FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
14 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Baseus USB-C do USB-C kabel omogućuje brzo punjenje uređaja s do 100 W snage. Također vam omogućuje prijenos datoteka brzinom do 480 Mbps. Izdržljiv i otporan na oštećenja - dugo će vam savršeno služiti. U setu ćete pronaći i praktičan remen, koji olakšava pohranu kabela i sprječava njegovo zapetljavanje. Proizvod je kompatibilan s većinom uređaja opremljenih USB-C priključkom.
Uskoro će napuniti vašu opremu
Proizvod podržava do 100 W snage, do 5A trenutnih i brzih protokola punjenja kao što su FCP i QC3.0. To znači da može odmah napuniti vaše prijenosno računalo ili pametni telefon, štedeći vam vrijeme! Više ne morate beskrajno čekati da vaš telefon ponovno bude spreman za upotrebu - s Baseusom je potrebno samo nekoliko trenutaka. Kabel možete koristiti i za punjenje konzole Nintendo Switch - trebat će vam samo oko 2,5 sata!
Začas ćete kopirati datoteke
Ovaj praktični kabel ne samo da vam omogućuje brzo punjenje - već vam omogućuje i prijenos datoteka u tren oka. Brzina prijenosa do 480 Mbps zasigurno će ispuniti vaša očekivanja. Film od 1 GB može se kopirati za samo 24 sekunde! Pomoću kabela možete istovremeno puniti telefon i prenositi podatke.
Zbog sigurnosti vašeg pametnog telefona
Uz Baseus ne morate brinuti o svom hardveru. Ugrađeni pametni E-Marker čip s USB-IF certifikatom učinkovito će ga zaštititi od oštećenja. Kabel automatski podešava struju i napon tijekom punjenja kako bi vaši uređaji bili sigurni.
Čvrsta, izdržljiva konstrukcija
Kabel se sastoji od 8 niti zgusnutog, konzerviranog bakra. Zaštićen je omotačem izrađenim od izdržljivog TPE- a. To čini kabel otpornim na savijanje, lomljenje ili kidanje. Mjesto koje je izuzetno osjetljivo na oštećenja - spoj kabela i konektora - dodatno je zaštićeno. Štoviše, ABS ljuska izuzetno je otporna na habanje.
Specifikacije:

Marka: Baseus
Naziv: Superior series brzi podatkovni kabel za punjenje
Model: CATYS-C02
Vrsta: USB-C na USB-C
Materijal: ABS + TPE
Boja: Bijela
Maksimalna snaga 100W
Brzina prijenosa: Do 480 Mbps
Dužina: 2m



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.