FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja tepiha

(98 ponuda)

Tepisi na jedinstven način povezuju sve elemente prostorije, donoseći toplinu, teksturu i boju. Bez obzira radi li se o mekim tepisima za dnevni boravak ili izdržljivim tepisima za poslovne prostore, potražnja za ovim esencijalnim dekorativnim predmetima uvijek je visoka. Kupnja tepiha na veliko može biti ekonomičan način za tvrtke da zadovolje tu potražnju.

Veleprodaja tepiha - širok asortiman na raspolaganju

Na Merkandi nudimo bogatu selekciju tepiha od različitih dobavljača. Od modernih i suvremenih dizajna do klasičnih i tradicionalnih uzoraka, ponuda je raznovrsna. Naša kolekcija uključuje proizvode različitih veličina, oblika i materijala koji se mogu uklopiti u svaki stil uređenja.

Kupovina tepiha na veliko ne pruža samo širok spektar proizvoda, već ih nudi po povoljnijim cijenama. Kupnja u velikim količinama od dobavljača iz različitih zemalja može znatno smanjiti vašu jediničnu cijenu, osiguravajući veće profitne margine za vaše poslovanje. Ovo može biti značajna prednost, posebno za maloprodajne trgovce i tvrtke za unutrašnji dizajn koje trebaju velike količine tepiha.

Naša ponuda obiluje širokim izborom elegantnih modela, stvorena s ciljem unaprjeđenja iskustva kupovine vaših kupaca. S obzirom na veliki broj opcija, vaši klijenti imaju veće šanse pronaći tepih koji najbolje odgovara njihovim stilskim zahtjevima i potrebama. To može rezultirati većim zadovoljstvom kupaca i dugoročnim poslovnim odnosima.

Veleprodaja tepiha - otkrijte novi izvor opskrbe

Jedna od ključnih prednosti korištenja Merkandi je prilika za povezivanje s dobavljačima iz cijelog svijeta. Na taj način možete nabaviti raznovrsne proizvode koji vjerojatno nisu dostupni nigdje drugdje, čime možete ostvariti konkurentske prednosti i privući nove kupce. Također, omogućujemo vam izravan kontakt s dobavljačima kako biste pregovarali o cijenama, raspravljali o specifičnim zahtjevima i realizirali kupnju. Ova razina komunikacije osigurava da ćete dobiti upravo ono što vam je potrebno za ispunjavanje zahtjeva vaših klijenata.

Na Merkandi, vaša udobnost je naš prioritet. Naša B2B trgovinska platforma dostupna je na nekoliko jezika, čime se smanjuju jezične barijere i osigurava nesmetana komunikacija između vas i dobavljača. Naš cilj je učiniti proces kupnje što jednostavnijim, pružajući sigurno mjesto za povezivanje s pouzdanim prodavačima tepiha. Postanite dio Merkandi zajednice danas i počnite istraživati naš bogati asortiman veleprodaje tepiha!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.