sljedećeg sloja je sloj iznad površine, cca 02:00, na temperaturi od 20 ° C i 65% vlažnosti. Ove površine mogu biti glatke / brušene 12-24 sata (ovisno o debljini i tem¬peratură) s finim brusnim papirom, čime se dobiva glatka površina. Da bi se spriječile pukotine, sprječava brzo sušenje ili zamrzavanje. Media manje upija stvaranje mjehurića, pa će se stoga u ovom slučaju žbuka koristiti na sljedeći način: nanesite prvi sloj se razrijedi s 10% vode, vrlo tankom, a nakon nanošenja laganog zvântarea (oko 5 minuta).. drugi sloj tanke i nakon sušenja površine (2 sata na temperaturi od 20 ° C tem¬peratură i 65% vlage) nanesite konačni premaz žbuke debljine izvedbe.

Vrijeme sušenja površine (na dodir): 2 sata, suhoća (dubina): 24 sata. Vrijednosti su naznačene na temperaturi od 20 ° C i relativnoj vlažnosti od 65%. Okvirna specifična potrošnja: 0,5-1 kg / m². Točna količina određene potrošnje odredit će se nakon testiranja na licu mjesta. To ovisi o hrapavosti i debljini površine. Pakiranje: plastična kanta, 10 i 25 kg. Odjeljci za pohranu răco¬roase, suhi, Temperatura pranja između 5 ° C i 30 ° C u izvornom pakiranju, neotvoreni. Rok trajanja: 24 mjeseca od datuma proizvodnje u skladu s uvjetima pakiranja i skladištenja. Pogledajte datum proizvodnje i seriju označenu na pakiranju.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.