FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
18 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Veleprodaja keramičkih pločica

(13 ponuda)
Zidne i podne pločice
19,00 € - 17% 23,00 € /m2 Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 19,00 €
Prema dogovoru

Zidne i podne pločice

138 kom.
Nova
Zidne i podne pločice
21,00 € - 16% 25,00 € /m2 Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 21,00 €
Prema dogovoru

Zidne i podne pločice

88 kom.
Nova
Zidne i podne pločice
19,00 € - 17% 23,00 € /m2 Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 19,00 €
Prema dogovoru

Zidne i podne pločice

138 kom.
Nova
Podne pločice
19,00 € - 20% 24,00 € /m2 Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 19,00 €

Podne pločice

88 kom.
Nova
Zidne pločice
24,00 € - 14% 28,00 € /m2 Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 24,00 €
Prema dogovoru

Zidne pločice

110 kom.
Nova

Podne pločice ključni su element svakog doma. Ne samo da imaju praktičnu svrhu, već imaju i dekorativnu funkciju. Na Merkandi, pronaći ćete širok izbor podnih pločica na veliko. Dolaze od pouzdanih dobavljača iz cijelog svijeta. Možete biti sigurni da ćete pronaći proizvode koji će diversificirati vašu ponudu i pomoći vam privući nove kupce.

Podne pločice - raznolike ponude na jednom mjestu

Podne pločice odličan su način za dodavanje karaktera vašem domu. Dolaze u mnogim različitim stilovima, bojama i uzorcima. Na Merkandi, pronaći ćete izuzetno širok izbor podnih pločica na veliko. Dostupne su u različitim veličinama i materijalima, uključujući keramiku, porculan i prirodni kamen. Možete birati između klasičnih, minimalističkih dizajna ili dekorativnijih, upadljivih uzoraka. Zahvaljujući brojnim ponudama dostupnim na našoj trgovačkoj platformi, sigurno ćete pronaći nešto što odgovara potrebama vaših klijenata.

 

Zahvaljujući našoj trgovačkoj platformi, možete brzo pronaći nove izvore opskrbe. Također možete bez napora proširiti svoju mrežu kontakata i uspostaviti dugoročne poslovne odnose s veletrgovcima iz različitih zemalja svijeta. To će vam omogućiti da svojim kupcima ponudite širi asortiman proizvoda. Također možete povećati svoje šanse za tržišni uspjeh. Iskoristite brojne ponude dostupne na Merkandi i kupujte podne pločice na veliko po niskim cijenama.

Veleprodaja dobavljača keramičkih pločica - iz blizine i daleka

Da biste kupili podne pločice na veliko, morate stvoriti račun na Merkandi. To će vam omogućiti jednostavan pristup kontakt podacima dobavljača. Zatim se možete izravno obratiti njima kako biste raspravili detalje transakcije. Naša trgovačka platforma dostupna je na mnogim jezicima, što olakšava komunikaciju s dobavljačima iz drugih zemalja. Također možete računati na sigurnost svojih transakcija. Merkandi radi samo s provjerenim, pouzdanim dobavljačima.

Dobavljači keramičkih pločica na veliko čekaju vas na Merkandi. Ne čekajte više i pridružite nam se danas. Stvorite račun na našoj trgovačkoj platformi i počnite pregledavati brojne ponude. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Počnite odmah!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.