WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Kožne radne rukavice, savršene za vožnju kamionom / rad u dvorištu / vrtlarstvo / kon

2,60 € /par cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
100 parova
Dostupna količina
15648 parova
Država
Velika Britanija
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 1 godinu

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

TOUGH i FLEKSIBILAN Izrađena od pažljivo odabrane visokokvalitetne kravlje kože dubine debljine ▶ iznad 1,2 mm koja nije samo gusta i čvrsta, već i mekana i podatna. Ako imate bilo koju vrstu vanjskih zadataka za obaviti, ovo su rukavice koje treba dobiti, obje su udobne i dovoljno robusne da vam je potreban samo jedan par, a trajat će dugo
OTPORAN NA HABANJE i ANTI-SKID ▶ Opremljen ojačanim dlannim flasterom koji vam pruža vrhunsku zaštitu od prianjanja i kože. Prošivena i dvostruko prošivena dodatnim slojem kože na dlanu gdje se uvijek čini da se istroše, tako da može dobro zaštititi vaše ruke od trnja, naljepnica, bljutavih stvari i kidanja vinove loze koju vuče, i puno zaštite od malih ogrebotina i modrica koje se javljaju tijekom običnih majstorskih stvari.i kidanja vinove loze koju vuče.
UDOBNO I ČUVAJ ZAŠTIĆENO ▶ Šavovi rukava dvostruko su zašiveni koncem visoke gustoće, imaju elastičnu narukvicu za bolje prianjanje, lijep poklon za vozača kamiona i teškog radnika, a riječ je o prvom alatu za rad u dvorištu ili bilo kojim vrstama radova oko kuće.
PRIMJENA ŠIROKOG RASPONA ▶ Ove značajke rukavica i izvrsna kvaliteta čine ga korisnim za yard, motocikl vožnju, vožnju kamiondžija, vrtlarstvo, izgradnju, popravak ograde, teške radove, rezanje drva, skladište, kampiranje, ranč / farmu, uređenje okoliša, diy, garažu, selidbu, zavarivanje, brušenje, sjeckanje, malčiranje, kopanje i sve teške ili vanjske radove.
PROFESIONALNA PROIZVODNJA ▶ Kim Yuan ima više od 20 godina iskustva u proizvodnji kožnih radnih rukavica, pa znamo odabrati visokokvalitetnu kožu i napraviti visokokvalitetne radne rukavice, ove rukavice mogu dobro zaštititi vaše ruke, uvjereni smo da se ove rukavice mogu usporediti sa sličnim rukavicama na tržištu.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.