FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
11 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Impregnacije i sredstva za čišćenje

prema dogovoru /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
na upit
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Fila
Zadnje ažurirano
prije 8 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Njega tuša prekrivena Fila rješenjima

Fila's Surface Care asortiman uključuje razne tretmane za održavanje tuša i pločica. Otopine se protežu od proizvoda za čišćenje i brtvljenje, do tretmana protiv kapljica vode. Svi proizvodi štite izvorne karakteristike - bez promjene izgleda - i pružaju brzu, sigurnu primjenu. Proizvodnju podržava Novi Filin certifikat ISO 14001:2014, a njezin širok asortiman preporučuje preko 200 vodećih marki podova.

Novi zaštitnici pločica uključuju brtvilo bez otapala i otporno na mrlje – FILAMP90 ECO PLUS. Dio Filine nagrađivane Zelene linije, impregnator odobren od LEED-a dizajniran je za polirane porculanske površine i prirodni kamen. Pruža sigurnu aplikaciju bez mirisa, a također štiti linije fuge.

Za tuš kabine, dvonamjensko sredstvo za čišćenje i zaštitnik stakla - FILANO KAPI - tretman sprejem bez ispiranja koji čisti bez pruga. Također stvara nevidljivi hidrofilni film - sličan molekulama vode - tako da kapljice vode klize s površina bez ostavljanja tragova kamenca. Ne-kisela formula bez otapala idealna je za pločice, staklo i ogledala – kao i za staklene mozaike i ostakljenu keramiku. Također se može koristiti za čišćenje slavina, čeličnih obloga i pleksiglasa.

Za početno čišćenje i tekuće održavanje, drugi tretmani uključuju sredstvo za dubinsko čišćenje, DETERDEK; sredstvo za čišćenje odmašćivanja teških tereta i sredstvo za uklanjanje voska, FILAPS87; rutinsko sredstvo za čišćenje spreja, FILAVIA BAGNO; čišćenje fuganeta za čišćenje fuganeta i najprodavaniji pH neutralni deterdžent, FILACLEANER.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.