FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

LEGO 41711 Prijatelji - Umjetnička škola Emma

62,33 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
2 komada
Dostupna količina
200 komada
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Lego
Zadnje ažurirano
prije 9 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Inspirirajte djecu da se kreativno igraju s Emminom umjetničkom školom (41711). Usred prekrasne zgrade nalaze se tri etaže pune kreativnih umjetničkih igračaka, gdje dječaci i djevojčice mogu pratiti Emmu iz LEGO® Prijatelja u učenju keramike, modnog dizajna i 3D printanja.

Školski set za igru uključuje mnogo slatkih dodataka: lončarski kotač rotira se kada zavrtite ruku, kamera ima dvije leće, a pokretna lutka se okreće na platformi. Prekrasna zgrada u francuskom stilu ima velike prozore i kreativnu natpisnu ploču s četkom i olovkom – to je umjetničko djelo samo po sebi! Djeca ga mogu ukrasiti po vlastitom nahođenju LEGO DOTS pločicama.

Neka djeca izraze svoju kreativnost s LEGO ® Friends Emma Art School (41711) setom, koji uključuje četiri umjetnička studija.
Set uključuje trokatnicu s učionicama i umjetničkim studijima, kao i šarene dodatke i tri lika LEGO® prijatelja.
Umjetnički studio potiče kreativnost – djeca koja vole umjetnost zamišljaju stvaranje različitih djela u učionicama, a zatim ih fotografiraju u studiju.
Mnogi kreativni dodaci – realistični dodaci poput pokretne lutke, kamere, bobina, platna, četkica i limenki boja potiču mnogo sati zabave koja potiče maštu.
Igračka mjeri visinu od 25 cm, širinu 23 cm i dubinu od 8 cm.
Interaktivni digitalni vodič za izgradnju - U lego® aplikaciji Upute za izradu pametnih telefona i tableta djeca mogu zumirati i rotirati nove modele kako bi ih vidjela sa svih strana.
LEGO® Igračke prijatelja osmišljene su kako bi pomogle djeci da istraže svoje interese i istraže svijet u društvu likova s kojima se mogu poistovjetiti.
Svi LEGO® elementi zadovoljavaju rigorozne industrijske standarde, tako da su ujednačeni i uvijek se uklapaju, a izgradnja s njima je zadovoljstvo.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.