FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Xbox 360 Konzole Na Veliko

(71 ponuda)

Xbox 360 igraća konzola postala je neizostavan dio mnogih kućanstava. Ako ih želite kupiti na veliko po veleprodajnim cijenama, došli ste na pravo mjesto. Na Merkandiju ćete pronaći brojne ponude za veleprodajne modele, što vam omogućuje da se opskrbite igraćim konzolama po konkurentnim cijenama. Naša B2B trgovačka platforma pomoći će vam da se povežete s dobavljačima iz cijelog svijeta i steknete nove partnere za vaše poslovanje. 

Veleprodaja Xbox 360 - pronađite pouzdane dobavljače

Jeste li trgovac? Iskoristite sjajne ponude dostupne na našoj trgovačkoj platformi. Spajamo kupce s prodavateljima iz cijelog svijeta, čineći vam lakšim pronalaženje pouzdanih dobavljača i širenje vaše poslovne mreže. 

Sa našim ponudama za veleprodaju Xbox 360, možete kupiti igraće konzole na veliko u različitim uvjetima. Bilo da tražite potpuno nove modele ili obnovljene, sve ćete to pronaći na Merkandiju. Pogledajte brojne ponude i odaberite one koje najbolje odgovaraju vašim poslovnim potrebama. Odaberite iz brojnih pogodnosti i kupujte po znatno sniženim cijenama. Dodavanjem Xbox 360 igraće konzole u svoj asortiman sigurno ćete privući nove kupce i ostvariti konkurentske prednosti.

Distributeri Xbox 360 - stupite u kontakt s njima

Da biste napravili kupnju, morat ćete stvoriti račun na našoj trgovačkoj platformi. Time ćete dobiti pristup kontakt podacima distributera Xbox 360. To vam omogućuje da izravno komunicirate s njima, pregovarate o ponudama i dogovarate detalje transakcije.

Neka vas udaljenost ili jezična barijera ne ometaju u iskustvu kupnje. Merkandi djeluje na više jezika, osiguravajući glatku komunikaciju između kupaca i prodavatelja. Bilo da se nalazite u drugoj zemlji ili govorite drugim jezikom, lako se možete povezati s distributerima Xbox 360 iz cijelog svijeta putem naše platforme.

Pridružite nam se da biste pronašli pouzdane dobavljače, konkurentske cijene i sigurne transakcije. Proširite svoje poslovanje s veleprodajnim kupnjama Xbox 360. Registrirajte se odmah i počnite istraživati ​​nevjerojatne ponude dostupne na Merkandiju!

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.