WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Komplet radio stanice CB TTi TCB-550 + Antena PNI ML70

57,46 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
1 komad
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
5 dana
SKU:
TTI-PACK9
EAN:
1094922159044
Zadnje ažurirano
prije 1 godinu

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


Radijska postaja CB TTi TCB-550 u skladu je sa zakonodavstvom koje je na snazi u Rumunjskoj usklađeno s europskim normama, s maksimalnom dopuštenom zakonskom snagom od 4 W.

Pravna moć 4W

Automatsko škripanje - DSS

Jedna od najprodavanijih postaja u Rumunjskoj i Europi, ističe se svojom malom veličinom, lakoćom korištenja i izvrsnim performansama kako na recepciji tako i na emitiranju na infotrafic kanalima, a ne samo.

Stanica je u skladu s važećim europskim normama i omogućuje komunikaciju na 40 kanala u pojasu od 27 Mhz koji se koristi za infotrafic.

Višestruki pojas

Mobilna stanica

Jedna od najcjenjenijih postaja, ističe se svojom malom veličinom, lakoćom korištenja i vrlo dobrim performansama kako na recepciji tako i na emisiji u infotrafic kanalima, a ne samo.

Stanica je u skladu s važećim europskim normama i omogućuje komunikaciju na 40 kanala u pojasu od 27 Mhz koji se koristi za infotrafic.

40 kanala

FM/AM

Radijska postaja TTi TCB-550 omogućit će komunikaciju u obje vrste bendova: AM i FM. Također je opremljena brzim selektorom međunarodnih hitnih i infotrafic kanala, točnije 9-19.

Radio komunikacija se obavlja u simplex sustavu uz pomoć mikrofona i zvučnika: jedan govori, a drugi slušaju. Mikrofon je normalne veličine, jednostavan za rukovanje i tipa je elektrete s 4-pinskim priključkom. 

4-pinski mikrofon

Performanse antene

Performanse proizvoda usko su povezane s tehničkim karakteristikama koje antena ima u idealnim uvjetima montaže i uporabe: SWR < = 1,1, Maksimalna primijenjena snaga 200 W, impedancija 50 Ohm otpornik, Nehrđajući čelik itd.

Komunikacijska udaljenost još je jedan odlučujući čimbenik u nabavi i korištenju CB antene. Tako se maksimalna komunikacijska udaljenost od 9 km ili više postiže u idealnim radnim uvjetima: kalibrirana antena, otvoreno polje bez prepreka, stanica s najvećom zakonski dopuštenom snagom od 4W i sa standardnim prijemom. Svaka prepreka kao što su: brda, planine, zgrade, zidovi mogu dovesti do smanjenja ove udaljenosti.

Udaljenost komunikacije

Duljina

Duljina antene još je jedan vrlo važan čimbenik koji može utjecati na udaljenost komunikacije u prometu. Dakle, što je antena dulja, to je veća komunikacijska udaljenost / raspon.

Magnetska baza u ovom pakiranju opremljena je kabelom od 4 m, dovoljnom za postavljanje antene na kupolu, a promjera 145 mm snažnim magnetom koji anteni daje stabilnost čak i pri vrlo velikim brzinama.

Uključena magnetska baza



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.