WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Lonac od tlačno lijevanog aluminija s premazom koji se ne lijepi s gumbom za aromu i poklopcem od kaljenog stakla - 6,5 L

17,92 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
6 komada
Dostupna količina
800 komada
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
3 dana
SKU:
KB-7532
EAN:
5908287275324
Zadnje ažurirano
prije 2 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije Aktualne ponude trgovca
Opis ponude

Otkrijte izdržljivost i učinkovitost našeg četvrtastog lonca od tlačno lijevanog aluminija, koji ima konstrukciju otpornu na toplinu, savršenu za kulinarske entuzijaste i komercijalne kuhinje. Keramički mramorirani premaz pruža neljepljivu površinu za zdravo kuhanje bez suvišnih ulja.

Naš lonac je dizajniran da spriječi lijepljenje hrane, osiguravajući čišćenje i održavanje bez napora. Dizajniran je za optimalno zadržavanje topline, što dovodi do energetski učinkovitog procesa kuhanja koji štedi energiju bez ugrožavanja performansi.

Lonac dolazi opremljen poklopcem od kaljenog stakla, zajedno s praktičnim gumbom za aromu. Ova inovativna značajka omogućuje jednostavno doziranje tekućih začina tijekom kuhanja, besprijekorno poboljšavajući okuse i arome.

Napravljen da izdrži test vremena, naš lonac ima čvrstu podlogu koja se ne deformira, što ga čini pouzdanim izborom za razne zadatke kuhanja. Kompatibilan je sa svim izvorima topline, uključujući indukcijske ploče za kuhanje, i može se prati u perilici posuđa za dodatnu udobnost.

Dizajniran za potrebe veleprodajnih kupaca, lonac dolazi u veličini od 28 x 28 cm s visinom od 11 cm, ima veliki kapacitet od 6,5 litara, idealan za učinkovitu pripremu velikih obroka.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.