FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Predstavit ćemo vam revolucionarni internetski kabel Baseus RJ45 Cat. 7 10Gbps 15m - inovativno rješenje koje će podići kvalitetu vaše veze na novu razinu. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i čvrstoj konstrukciji, naš kabel jamči ne samo brz prijenos podataka, već i pouzdanost i trajnost. Ne čekajte da osjetite snagu brzog interneta - naručite svoj Baseus kabel odmah i otkrijte novu dimenziju korištenja mreže!
Najvažnije prednosti Baseus RJ45 Cat kabela. 7 10Gbps 15m :

Brzina prijenosa podataka od 10 Gbps: Naš kabel omogućuje munjevite brzine prijenosa podataka od 10 gigabita u sekundi, pružajući nevjerojatne performanse internetske veze.

Pleteni omotač: Robusni pleteni omotač ne samo da povećava trajnost kabela, već i štiti signal od elektromagnetskih smetnji, što se pretvara u stabilnu vezu.

Kompaktna veličina: S duljinom od 15 m, naš kabel savršen je za upotrebu na raznim mjestima, osiguravajući da uvijek imate pristup brzom internetu bez većine kabela.

Univerzalna usklađenost s Mačkom. 7: Kabel je usklađen s kategorijom 7, što znači da zadovoljava najnovije industrijske standarde kako bi se osigurala optimalna kvaliteta signala.

Brzina prijenosa podataka 10Gbps
Zaboravite na dugo vrijeme čekanja na prijenos podataka. Naša Baseus RJ45 mačka. kabl. 7 10Gbps 15m nudi brzine od 10 gigabita u sekundi, što vam omogućuje trenutno preuzimanje datoteka, streaming visokokvalitetnih videozapisa i glatko surfanje Internetom bez ikakvih kašnjenja.
Pleteni poklopac
Zahvaljujući čvrstom pletenom omotaču, naš kabel ne samo da izgleda elegantno, već i štiti signal od elektromagnetskih smetnji. Bez obzira koristite li internet kod kuće, u uredu ili tijekom putovanja, naš kabel će održavati stabilnu i neprekinutu vezu.
Kompaktna veličina
Otkrijte praktičnost brzog interneta bez prekomjernih kabela. Naš kabel od 15 m savršen je za bilo koju primjenu, a njegova kompaktna veličina olakšava nošenje i pohranu.
Univerzalna usklađenost s Mačkom. 7
Naš kabel zadovoljava najnovije standarde kategorije 7, što jamči optimalnu kvalitetu signala. Budite sigurni da koristite proizvod koji će zadovoljiti sve industrijske zahtjeve i pružiti vam najkvalitetniju internetsku vezu.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.